- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.201
Bu arada hoşbuldum☺Hoşgeldin
Müslin bezle sadece uyutacağım zaman yapacağım Allah kısmet ederse
Biz de klima açık olur yoksa durulmaz burdaBen de tek kat müslin bez düşünüyorum ama o bile sicak mi olur acaba diyorum isilik felan olmazsa yaparim artik herhalde.tesekkür ediyorum
Bize yakın bı hamam havuzu var oraya gitmem güvenemiyorum. Deniz de ısınmış mıdır bakacagim ona haftaya
Temizliğinden eminseniz girin diyorlar enfeksiyon, mantar olmamak için. Eşim de spor tesisinde olduğu için havuzun değerlerine göre gir ya da girme diyorBenim eşim yüzme antrenörü dr.a havuzu sordum direk hayır demedi ama bence girme dedi gidemiyorum ama denizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Bebeğinizin boyu 43.8 cm olmuş 32 haftalık la uyumlu bayağı önde gidiyor..bende 32 hagtalığım benimde 42 cm çıktı boyuBu şekilde ölçümler hesap nasıl olacak bakabilir misiniz ben pek anlamıyorum
Bu sıkıntı bi durum mu bu kadar önde olması doktorum hiçbir şey söylemiyorBebeğinizin boyu 43.8 cm olmuş 32 haftalık la uyumlu bayağı önde gidiyor..bende 32 hagtalığım benimde 42 cm çıktı boyu
Evet bir yıl devam ediyor. Bebeğin de ilk muayeneleri sigortaya dahil. Sonrasında tekrar sigortayı yenileyeceğim muhtemelen. Devlet hastanesi zulüm gibi. Ordan hizmet almak mümkün değil.Yok kızzz, sana doğum belgesini veriyor hastane, eşin o doğum belgesiyle doğduğu gün gitsin kayıtlı olduğunuz nufus müdürlüğüneeee çıkartsınnn . Biz hastaneyle nufus müdürlüüğü çok yakın, hemen gidicek eşim başvuru yapmaya, çünkü 1 hafta sonra topuk kanı alınması gerekiyomuş ozman kimlik lazım mış oyuzden hemen ogun yapıcaz
Aaaaaaaa bilmiyodum bendeeee iyi bariii , doğumdan sonrada devam ediyomu özel sağlık, yada bebeğe yaptırıcan mı sigorta, aşı fln paralıymış bazıııı , bende tam bilmiyorjm ama
Başta benim bir şeylere baktılar ama adını tam bilemedim. Toksoplazma vs de bakıldı aynı zamanda. Ayrıntılı ultrasonda bağırsakta parlaklık çıkınca torch paneli denen bir test istendi. Onda da öyle şeylere bakıldı diye biliyorum. Tehlikeli olan hamilelik döneminde geçirmek. Önceden geçirince bir daha gecirilmez diye düşündümKızlar bir tanıdığım yeni hamile .kendinde kizamikcik pozitif çıkmış. Doktor 3 ay içinde geçirdiysen bebeği almalıyız demiş. Mesela bana hamilelik basinda öyle bi test yapmadılar .ama daha önce karaciğer enzimlerim yükselince bakmislardi .daha önce kizamikcik geçirmişim. Cocukken .Antikor çıkmıştı.
Sizlere baktılar mi ? Bir de 1 kere gecirenin yine geçirme ihtimali var mı?
aktarloji Kolay Doğum Için 2 Adet Meryam Ana Fatma Ana Eli Otu - Fiyatı, Yorumları
aktarloji Kolay Doğum Için 2 Adet Meryam Ana Fatma Ana Eli Otu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Meryem ana o
Aman onu yemeden karnım taş gibiAferin bi dilim keki hak ettin
Düşünenler için fiyat çok uygunaktarloji Kolay Doğum Için 2 Adet Meryam Ana Fatma Ana Eli Otu - Fiyatı, Yorumları
aktarloji Kolay Doğum Için 2 Adet Meryam Ana Fatma Ana Eli Otu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Meryem ana otu
Çok geçmiş olsun. Kritik zamanları atlatmissiniz. 26 haftalık doğup yaşayanlar varMerhaba arkadaslar. Gebeliyimin basidan Bu yana sorun yasiyorum. Cok zor geciriyorum. Rahim kalinligim 24 olmus.adet olucakmis gibi agrilarim var. Doktor duzenli kasilmalarin olunca gel dedi. Acaba erken dogum yaparsam bebeyimin yasama sansi varmi. 31 hafta 4 gunluk gebeliyim.ciger iynesi vurulmadi hala
Kizlar kontrole gidecek olanlar rahim agzina baktirip buraya yazabilirmi kisalmasi normalmi bu aylarda acaba ya
Bizim de 19 Mayıs'ta gittiğimizde 1500dü. Geriden geliyor biraz ama çok ciddi değil sanırım. Senin biraz daha geriden olabilir. Kiloları bu haftalardan sonra artacak daha çok. Bekleyip görmek lazım.Cumartesi 33, olacagız
Saglıklı olsunlar dogunca süt yarar belkiBizim de 19 Mayıs'ta gittiğimizde 1500dü. Geriden geliyor biraz ama çok ciddi değil sanırım. Senin biraz daha geriden olabilir. Kiloları bu haftalardan sonra artacak daha çok. Bekleyip görmek lazım.
Canım sürekli uzan ve pregesteronu ihmal etme benim bir ara 18 22 en son 40 oldu. Ama sürekli yattım evde hiç bitmiş yapmadim. Kendime su almaya bile kalkmadim. Şimdi biraz daha rahat geziniyorum. 2 hafta sonra da kisalsa onemsemeyecegim.Canim bugunku kontrolumde benimde 24 mm cikti bende normalde 32+4 üm bebegim 2.350 gram ama uktrasonda 34+2 yim ,senin bebegin kac kilo bence yasarmi diye dusunme insallah bisey olmaz ben ciger gelistiricide vurundum bu arada sende vurundunmu
Peki tüp bebek öncesinde bir sürü test yapmadılar mıEski testlerime baktım. Yapılmamış bana .
İnşallah çünkü tüp bebekle hamile kalmıştı. Yani tüp bebek yapan birisi nasil bakmaz anlamıyorum.
Bu ölçümleri vajinal mı yaptılar canım seninCanım sürekli uzan ve pregesteronu ihmal etme benim bir ara 18 22 en son 40 oldu. Ama sürekli yattım evde hiç bitmiş yapmadim. Kendime su almaya bile kalkmadim. Şimdi biraz daha rahat geziniyorum. 2 hafta sonra da kisalsa onemsemeyecegim.
Yok canım ultrasonlaBu ölçümleri vajinal mı yaptılar canım senin
Evet yorumları okudum yine en iyisi bu gibi, tesekkur ederimBundan var
Avent hiç araştirmadim, Onada bakacağım. Aynen mochi ile çok güzel yorumlar varAvent elle olandan var bende bide mochi almayı düşünüyorum doğum sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?