Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebek bezi indirime girmiş 1 numarayı ne kadar alim bi 200 tane çok mu yani kaç adet almam lazım yoksa 60 taneden sonra 2 numara mı olur
Hangi marka alacaksin canim ,bende suan hem uygun hem sizdirmayan bez arastiryorum ama ,molfix sleepy prima arasinda pek bisey yok eger tercih edersem prima alirim yine , birde bimin bezini iyi duyuyorum onada guvensemmi denemedende bilemiyoz

Hangi marka alacaksin canim ,bende suan hem uygun hem sizdirmayan bez arastiryorum ama ,molfix sleepy prima arasinda pek bisey yok eger tercih edersem prima alirim yine , birde bimin bezini iyi duyuyorum onada guvensemmi denemedende bilemiyoz
Sllepy düşündüm 210 tane 180 lira Trendyol da ama kaç adet kullanılır bilmiyorum israf olmasın yazık

Baskı dediğin nasıl bir his Mervem anlayamadım Vajina veya makata sızı girmesi gibi mi iğne bastırılması gibi mi?
Canim şöyle , kafasi zaten kasigimda ya hareket ettikce orayi kafasiyla dolgunlastiryor o an makatimda dahil sarsirliyor ve bunu ben ayaktayken egilup kalktiktan sonra yapiyor o an sızlıyor evet.

Canim şöyle , kafasi zaten kasigimda ya hareket ettikce orayi kafasiyla dolgunlastiryor o an makatimda dahil sarsirliyor ve bunu ben ayaktayken egilup kalktiktan sonra yapiyor o an sızlıyor evet.
Bende de var Bi durumlar ya bakalım yarın başka bi Dr görecek ben de bazen hareketlerini makatımdan hissediyorum ama Dr rahim şekliyle alakalıdır dedi

Bende de var Bi durumlar ya bakalım yarın başka bi Dr görecek ben de bazen hareketlerini makatımdan hissediyorum ama Dr rahim şekliyle alakalıdır dedi
Ben bu hissi bayrama 3 gün vardi ondan beri hissediyorum
Bu aralar azaldi ve nst de temiz cikti ama ultrasonda baski gözüküyor, ki sen yatiyorsunda dimi ben pek dinlenemiyorum korkma yani bisey olmaz inşallah

Faydalanamıyoruz malesef

Günaydın kızlar. Akşam küçük kızımla şakalaşırken yanlışlıkla tekme attı karnıma ben korkunca o da korktu hemen uyudu kıyamam
Kan uyuşmazlığımız olduğundan karnıma darbe almaya korkuyorum kanama olursa sıkıntı olur diye ama önlem iğnemi vurdular bir de sert vurmadı ağrım acım falan olmadı bebek sağ tarafımda o sola vurdu bebeğin hareketleri de normal dr.a gitmicem amniyon sıvısı korumuştur diye düşünüyorum haftaya randevum var zaten Allah korusun bebişleri.
Bu sefer hamilelikten öyle sıkıldım ki 2 çocuk olunca kendimi kollama şansım yok işlerimi de yapıyorum eğilip kalkıyorum da zorluyorum da şu son 2 ay bitmiyor sanki

Bir şey olmamıştır muhtemelen canım harektletini de takip et Bebişin. Zaten haftaya gideceksin. Benim oglanda bazen sarilicam diye üstüme bastırıyor ya da yanlışlıkla çarpıyor. Bazen engel olamıyorsun böyle şeylere

Kızlar bebek bezi indirime girmiş 1 numarayı ne kadar alim bi 200 tane çok mu yani kaç adet almam lazım yoksa 60 taneden sonra 2 numara mı olur

Sllepy düşündüm 210 tane 180 lira Trendyol da ama kaç adet kullanılır bilmiyorum israf olmasın yazık

Faydalanamıyoruz malesef

Sleepy çok küçük 2 no ancak yenidoğana göre 1 no prematüre gibi demişlerdi internette var videoları bi izle istersen bi de bebek iri olursa normal bezde bile 2 ye çabuk geçiliyor hatta en çok 3 no kullanılıyor. Ben prima aldım 1 ve 2 no 1 er pk 70 er tane falan var içinde sonrasına duruma göre bakıcam ama 200 tane 1 no elinde kalır.

Devletin randevuları saat 16 da açılıyor e nabızdan 16:05 gibi girerseniz randevular görünür genelde. Yoksa bile uygun randevu yok talep açılsın mı diye soruyor oradan talep edin biri iptal ederse veya yer açılırsa hemen mesaj geliyor ben öyle çok yakaladım hiç randevu sıkıntısı çekmedim. Sadece ilk randevuda bir arkadaşı soktum devreye sonra hep buldum bereket. Ama hastane dr önemli tabi. Burada 1 devlet hastanesi var dr şansa çok iyi biri Allah sağlık versin adama başka dr da yok onda devam etmeyi düşünüyorum. Maddi açıdan değil aslında özel de çok pahallı değil burada ama devletin dr u ve hastanesi daha iyi şansa.

Malesef dediğin çok doğru , ilk hamilelikler daha özenli daha tedbirli geçiyor . Evde diğer çocuk olunca sorumluluk artıyor tabi .
Bana da geçen günlerde eşim uyku halinde anlamadan karnıma dirseğiyle fena bi şekilde bastırdı . Hem acıyla uyandım hem de korkuyla .
Rabbime şükür ki mevlam onları öyle bir yerde büyütüyor ki Allah’ın izniyle bişey olmaz inşAllah ..
Gönlünü ferah eyle

Bu sıkıntı bi durum mu bu kadar önde olması doktorum hiçbir şey söylemiyor
Bilmiyorum ki çoğu bebek 2 hagta önde yada 2 hagta ğeriden gelebiliyor..normal diyorlar 2 hagta farka fakat bazen ilerde olmasına dikkat edin Diyen var çünkü gebelik şekerinden dolayı bebek önde ğidenlerde var suyu fazla olanlarda var buna doktor şeker yüklemesi ile karar veriyor bunu doktorunuza sorun mutlaka..yaptırdınız mı şeker yüklemesi ? Belkide genetik olarak bebeğiniz iridir

Geçmiş olsun. Birsey olmaz insaallah amniyon sıvısı var dediğin gibi bebekte hareketliymis. Ben geçen gün ayağım kaydı merdivende düştüm biraz korktum ama şükür hiç sorun yok doktorda bebek çok korunaklı merak etme dedi.

Çok çok geçmiş olsun. Bir şey olmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…