Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bize yakın bı hamam havuzu var oraya gitmem güvenemiyorum. Deniz de ısınmış mıdır bakacagim ona haftaya
Benim eşim yüzme antrenörü dr.a havuzu sordum direk hayır demedi ama bence girme dedi gidemiyorum ama denizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Temizliğinden eminseniz girin diyorlar enfeksiyon, mantar olmamak için. Eşim de spor tesisinde olduğu için havuzun değerlerine göre gir ya da girme diyor İstanbul’un da suyu da soğuk ki ya gidip bakayım

Evet bir yıl devam ediyor. Bebeğin de ilk muayeneleri sigortaya dahil. Sonrasında tekrar sigortayı yenileyeceğim muhtemelen. Devlet hastanesi zulüm gibi. Ordan hizmet almak mümkün değil.

Başta benim bir şeylere baktılar ama adını tam bilemedim. Toksoplazma vs de bakıldı aynı zamanda. Ayrıntılı ultrasonda bağırsakta parlaklık çıkınca torch paneli denen bir test istendi. Onda da öyle şeylere bakıldı diye biliyorum. Tehlikeli olan hamilelik döneminde geçirmek. Önceden geçirince bir daha gecirilmez diye düşündüm

Çok geçmiş olsun. Kritik zamanları atlatmissiniz. 26 haftalık doğup yaşayanlar var Dr unuz gerekli görürse ciğer iğnesini vuracaktır zaten

Kizlar kontrole gidecek olanlar rahim agzina baktirip buraya yazabilirmi kisalmasi normalmi bu aylarda acaba ya

Ben cuma günü gittim. Normal uzunlukta açılma yok dedi. Ultrasonda baktı iyice aşağı bastırarak..

Seninle günlerimiz aynıydı daha önce. Senin tarih değişti tabi

Canim bugunku kontrolumde benimde 24 mm cikti bende normalde 32+4 üm bebegim 2.350 gram ama uktrasonda 34+2 yim ,senin bebegin kac kilo bence yasarmi diye dusunme insallah bisey olmaz ben ciger gelistiricide vurundum bu arada sende vurundunmu
Canım sürekli uzan ve pregesteronu ihmal etme benim bir ara 18 22 en son 40 oldu. Ama sürekli yattım evde hiç bitmiş yapmadim. Kendime su almaya bile kalkmadim. Şimdi biraz daha rahat geziniyorum. 2 hafta sonra da kisalsa onemsemeyecegim.

Eski testlerime baktım. Yapılmamış bana .
İnşallah çünkü tüp bebekle hamile kalmıştı. Yani tüp bebek yapan birisi nasil bakmaz anlamıyorum.
Peki tüp bebek öncesinde bir sürü test yapmadılar mı o zaman bakmislardir belki. Ben hamileyken değil ama öncesinde düşünüyorum diye gittim de doktor bakmıştı.

Bu ölçümleri vajinal mı yaptılar canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…