- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.041
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.321
Okadar ahım şahım bişi değil açıkcası, amacım ben bakamıcam , annemler bakıcak yaaaa dağıtmasın üstlerine yazıp kolay alsın dağıtmasın diye aldım 5li şekildeaynen şunuda bitirelimde kafamızda klamasın
Bende. Gözüne küçük gelmesine aldanma kullanılır onlarBen sleepy aldım
Ben ben benKızlar bir şey soracağım daha önce konusu geçmişti " tuvalet iletişimi" ile ilgili konuşmuştuk . Birisi ben de yapmayı düşünüyorum demişti ama hatırlayamadım.Disipline Girmis BirKadin sen mıydın acaba
Ya ben bu sleepy i oğlana baya zaman kullandım. Ne çok zayıftı ne de çok iri. Gayet de rahattı. Sonradan mı küçülttüler acaba?
Bir de 2500 doğan bebeğe bile nasıl ufak olabilir ki?
Küçük gelmemiştir bence o bez. El kadar bebeğin poposunu bacağını ne kadar sıkabilir?
3500 doğan bebeği de hemen sıkmaz sanmıyorum
Primadan daha ufak ebatta olduğunu biliyorum. Geçen kardeşimin kalanları verdiği prima ve sleepy 3 no bezi karşılaştırdım. Arada baya fark var.
Kendi aldığım baby turco ile de karşılaştırcam hatta hepsini. Ona da ufak diyorlar..
Sızdırma olayına da çok takılıyorlar bence. Arada bir sızdırma olabiliyor. Hatta kakanın veya idrarın miktarına göre de olabilir
Oyyy maşallahEveeet kızlar, doktordan geldim. Azıcık sancı çıktı ama normalmiş artık bu haftalarda.
33+6 da 2230gr 45 cm
Kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak kan değerlerimi merak ediyorum kalbim kütküt atıyor son zamanlarda çarpıntım çok, iyice düşmüş olabilir dedik.
Haftaya görüşücez diye ayrıldık.
Hadi yaaa sorduğuna göre artık hazırlamamız gerektiğini anlıyoruzEvet bugün doktorum herşeyin hazır dmi dedi evet dedimhalbuki çantamı daha yapamadım heyecan sardı
Ah süperBen ben benheyecanlıyım premayı takip ediyorum çok video izledim bakalım nasıl olacak
Eveeet kızlar, doktordan geldim. Azıcık sancı çıktı ama normalmiş artık bu haftalarda.
33+6 da 2230gr 45 cm
Kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak kan değerlerimi merak ediyorum kalbim kütküt atıyor son zamanlarda çarpıntım çok, iyice düşmüş olabilir dedik.
Haftaya görüşücez diye ayrıldık.
Ben yapmayı düşünüyorum aslında premanın bir adet videosunu izledim genel mantığı anladım sen baya ders çalışmışsın acaba kaç videosu var kaç tane izledin aldığın notların fotosunu paylaşman mümkün mü canım? Kitabını alıp okuyacaktım ama bebek bakımı kitaplarını bile okumak gelmiyor bu ara içimden doğuma da az kaldı ancak onları okurumAh süperbende yapmayi planlıyorum notlar alindi ,videolar izlendi ,kitabı okundu ..bakalım pratikte bizi neler bekliyor şimdi o zaman sorumu sorayım , y.bebek bezi işini ne yaptın ? Doğum öncesi alsam mı bilemedim . Bı arladasim baby neo 'nun bi modelini verdi ama sanki çok büyük gelecek gibi
Cinsiyet doğumda farklı çıkarsa da giydiririm ben bananeAyyyy bugun yine rüya gördüm tabikide yine doğumla ilgili aetık 30 gün boyunca ben habire rüyamda doğum yaparım
Bu seferde doğumda kızım olduğunu görüyorum, ultrasonlarda karışıklık yapmışlar meğerse çocuğum kızmışsarışın masmavi gözlü aaa diyorum ben kendimi doğurmuşum ya bana benziyo aynı diye
Eeee erkek kıyafetlerini napıcam ben şimdi neyse dolapda satarım diyorum
Rüyalarımın saçmalıklarıiyice delirdim
Geç değil mi ya sezeryan nedense hep sabah olmalıymış gibi düşünmüştümVar 2 kisi sezeryan olacak saat 4 ten sonra galiba
Ben girmedim dahaKuzum bu ilk nst miydi? Ben geç mi kaldım, beni neden nst ye bağlamıyorlar diye triplere giriyorum kendi kendime
Bazıları böyle askılı papyonlu fln , onları giydiremem, yoksa diğerlerini giydiririmCinsiyet doğumda farklı çıkarsa da giydiririm ben banane
Maşallah1618gr olmuşher şey güzel dedi doktor
36 ya kadar 2 haftada bir gidicem, sonra haftada bir dedi. 34. Haftada nst istedi.
%100 katılıyorum.
Nasıl bir ürün bekleniyor bilmiyorum ama bez dediğin biraz tutmalı ki sızdırmasın. Ayrıca çok miktarda çiş yapılırsa her bez sızdırır, belirli sıklıkta değiştirilmeli.
2500 doğan çocuğun nasıl 1 numara kullanmadığını aklım almıyor 2 bağlamayı tercih etmiş olmalılar
Ben kullanıp bu konuyu doğumdan sonra muhakkak yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?