- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.301
Sorunca bana da yazar mısın canım?İnşallah ama çok duydum ve tedirgin oldum belki bilen duyan vardır burda diye yazmak istedim 6 sında kontrolüm var ve doktoruma bu konuyu sorcam o zamana kadar meraktan catlarm ama
Baskı varya ondan oyle dedi işte, ciger gelistiricide vurundum bugun ,baskı devam ederse birden açilma olabilir gibi yorum yapinca elim kulagimda işte
Aynen aynenValla olur mu olur
Sen önlemini al da kafan rahat etsin..
Canım biraz baktim da doğum pat diye olmadığı için normal doğum da yapılabilir taraftarıymis çoğu doktor iğneden sonra en azından bi 12 saat geçmesi tercih edilirmis hani baktın sancin var o gün vurmazsin ya da hastaneye gider açılma var mi bakılır varsa o gün iğne vurulmaz aklıma bunlar geldi ..Tabiki
Var 2 kisi sezeryan olacak saat 4 ten sonra galibaHaziran analarına baktım bugün doğuran yok galiba
Merhaba görünce yazayım dedimAnladım canım tahmin yapmış sadece ama o şekil anlamak mümkün değil inan.3 yerimde fıtık var benim 2 si çok küçük 1 i biraz daha büyük ve kilomda var yinede öyle bir sorun olmadı çok şükür şimdilik ama istersen doktoruna sor fıtık olabileceğini düşünüyor madem. Normalde bel kısmına sıcak uygulamak iyi gelir fitiga su torbası koymak yada yün korselerden takmak falan ama işte gebelikte nasıl oluyor onu bilmiyorum belki iyi gelmiyordur sıcak, muhakkak sorarsın da ona göre bu şekilde ağrın hafifleyebilir.
Ben uzun zamandır hamile külodu kullanıyorum o kadar rahat ediyorum ki , birde yaz için e-bebekte hamile boxerlari var onlardan aldım elbise giyerken rahat olur diye . Aşağıda görsel ekledim pentinin bu modelinin kulotlari çok rahatsız etti beni kumaşı ,onu önermem kesinlikle ama sutyenlerinden memnun kaldım ama yaz için uygun değil kesinlikle çok kalın . Emzirme sütyeni olarak DAGi ninkiler çok hoşuma gitti yazlık,1 aydır falan onu kullaniyorum .Günaydın kızlar
Ya ben hiç hamile külodu almadım şu ana kadar seseryandan sonra şu an giydiklerimi giyemem sanırım dimi kızlar yüksek bel mi almamız gerekiyor alıp memnun kalanlar ne aldınız paylaşabilir misiniz
Evett bende bu hafta duzenleyecegim ama nasıl daha pratik olur karar veremedim . Sifonyer içine nasıl organize edebiliriz ? Yapanlar foto atarsa fikir olurhanımlar, bebek dolaplarınızı nasıl düzenlediniz :) nereden nasıl başlasam ve neyi nereye koysam hiç fikrim yok, ger.i halimde yok :)
Bende bı 10 günlük tatildeydim o kadar iyi geldiki suda yüzmek ,geceleri bile daha rahat uyudum. Ve çok fazla bebekli aile vardı kamp yapan inanılmaz motive oldum , direk Eylül'de yine gidelim modundayimİki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.
Cok küçükNasil sence 1 numarası ideal duruyormu
Aynen bı doktor a sormak lazım 6 sında kontrolüm var 33 u doldurmuş olucam o zaman a da doğum şeklini falan konuşabiliriz heralde epidural ne oluyor pekiCanım biraz baktim da doğum pat diye olmadığı için normal doğum da yapılabilir taraftarıymis çoğu doktor iğneden sonra en azından bi 12 saat geçmesi tercih edilirmis hani baktın sancin var o gün vurmazsin ya da hastaneye gider açılma var mi bakılır varsa o gün iğne vurulmaz aklıma bunlar geldi ..
Tek kötü yanı epidural yapilamazmis sanırım kan sulandirici kullanana yani normal sancı çekermissin bilmiyorum tabi en doğrusu dr a sormak ben de sorayım dr a ama sen de sor ki her zaman iki farklı dr görüşü almak daha iyidir
Bana arkadaşlardan geldi çoktu ama esas sebep ipime sığacak kadar çamaşır yıkamamValla yapısalsa ne sürersen sür çatlar diyorlar
Amaaan al gitsin çöp torbası orta ya da küçük boy aynı şey işte
Öyleyim inan tüm gün oturuyorum yatıyorum kafamda bir dünya iş var ama inan olsun yapamıyorum elimde değil
Canım sen ne kadar aldın?? Ben bi ekru beyaz ton bi renkli olmak üzere iki seferde bitirdim yikanacaklari.. cok almayayım hızlı büyür ya da lazım olursa gider alırım diyorum ama bilmem yanlış mu düşünüyorum
Valla sorunca bana da yazarsan çok sevinirim canim iki farklı dr gorusu almış oluruz ben de dr a sorarım. Epidural 4 cm açılma sonrası belden uyuşma oluyo sancı gidiyor prenses doğum deniyor galiba ağrı azalıyorAynen bı doktor a sormak lazım 6 sında kontrolüm var 33 u doldurmuş olucam o zaman a da doğum şeklini falan konuşabiliriz heralde epidural ne oluyor peki
Hmm anladim canimBana arkadaşlardan geldi çoktu ama esas sebep ipime sığacak kadar çamaşır yıkamam
Gecen yeni dogum yapan biri sleepy küçük ve sizdirma yapti demisti bebegide 2.500 dogmustu ona küçükse eger 3.500 dogan bebege nasil olur bilemedim
Sleepy kullanıyorum bunda da sleepy devamA101 nasil acaba ,yada ne kullanacaksin bunda
Darısı başımızaİşyerinde son haftam, izne ayrılıyorum artık kızlarsizler ayrıldınız mı izine
Bir arkadaşım var sleppy kullanan. 3200 doğdu bebeği. İlk ay 1 numara kullandığını söyledi. Ben de ona dayanarak 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara aldımYa ben bu sleepy i oğlana baya zaman kullandım. Ne çok zayıftı ne de çok iri. Gayet de rahattı. Sonradan mı küçülttüler acaba?
Bir de 2500 doğan bebeğe bile nasıl ufak olabilir ki?
Küçük gelmemiştir bence o bez. El kadar bebeğin poposunu bacağını ne kadar sıkabilir?
3500 doğan bebeği de hemen sıkmaz sanmıyorum
Primadan daha ufak ebatta olduğunu biliyorum. Geçen kardeşimin kalanları verdiği prima ve sleepy 3 no bezi karşılaştırdım. Arada baya fark var.
Kendi aldığım baby turco ile de karşılaştırcam hatta hepsini. Ona da ufak diyorlar..
Sızdırma olayına da çok takılıyorlar bence. Arada bir sızdırma olabiliyor. Hatta kakanın veya idrarın miktarına göre de olabilir
Yok ben değildimKızlar bir şey soracağım daha önce konusu geçmişti " tuvalet iletişimi" ile ilgili konuşmuştuk . Birisi ben de yapmayı düşünüyorum demişti ama hatırlayamadım.Disipline Girmis BirKadin sen mıydın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?