Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Keske seninn gibi yatabilsem surekli ax bisey uzaniyorum kizim gekiyor anne kalk anne kalk yapiyo su ,süt mama diyo işte zor yani

Kritik yaşam sınırı 26, baya geçmiş o sınırı ama bu sağlıksız bir yaklaşım sence bu dediğin kadar büyük bir risk olsa doktor yatış vermez mi? Hemen iğneye yönlendirmez mi? Çok daha az riskli durumlarda bile arkadaşlar hastanede yattılar.
Dikkat et ama korkma sağlıkla zamanında gelir inşallah

Evet bir yıl devam ediyor. Bebeğin de ilk muayeneleri sigortaya dahil. Sonrasında tekrar sigortayı yenileyeceğim muhtemelen. Devlet hastanesi zulüm gibi. Ordan hizmet almak mümkün değil.
Bebeğide karşılıyosa süper Asla devlet yüzüne bile bakmıyo malesef Randevu alabilöek bile mucize

Bebeğide karşılıyosa süper Asla devlet yüzüne bile bakmıyo malesef Randevu alabilöek bile mucize
Benim eşim hastanede çalışıyor. Ona rağmen randevu bulmakta zorlanıyorum. Rica minnet yine gidilebilir ama bu sefer de insan iyi hissetmiyor. O yüzden hiç uğraşmak istemedim. İstanbul’da devlet hastanesine gitmek gerçekten dediğin gibi mucize artık.

Peki tüp bebek öncesinde bir sürü test yapmadılar mı o zaman bakmislardir belki. Ben hamileyken değil ama öncesinde düşünüyorum diye gittim de doktor bakmıştı.
Yok bakmamışlar gözden kaçmış. E şimdi bize tamam ya öncesinde ya da 10.haftada falan baktılar sonrasında da kan isteyip baktılar mi ? Ya 4.ayda kizamikcik gecirdiysek

Kızlar bebek bezi indirime girmiş 1 numarayı ne kadar alim bi 200 tane çok mu yani kaç adet almam lazım yoksa 60 taneden sonra 2 numara mı olur

Keske seninn gibi yatabilsem surekli ax bisey uzaniyorum kizim gekiyor anne kalk anne kalk yapiyo su ,süt mama diyo işte zor yani
İşin zor valla 9 yaşındaki bebem bile beni anlamazken senin kızın ufak ne yapsin.
sabah 6 da uyanıyor tepemde anne şöyle anne böyle anne şunu yapayım mı ya da gürültü bir oyuncak. Bu sabah çileden çıkardı beni. Uykumu kaçırdı koydu şimdi okula gidiyor. Aksi gibi uyanınca geri uyuyamıyorum. Bütün gunu 4 saat uykuyla geçiricem.

Ahh bu çocuklar her yasta bi eziyet var yani analara
Dogumdan sonra bi rahatlarsak şuan kendimi korumaya çalışyorum uzaniyorum geliyo karnima dıgıdık dıgıdık diyo tam oyun uşağı da işte ananda enerji yok risk cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…