- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.241
Hangi marka alacaksin canim ,bende suan hem uygun hem sizdirmayan bez arastiryorum ama ,molfix sleepy prima arasinda pek bisey yok eger tercih edersem prima alirim yine , birde bimin bezini iyi duyuyorum onada guvensemmi denemedende bilemiyozKızlar bebek bezi indirime girmiş 1 numarayı ne kadar alim bi 200 tane çok mu yani kaç adet almam lazım yoksa 60 taneden sonra 2 numara mı olur
Baskı dediğin nasıl bir his Mervem anlayamadım Vajina veya makata sızı girmesi gibi mi iğne bastırılması gibi mi?Baskı varya ondan oyle dedi işte, ciger gelistiricide vurundum bugun ,baskı devam ederse birden açilma olabilir gibi yorum yapinca elim kulagimda işte
Sllepy düşündüm 210 tane 180 lira Trendyol da ama kaç adet kullanılır bilmiyorum israf olmasın yazıkHangi marka alacaksin canim ,bende suan hem uygun hem sizdirmayan bez arastiryorum ama ,molfix sleepy prima arasinda pek bisey yok eger tercih edersem prima alirim yine , birde bimin bezini iyi duyuyorum onada guvensemmi denemedende bilemiyoz
Canim şöyle , kafasi zaten kasigimda ya hareket ettikce orayi kafasiyla dolgunlastiryor o an makatimda dahil sarsirliyor ve bunu ben ayaktayken egilup kalktiktan sonra yapiyor o an sızlıyor evet.Baskı dediğin nasıl bir his Mervem anlayamadım Vajina veya makata sızı girmesi gibi mi iğne bastırılması gibi mi?
Gecen yeni dogum yapan biri sleepy küçük ve sizdirma yapti demisti bebegide 2.500 dogmustu ona küçükse eger 3.500 dogan bebege nasil olur bilemedimSllepy düşündüm 210 tane 180 lira Trendyol da ama kaç adet kullanılır bilmiyorum israf olmasın yazık
Bende de var Bi durumlar ya bakalım yarın başka bi Dr görecek ben de bazen hareketlerini makatımdan hissediyorum ama Dr rahim şekliyle alakalıdır dediCanim şöyle , kafasi zaten kasigimda ya hareket ettikce orayi kafasiyla dolgunlastiryor o an makatimda dahil sarsirliyor ve bunu ben ayaktayken egilup kalktiktan sonra yapiyor o an sızlıyor evet.
Ben bu hissi bayrama 3 gün vardi ondan beri hissediyorumBende de var Bi durumlar ya bakalım yarın başka bi Dr görecek ben de bazen hareketlerini makatımdan hissediyorum ama Dr rahim şekliyle alakalıdır dedi
Ouf hiç bilmiyorum ki canım ilk gebeliğim bide biraz daha araştırayım o zaman çok sağolGecen yeni dogum yapan biri sleepy küçük ve sizdirma yapti demisti bebegide 2.500 dogmustu ona küçükse eger 3.500 dogan bebege nasil olur bilemedim
Faydalanamıyoruz malesefBenim eşim hastanede çalışıyor. Ona rağmen randevu bulmakta zorlanıyorum. Rica minnet yine gidilebilir ama bu sefer de insan iyi hissetmiyor. O yüzden hiç uğraşmak istemedim. İstanbul’da devlet hastanesine gitmek gerçekten dediğin gibi mucize artık.
Vajinal bakmadı yükseldiğini görünce. Son baktıklarında rakam da söylemedi iyi dedi sadece.Vajinal biraz daha farklı çıkıyor ultrason dan daha kısa çıkabiliyor ondan sordum
Ben sleepy aldımGecen yeni dogum yapan biri sleepy küçük ve sizdirma yapti demisti bebegide 2.500 dogmustu ona küçükse eger 3.500 dogan bebege nasil olur bilemedim
Bir şey olmamıştır muhtemelen canım harektletini de takip et Bebişin. Zaten haftaya gideceksin. Benim oglanda bazen sarilicam diye üstüme bastırıyor ya da yanlışlıkla çarpıyor. Bazen engel olamıyorsun böyle şeylereGünaydın kızlar. Akşam küçük kızımla şakalaşırken yanlışlıkla tekme attı karnıma ben korkunca o da korktu hemen uyudu kıyamam
Kan uyuşmazlığımız olduğundan karnıma darbe almaya korkuyorum kanama olursa sıkıntı olur diye ama önlem iğnemi vurdular bir de sert vurmadı ağrım acım falan olmadı bebek sağ tarafımda o sola vurdu bebeğin hareketleri de normal dr.a gitmicem amniyon sıvısı korumuştur diye düşünüyorum haftaya randevum var zaten Allah korusun bebişleri.
Bu sefer hamilelikten öyle sıkıldım ki 2 çocuk olunca kendimi kollama şansım yok işlerimi de yapıyorum eğilip kalkıyorum da zorluyorum da şu son 2 ay bitmiyor sanki
Benim eşim hastanede çalışıyor. Ona rağmen randevu bulmakta zorlanıyorum. Rica minnet yine gidilebilir ama bu sefer de insan iyi hissetmiyor. O yüzden hiç uğraşmak istemedim. İstanbul’da devlet hastanesine gitmek gerçekten dediğin gibi mucize artık.
Kızlar bebek bezi indirime girmiş 1 numarayı ne kadar alim bi 200 tane çok mu yani kaç adet almam lazım yoksa 60 taneden sonra 2 numara mı olur
Sllepy düşündüm 210 tane 180 lira Trendyol da ama kaç adet kullanılır bilmiyorum israf olmasın yazık
Faydalanamıyoruz malesef
Doktor benimkine haftası ile uyumlu dedi, siz ile aramızda 2 hafta var sayılır. Bence doktornuz normal dediyse normaldir. Benim 30. haftada 1700 gramdı o zaman önde demişti.Bizim kilomuz daha1500 gr çokmu zayıfız
Malesef dediğin çok doğru , ilk hamilelikler daha özenli daha tedbirli geçiyor . Evde diğer çocuk olunca sorumluluk artıyor tabi .Günaydın kızlar. Akşam küçük kızımla şakalaşırken yanlışlıkla tekme attı karnıma ben korkunca o da korktu hemen uyudu kıyamam
Kan uyuşmazlığımız olduğundan karnıma darbe almaya korkuyorum kanama olursa sıkıntı olur diye ama önlem iğnemi vurdular bir de sert vurmadı ağrım acım falan olmadı bebek sağ tarafımda o sola vurdu bebeğin hareketleri de normal dr.a gitmicem amniyon sıvısı korumuştur diye düşünüyorum haftaya randevum var zaten Allah korusun bebişleri.
Bu sefer hamilelikten öyle sıkıldım ki 2 çocuk olunca kendimi kollama şansım yok işlerimi de yapıyorum eğilip kalkıyorum da zorluyorum da şu son 2 ay bitmiyor sanki
Bilmiyorum ki çoğu bebek 2 hagta önde yada 2 hagta ğeriden gelebiliyor..normal diyorlar 2 hagta farka fakat bazen ilerde olmasına dikkat edin Diyen var çünkü gebelik şekerinden dolayı bebek önde ğidenlerde var suyu fazla olanlarda var buna doktor şeker yüklemesi ile karar veriyor bunu doktorunuza sorun mutlaka..yaptırdınız mı şeker yüklemesi ? Belkide genetik olarak bebeğiniz iridirBu sıkıntı bi durum mu bu kadar önde olması doktorum hiçbir şey söylemiyor
Geçmiş olsun. Birsey olmaz insaallah amniyon sıvısı var dediğin gibi bebekte hareketliymis. Ben geçen gün ayağım kaydı merdivende düştüm biraz korktum ama şükür hiç sorun yok doktorda bebek çok korunaklı merak etme dedi.Günaydın kızlar. Akşam küçük kızımla şakalaşırken yanlışlıkla tekme attı karnıma ben korkunca o da korktu hemen uyudu kıyamam
Çok çok geçmiş olsun. Bir şey olmamıştır inşallahGünaydın kızlar. Akşam küçük kızımla şakalaşırken yanlışlıkla tekme attı karnıma ben korkunca o da korktu hemen uyudu kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?