- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.281
Bende gittiğimde sorayım o zaman n zaman başlayacağız diye. Teşekkür ederim bilgilendirme içinSanmam, sonuçta sezeryan olacaksan da kasılma takip edilmeli bir sürpriz olmaması adına, ayrıca bebeğin kalp atışları da kontrol ediliyor. Sadece bazı doktorlar bir hafta geç başlıyomuş
benim doktorum da bebek hareket etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.nst için kimse bana bir şey demedi, normal doğum düşünenler için mi geçerli acaba
ben çalışmaya devam:))İşyerinde son haftam, izne ayrılıyorum artık kızlarsizler ayrıldınız mı izine
yok ya niye sıkıntı olsun sürekli sola yatamayız ki...Kızlar sırtüstü yatmak sıkıntı lımı gün içerimde tv izlerken falan sırt üstü yatıyorum sol yanım çürüdü çünkü
Geç değil mi ya 3 haftabenim doktorum da bebek hareket etmezse direk gel nst ye bağlan dedi.
3 hafta sonraya verdi randevuyu,35.hafta yani o zaman ister mi bilmiyorum
valla bilmiyorumm doktor öyle dediGeç değil mi ya 3 hafta
Doktor bana son kontrolümde özellikle söyledi. Lütfen sırtüstü yatma diye. Ama kendimi istemsizce öyle rahat buluyorumKızlar sırtüstü yatmak sıkıntı lımı gün içerimde tv izlerken falan sırt üstü yatıyorum sol yanım çürüdü çünkü
Evet canım yatıyorum ama demek ki bende de baskı var.. Yok korkmuyorum 24.haftalarda korkmuştum çok erkendi çünkü ama şimdi her geçen gün daha rahatım bebek büyüdüğü içinBen bu hissi bayrama 3 gün vardi ondan beri hissediyorum
Bu aralar azaldi ve nst de temiz cikti ama ultrasonda baski gözüküyor, ki sen yatiyorsunda dimi ben pek dinlenemiyorum korkma yani bisey olmaz inşallah
Nst de bebek kalp atışı vs de gözlemleniyor. Sezeryan bile olsan isteniyor.nst için kimse bana bir şey demedi, normal doğum düşünenler için mi geçerli acaba
Sıkıntı görmedi demek ki.. Belki de belli bir sınırda görünce veya başka bir sıkıntı hissederlerse bakıyolardır vajinal benim de her gittiğimde vajinal bakmıyorlar bazen bakıyorlar ama neye göre anlamadım pekVajinal bakmadı yükseldiğini görünce. Son baktıklarında rakam da söylemedi iyi dedi sadece.
Aynen o rahatlik bendede var , buyuduler cok şükürEvet canım yatıyorum ama demek ki bende de baskı var.. Yok korkmuyorum 24.haftalarda korkmuştum çok erkendi çünkü ama şimdi her geçen gün daha rahatım bebek büyüdüğü için
Vala solum çürüdüDoktor bana son kontrolümde özellikle söyledi. Lütfen sırtüstü yatma diye. Ama kendimi istemsizce öyle rahat buluyorumsola yat çoğunlukla dedi. Arada sağa yatiyorum çünkü sol kalça bel öyle bir acıyor ki üstüne çok yatınca.
Bazen uhu kokluyorum acip acip esim diyorki cocuk balici olcak
Valla yapısalsa ne sürersen sür çatlar diyorlarYaaaa çatlıyorum yaao kadar yağ sürdüm nereye gittiler.
Amaaan al gitsin çöp torbası orta ya da küçük boy aynı şey işteKızlar bundan alın diyecektim. Bilenler vardır ama çok kurtarıcı oluyor bezi kirlenen kıyafeti vs koymak için. 50 tane var içinde baya gidiyor. Daha öncede kullandim bunu çok memnundum. Aklıma gelince alayim dedim yine.
Eki Görüntüle 3071716
Öyleyim inan tüm gün oturuyorum yatıyorum kafamda bir dünya iş var ama inan olsun yapamıyorum elimde değilSelam herkese evde yapılacak bir sürü iş var kalan ütüler var vs vs
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor bi kahve içeyim yaparım dedim yine oturdum kaldım koltukta
Sorun bende mi sizlerde böyle misiniz
acaba kansızlıkta mı etkiliyor acaba hiç enerjim yok
Bi posta daha bebek kıyafeti yıkıyorum şu an, böyle 3-4 sefer daha biter inşallah
Canım sen ne kadar aldın?? Ben bi ekru beyaz ton bi renkli olmak üzere iki seferde bitirdim yikanacaklari.. cok almayayım hızlı büyür ya da lazım olursa gider alırım diyorum ama bilmem yanlış mu düşünüyorum2 posta daha kıyafet yıkadım. 1ini ütüleyip yerleştirdim
Allah korusun umarım öyle bir şey yoktur ben de kan sulandirici kullanıyorum ve doğumdan sonra bi 15 ya da 20 gün daha kullanicam ve kesinlikle normal doğum istiyorum Allah nasip ederseKizlar şimdi ben enox kan cicitici iyne kullanıyorum ve sağdan soldan sürekli bu iyneyi kullananlar mecburi sezeryan oluyor diye şeyler duyuyorum öyle mı aceba duyan yada yaşayan var mı sezeryan olmak istemiyorm
İnşallah ama çok duydum ve tedirgin oldum belki bilen duyan vardır burda diye yazmak istedim 6 sında kontrolüm var ve doktoruma bu konuyu sorcam o zamana kadar meraktan catlarm amaAllah korusun umarım öyle bir şey yoktur ben de kan sulandirici kullanıyorum ve doğumdan sonra bi 15 ya da 20 gün daha kullanicam ve kesinlikle normal doğum istiyorum Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?