Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya bana niye bildirim gelmedi acaba gruptan 20 sayfa mesaj okudum
Kızlar size yatın dinlenin diyorum işte rahim ağzı benim 24.haftadan beri kısa sürekli yatıyom ben ilk 29 mm Di sonra 33 mm oldu sonra azıcık bebiş kıyafeti yıka ütüle yaptım 25mm düşmüş yine azıcık yükseldi diye rahatlamayın bol bol uzanıp dinlenin

Bende baya araştırdım intenrtten avrasyadaki doktoru instagramdan buldum beğendim, hastalarıyla olan ilgisini fln oyuzden sırf lades yapıyoruz bilmiyorum ki hiç , bizimde diğer hastanelere göre uygun biraz

Aradığım yorum yemin ederim

Yaşar canım Allah’ın izniyle korkma sen Allah dedikten sonra kaç kilo çocuk

Bende baya araştırdım intenrtten avrasyadaki doktoru instagramdan buldum beğendim, hastalarıyla olan ilgisini fln oyuzden sırf lades yapıyoruz bilmiyorum ki hiç , bizimde diğer hastanelere göre uygun biraz
Çamlık ve Avrasya nın sahibi aynı kişiymiş. Ben de araştırıp şu an gittiğim doktoru seçtim. Ona göre de özel sağlık sigortası yaptırdım. Bu şekilde daha uyguna geldi.

Canim bugunku kontrolumde benimde 24 mm cikti bende normalde 32+4 üm bebegim 2.350 gram ama uktrasonda 34+2 yim ,senin bebegin kac kilo bence yasarmi diye dusunme insallah bisey olmaz ben ciger gelistiricide vurundum bu arada sende vurundunmu

Canim bugunku kontrolumde benimde 24 mm cikti bende normalde 32+4 üm bebegim 2.350 gram ama uktrasonda 34+2 yim ,senin bebegin kac kilo bence yasarmi diye dusunme insallah bisey olmaz ben ciger gelistiricide vurundum bu arada sende vurundunmu
Bebeyimin kilosu 1.635. ciyer gelistirici hala doktor vurmadi. Agrilarim var. Kasilmalarim duzenli degil. Adet gibi agrilarim var. Bence iyiki vurdurmussun ciğer gelistiriciyi. Ben de konusucam doktorla bana da vursun.

Bebeyimin kilosu 1.635. ciyer gelistirici hala doktor vurmadi. Agrilarim var. Kasilmalarim duzenli degil. Adet gibi agrilarim var. Bence iyiki vurdurmussun ciğer gelistiriciyi. Ben de konusucam doktorla bana da vursun.
Aynen canim bence sende vakit kaybetme cunku o sanci olayi beklemeye gelmiyor onu durduran ignelerde var onuda sor , birde vaktin varsa baska cocuk yoksa bol bol dinlen benim 2 yasinda kizim var dinlenmek ne mümkün

10. Haftalarda tam kan sayımı yapılan ve bir sürü hastalığa bakılan Bi testler yapıldı gebelik testi deniyor sanırım orada bakmışlardır.

Rubella, toxoplasma falanda var içlerinde hatta oradan hatırlayabilirsin kesin bakmışlardır.

Orda Bi değer yüksek çıktıysa ekstra olarak bakmışlardır falan bu şekilde düşündüm ben.
Umarım gebeliği sonlanmaz ama sağlıklı değilse de yapacak bişi yok sanırım

Bebeğin kimliğini hastane mi çıkarıyor kızlar öyle duymuştum
Yok kızzz, sana doğum belgesini veriyor hastane, eşin o doğum belgesiyle doğduğu gün gitsin kayıtlı olduğunuz nufus müdürlüğüneeee çıkartsınnn . Biz hastaneyle nufus müdürlüüğü çok yakın, hemen gidicek eşim başvuru yapmaya, çünkü 1 hafta sonra topuk kanı alınması gerekiyomuş ozman kimlik lazım mış oyuzden hemen ogun yapıcaz
Çamlık ve Avrasya nın sahibi aynı kişiymiş. Ben de araştırıp şu an gittiğim doktoru seçtim. Ona göre de özel sağlık sigortası yaptırdım. Bu şekilde daha uyguna geldi.
Aaaaaaaa bilmiyodum bendeeee iyi bariii , doğumdan sonrada devam ediyomu özel sağlık, yada bebeğe yaptırıcan mı sigorta, aşı fln paralıymış bazıııı , bende tam bilmiyorjm ama

Eski testlerime baktım. Yapılmamış bana .
İnşallah çünkü tüp bebekle hamile kalmıştı. Yani tüp bebek yapan birisi nasil bakmaz anlamıyorum.

Merhaba temmuz anneleri.brn yeniyim burada aslinda kk de cok eskiyim ama hamilelikten hamilelige buradayim nasipse Temmuzun ilk haftası doğumum olacak merak ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum Bebeğim doğduğunda kundak yapmak istiyorum ama sıcak olacağı için ne yapacağımı da bilmiyorum aranızda Bu konuyla ilgilenen var mı kundak yapacak olan varsa nasıl yapacaksınız

Hoşgeldin
Müslin bezle sadece uyutacağım zaman yapacağım Allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…