- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.341
Bir şey soyleyeyım miBiraz amme hizmeti yapayım topiğe
Hepsi 3 no. Tam tahmin ettiğim gibi
Eki Görüntüle 3072353
Yalnız baby turco 1 2 3 numarayı karşılaştırdım. 1 ve 2 arasında fark yok gibi. Baya küçük geldi gözüme.
Yenidoğan bebek ölçülerini unutmuş da olabilirim tabi. Ben her şekilde 1 no ile başlarım zaten bu
Ohoo hele o ilk baştaki cıvık kaka sırtına falan bir çıkar ki hiç bir bez engelleyemez onu
Sürekli bez bağladığım oğlumun kaç defa göbeğinden veya belinden idrar taşmıştır. Ben mi beceremiyorum yani. Taşabilir sızabilir illaki
Ayyy benim kardeşim çok bokluydu galiba, sırtına kadar yapardıBir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda
Her bebek bokludurAyyy benim kardeşim çok bokluydu galiba, sırtına kadar yapardı
Bizimki aşırıydı herhaldeeeeee altını almaya fırsat vermeden o nasıl sırta kadar çıkıyodu anlamıyodumHer bebek bokludurama ben o sırta kaka taşma olayını hic yaşamadım.
Bizimki de sürekli yapıyordu tabii kı
Bizimki aşırıydı herhaldeeeeee altını almaya fırsat vermeden o nasıl sırta kadar çıkıyodu anlamıyodumhep şey derler ama 1. Çocukla 2. Çocuk farklı olur yaşadıkların diye, bence sen 1. De yaşamadıklarını 2.de yaşıcan öyle hissediyorum
Evet o değer mm ya cm olarak 39 gibi düşüneceksin hatta 40 nerdeyseBenim fl de 56.65 yazıyor yav, 7 ile çarptım 56.6
396 küsür diyor
39,6 cm gibi bisey mi ne bu
Ben ilk nst mi 27de girmiştim ama normalde 32 sonrası giriliyormuş canım tam zamanı gelmiş seninkinin kontrol ne zaman? 32 ye denk getirirsen muhtemelen sokacaktır senide nst yeKuzum bu ilk nst miydi? Ben geç mi kaldım, beni neden nst ye bağlamıyorlar diye triplere giriyorum kendi kendime
Evet baya büyük, bende kızımdan var aynı marka. İlk zamanlar için düşünmüyorum zaten Tİ yapıp gazı vs olursa rahat ettirmek istiyorum, baharda iyice yoğunlaşır 1 yaşında diğer yaz da belki kurtuluruz bezdenAh süperbende yapmayi planlıyorum notlar alindi ,videolar izlendi ,kitabı okundu ..bakalım pratikte bizi neler bekliyor şimdi o zaman sorumu sorayım , y.bebek bezi işini ne yaptın ? Doğum öncesi alsam mı bilemedim . Bı arladasim baby neo 'nun bi modelini verdi ama sanki çok büyük gelecek gibi
Bir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda
Hipp aldımKızlar bebek için mama alacak olanlar ne marka alacaksınız? Benim ilk kızda aptamil çok dokunmuştu gaz kabızlık yaptı comformil olanı da fayda etmedi bebelac aldım da rahatladı. Şimdi bebelac gold mu alsam yoksa hipp mi kararsızım.
33 te bağlayacak beni deKuzum bu ilk nst miydi? Ben geç mi kaldım, beni neden nst ye bağlamıyorlar diye triplere giriyorum kendi kendime
Muhtemelen herkes unuttu yenidoğan bebişin ne kadar küçük olduğunuBiraz amme hizmeti yapayım topiğe
Hepsi 3 no. Tam tahmin ettiğim gibi
Eki Görüntüle 3072353
Yalnız baby turco 1 2 3 numarayı karşılaştırdım. 1 ve 2 arasında fark yok gibi. Baya küçük geldi gözüme.
Yenidoğan bebek ölçülerini unutmuş da olabilirim tabi. Ben her şekilde 1 no ile başlarım zaten bu
Ohoo hele o ilk baştaki cıvık kaka sırtına falan bir çıkar ki hiç bir bez engelleyemez onu
Sürekli bez bağladığım oğlumun kaç defa göbeğinden veya belinden idrar taşmıştır. Ben mi beceremiyorum yani. Taşabilir sızabilir illaki
Oyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gökErkek çocuklarında oluyo sanırım o, bende yaşamadım ama yğenimde gördüm, erkek bebeği olan arkadaşlarımda çok duydum.
Geriye bisi kalmadı zatenOyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gökolmasa bari zaten en çok zorlandigim nokta kaka temizlemektir
Bir de uykusuzluk
Bir de emzirme
Bir de sendromlar
Off
Hippin farkli bir kokusu var. Bence bebelac gold dene direk mama vereceksen. Hipp icmeyebilir ve alışırsa hep hipp isteyebilirKızlar bebek için mama alacak olanlar ne marka alacaksınız? Benim ilk kızda aptamil çok dokunmuştu gaz kabızlık yaptı comformil olanı da fayda etmedi bebelac aldım da rahatladı. Şimdi bebelac gold mu alsam yoksa hipp mi kararsızım.
Başımıza ne geleceğini bilinceGeriye bisi kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?