Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sanmam, sonuçta sezeryan olacaksan da kasılma takip edilmeli bir sürpriz olmaması adına, ayrıca bebeğin kalp atışları da kontrol ediliyor. Sadece bazı doktorlar bir hafta geç başlıyomuş
Bende gittiğimde sorayım o zaman n zaman başlayacağız diye. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Kızlar sırtüstü yatmak sıkıntı lımı gün içerimde tv izlerken falan sırt üstü yatıyorum sol yanım çürüdü çünkü
yok ya niye sıkıntı olsun sürekli sola yatamayız ki...
Akşam tv izlerken de sırtüstü yatıyorum ayaklarımın altına yastık koyup.
Gece sola yatsam bile sonradan sırtüstü uyanıyorum

Kızlar sırtüstü yatmak sıkıntı lımı gün içerimde tv izlerken falan sırt üstü yatıyorum sol yanım çürüdü çünkü
Doktor bana son kontrolümde özellikle söyledi. Lütfen sırtüstü yatma diye. Ama kendimi istemsizce öyle rahat buluyorum sola yat çoğunlukla dedi. Arada sağa yatiyorum çünkü sol kalça bel öyle bir acıyor ki üstüne çok yatınca.

Ben bu hissi bayrama 3 gün vardi ondan beri hissediyorum
Bu aralar azaldi ve nst de temiz cikti ama ultrasonda baski gözüküyor, ki sen yatiyorsunda dimi ben pek dinlenemiyorum korkma yani bisey olmaz inşallah
Evet canım yatıyorum ama demek ki bende de baskı var.. Yok korkmuyorum 24.haftalarda korkmuştum çok erkendi çünkü ama şimdi her geçen gün daha rahatım bebek büyüdüğü için

Vajinal bakmadı yükseldiğini görünce. Son baktıklarında rakam da söylemedi iyi dedi sadece.
Sıkıntı görmedi demek ki.. Belki de belli bir sınırda görünce veya başka bir sıkıntı hissederlerse bakıyolardır vajinal benim de her gittiğimde vajinal bakmıyorlar bazen bakıyorlar ama neye göre anlamadım pek

Kizlar şimdi ben enox kan cicitici iyne kullanıyorum ve sağdan soldan sürekli bu iyneyi kullananlar mecburi sezeryan oluyor diye şeyler duyuyorum öyle mı aceba duyan yada yaşayan var mı sezeryan olmak istemiyorm

Yaaaa çatlıyorum yaa o kadar yağ sürdüm nereye gittiler.
Valla yapısalsa ne sürersen sür çatlar diyorlar
Amaaan al gitsin çöp torbası orta ya da küçük boy aynı şey işte
Öyleyim inan tüm gün oturuyorum yatıyorum kafamda bir dünya iş var ama inan olsun yapamıyorum elimde değil
Bi posta daha bebek kıyafeti yıkıyorum şu an, böyle 3-4 sefer daha biter inşallah

2 posta daha kıyafet yıkadım. 1ini ütüleyip yerleştirdim
Canım sen ne kadar aldın?? Ben bi ekru beyaz ton bi renkli olmak üzere iki seferde bitirdim yikanacaklari.. cok almayayım hızlı büyür ya da lazım olursa gider alırım diyorum ama bilmem yanlış mu düşünüyorum

Kizlar şimdi ben enox kan cicitici iyne kullanıyorum ve sağdan soldan sürekli bu iyneyi kullananlar mecburi sezeryan oluyor diye şeyler duyuyorum öyle mı aceba duyan yada yaşayan var mı sezeryan olmak istemiyorm
Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur ben de kan sulandirici kullanıyorum ve doğumdan sonra bi 15 ya da 20 gün daha kullanicam ve kesinlikle normal doğum istiyorum Allah nasip ederse

Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur ben de kan sulandirici kullanıyorum ve doğumdan sonra bi 15 ya da 20 gün daha kullanicam ve kesinlikle normal doğum istiyorum Allah nasip ederse
İnşallah ama çok duydum ve tedirgin oldum belki bilen duyan vardır burda diye yazmak istedim 6 sında kontrolüm var ve doktoruma bu konuyu sorcam o zamana kadar meraktan catlarm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…