Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar günaydın. Doğuma kadar şeker orucuna başladım. Fruktoz dışında şeker alımını kesiyorum. Bakalım kaç gün dayanıcam
Neden böyle bir şeye kalkıştın sonuçta gebelik yani en güzel zamanlar insanın canı her şey istiyor aşeriyorsun ben hiç yapamam valla doğumdan sonra diyet nasılsa yapacaz

Şöyle bir gönderiye rastladım .
Ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum .
Normalde özele gidiyorum ama devlette de kontrol hakkımı kullanmak adına imkan varken 2 doktor görüşü alarak ilerliyorum hamileliğimde ..

Cuma günü randevu aldım ama umarım grev yoktur ..

Eklentiler

• 5EEC44CF-F57E-46CB-AE1C-6017C29A319B.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 57
6 mayisda benimde randevum vardı, burda söylediler gördüm bende gitmesemmi faaln diye dusunmusdum gttim grev falan yokdu.sordum hatta öyle bişey yok haberimiz yok bizim falan demişlerdi.heryerde farklı mi onu bilemiyorum tabiki ben İstanbul'dayım.

Neden böyle bir şeye kalkıştın sonuçta gebelik yani en güzel zamanlar insanın canı her şey istiyor aşeriyorsun ben hiç yapamam valla doğumdan sonra diyet nasılsa yapacaz
ay benim canım dün ne çekti, eşim nargile için tütün almış. Şeftalili tütündü, bayılacaktım tütünü ağzıma atmamak için zor durdum. bide benzin istasyonuna girince mazot kokusuna sardım, çok güzel kokuyor :)

Buda keş buda bizden

Hangi marka alacaksin canim ,bende suan hem uygun hem sizdirmayan bez arastiryorum ama ,molfix sleepy prima arasinda pek bisey yok eger tercih edersem prima alirim yine , birde bimin bezini iyi duyuyorum onada guvensemmi denemedende bilemiyoz
BİM'in bezini denemiştim güzel değil iki tane kullandım cildine iyi gelmedi ve hiç emme yapmiyor

Evet gebelik şekerim yok teşekkür ederim bilgilendirmeni için

Eger hastanen greve girdiyse giriyorlar bnm gittiğim hastane grevde mesela ama doktor 30 hafta ustu gebelerde bakıyorum dedi nasil grevse

nst için kimse bana bir şey demedi, normal doğum düşünenler için mi geçerli acaba
Sanmam, sonuçta sezeryan olacaksan da kasılma takip edilmeli bir sürpriz olmaması adına, ayrıca bebeğin kalp atışları da kontrol ediliyor. Sadece bazı doktorlar bir hafta geç başlıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…