Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım biraz baktim da doğum pat diye olmadığı için normal doğum da yapılabilir taraftarıymis çoğu doktor iğneden sonra en azından bi 12 saat geçmesi tercih edilirmis hani baktın sancin var o gün vurmazsin ya da hastaneye gider açılma var mi bakılır varsa o gün iğne vurulmaz aklıma bunlar geldi ..
Tek kötü yanı epidural yapilamazmis sanırım kan sulandirici kullanana yani normal sancı çekermissin bilmiyorum tabi en doğrusu dr a sormak ben de sorayım dr a ama sen de sor ki her zaman iki farklı dr görüşü almak daha iyidir

Merhaba görünce yazayım dedim ben hamileliğin başında fizik tedaviye gitmiştim fıtık için , normalde sıcak su torbası koyuluyordu ve evde öneriyordu ama hamilelikte önermemisti . Bazı hareketler gösterip masaj hareketleri önermişti. Çok şükür ağırlaşmamiza rağmen fıtıklar sorun yaratmadı .

Ben uzun zamandır hamile külodu kullanıyorum o kadar rahat ediyorum ki , birde yaz için e-bebekte hamile boxerlari var onlardan aldım elbise giyerken rahat olur diye . Aşağıda görsel ekledim pentinin bu modelinin kulotlari çok rahatsız etti beni kumaşı ,onu önermem kesinlikle ama sutyenlerinden memnun kaldım ama yaz için uygun değil kesinlikle çok kalın . Emzirme sütyeni olarak DAGi ninkiler çok hoşuma gitti yazlık,1 aydır falan onu kullaniyorum .
hanımlar, bebek dolaplarınızı nasıl düzenlediniz :) nereden nasıl başlasam ve neyi nereye koysam hiç fikrim yok, ger.i halimde yok :)
Evett bende bu hafta duzenleyecegim ama nasıl daha pratik olur karar veremedim . Sifonyer içine nasıl organize edebiliriz ? Yapanlar foto atarsa fikir olur
İki gündür deli gibi yüzüyorum. Ne de olsa bir daha uzun bir zaman bu fırsatı bulamayacağım ama su hala ısınmamış. Yine de dona dona da olsa yüzüyorum.
Bende bı 10 günlük tatildeydim o kadar iyi geldiki suda yüzmek ,geceleri bile daha rahat uyudum. Ve çok fazla bebekli aile vardı kamp yapan inanılmaz motive oldum , direk Eylül'de yine gidelim modundayim

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-25-13-00-21-60_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 47
Aynen bı doktor a sormak lazım 6 sında kontrolüm var 33 u doldurmuş olucam o zaman a da doğum şeklini falan konuşabiliriz heralde epidural ne oluyor peki

Bana arkadaşlardan geldi çoktu ama esas sebep ipime sığacak kadar çamaşır yıkamam

Aynen bı doktor a sormak lazım 6 sında kontrolüm var 33 u doldurmuş olucam o zaman a da doğum şeklini falan konuşabiliriz heralde epidural ne oluyor peki
Valla sorunca bana da yazarsan çok sevinirim canim iki farklı dr gorusu almış oluruz ben de dr a sorarım. Epidural 4 cm açılma sonrası belden uyuşma oluyo sancı gidiyor prenses doğum deniyor galiba ağrı azalıyor
Bana arkadaşlardan geldi çoktu ama esas sebep ipime sığacak kadar çamaşır yıkamam
Hmm anladim canim

Gecen yeni dogum yapan biri sleepy küçük ve sizdirma yapti demisti bebegide 2.500 dogmustu ona küçükse eger 3.500 dogan bebege nasil olur bilemedim

Ya ben bu sleepy i oğlana baya zaman kullandım. Ne çok zayıftı ne de çok iri. Gayet de rahattı. Sonradan mı küçülttüler acaba?

Bir de 2500 doğan bebeğe bile nasıl ufak olabilir ki?
Küçük gelmemiştir bence o bez. El kadar bebeğin poposunu bacağını ne kadar sıkabilir?
3500 doğan bebeği de hemen sıkmaz sanmıyorum

Primadan daha ufak ebatta olduğunu biliyorum. Geçen kardeşimin kalanları verdiği prima ve sleepy 3 no bezi karşılaştırdım. Arada baya fark var.
Kendi aldığım baby turco ile de karşılaştırcam hatta hepsini. Ona da ufak diyorlar..

Sızdırma olayına da çok takılıyorlar bence. Arada bir sızdırma olabiliyor. Hatta kakanın veya idrarın miktarına göre de olabilir

Bir arkadaşım var sleppy kullanan. 3200 doğdu bebeği. İlk ay 1 numara kullandığını söyledi. Ben de ona dayanarak 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara aldım kalanı da epey bir paket 3 numara sağlıkla kullanmak nasip olsun
Bundan yilllaaarrr önce Prima kullandım kızıma. Ara ara sızdırma o da yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…