Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eveeet kızlar, doktordan geldim. Azıcık sancı çıktı ama normalmiş artık bu haftalarda.
33+6 da 2230gr 45 cm

Kan verdim bakalım öğleden sonra çıkacak kan değerlerimi merak ediyorum kalbim kütküt atıyor son zamanlarda çarpıntım çok, iyice düşmüş olabilir dedik.

Haftaya görüşücez diye ayrıldık.

Evet bugün doktorum herşeyin hazır dmi dedi evet dedim halbuki çantamı daha yapamadım heyecan sardı

Ben sleepy aldım
Bende. Gözüne küçük gelmesine aldanma kullanılır onlar
Ben ben ben heyecanlıyım premayı takip ediyorum çok video izledim bakalım nasıl olacak

%100 katılıyorum.

Nasıl bir ürün bekleniyor bilmiyorum ama bez dediğin biraz tutmalı ki sızdırmasın. Ayrıca çok miktarda çiş yapılırsa her bez sızdırır, belirli sıklıkta değiştirilmeli.

2500 doğan çocuğun nasıl 1 numara kullanmadığını aklım almıyor 2 bağlamayı tercih etmiş olmalılar

Ben kullanıp bu konuyu doğumdan sonra muhakkak yazacağım

Oyyy maşallah
Evet bugün doktorum herşeyin hazır dmi dedi evet dedim halbuki çantamı daha yapamadım heyecan sardı
Hadi yaaa sorduğuna göre artık hazırlamamız gerektiğini anlıyoruz ben bugun hallediyim ayyy çok güzel

Kızlar bebek için mama alacak olanlar ne marka alacaksınız? Benim ilk kızda aptamil çok dokunmuştu gaz kabızlık yaptı comformil olanı da fayda etmedi bebelac aldım da rahatladı. Şimdi bebelac gold mu alsam yoksa hipp mi kararsızım.

Ben ben ben heyecanlıyım premayı takip ediyorum çok video izledim bakalım nasıl olacak
Ah süper bende yapmayi planlıyorum notlar alindi ,videolar izlendi ,kitabı okundu ..bakalım pratikte bizi neler bekliyor şimdi o zaman sorumu sorayım , y.bebek bezi işini ne yaptın ? Doğum öncesi alsam mı bilemedim . Bı arladasim baby neo 'nun bi modelini verdi ama sanki çok büyük gelecek gibi

Ayyyy bugun yine rüya gördüm tabikide yine doğumla ilgili aetık 30 gün boyunca ben habire rüyamda doğum yaparım
Bu seferde doğumda kızım olduğunu görüyorum, ultrasonlarda karışıklık yapmışlar meğerse çocuğum kızmış sarışın masmavi gözlü aaa diyorum ben kendimi doğurmuşum ya bana benziyo aynı diye
Eeee erkek kıyafetlerini napıcam ben şimdi neyse dolapda satarım diyorum
Rüyalarımın saçmalıkları iyice delirdim

Kuzum bu ilk nst miydi? Ben geç mi kaldım, beni neden nst ye bağlamıyorlar diye triplere giriyorum kendi kendime

Ben yapmayı düşünüyorum aslında premanın bir adet videosunu izledim genel mantığı anladım sen baya ders çalışmışsın acaba kaç videosu var kaç tane izledin aldığın notların fotosunu paylaşman mümkün mü canım? Kitabını alıp okuyacaktım ama bebek bakımı kitaplarını bile okumak gelmiyor bu ara içimden doğuma da az kaldı ancak onları okurum

Cinsiyet doğumda farklı çıkarsa da giydiririm ben banane

Biraz amme hizmeti yapayım topiğe
Hepsi 3 no. Tam tahmin ettiğim gibi

Yalnız baby turco 1 2 3 numarayı karşılaştırdım. 1 ve 2 arasında fark yok gibi. Baya küçük geldi gözüme.
Yenidoğan bebek ölçülerini unutmuş da olabilirim tabi. Ben her şekilde 1 no ile başlarım zaten bu

Ohoo hele o ilk baştaki cıvık kaka sırtına falan bir çıkar ki hiç bir bez engelleyemez onu

Sürekli bez bağladığım oğlumun kaç defa göbeğinden veya belinden idrar taşmıştır. Ben mi beceremiyorum yani. Taşabilir sızabilir illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…