Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda

Her bebek bokludur ama ben o sırta kaka taşma olayını hic yaşamadım.

Bizimki de sürekli yapıyordu tabii kı
Bizimki aşırıydı herhaldeeeeee altını almaya fırsat vermeden o nasıl sırta kadar çıkıyodu anlamıyodum hep şey derler ama 1. Çocukla 2. Çocuk farklı olur yaşadıkların diye, bence sen 1. De yaşamadıklarını 2.de yaşıcan öyle hissediyorum

Kuzum bu ilk nst miydi? Ben geç mi kaldım, beni neden nst ye bağlamıyorlar diye triplere giriyorum kendi kendime
Ben ilk nst mi 27de girmiştim ama normalde 32 sonrası giriliyormuş canım tam zamanı gelmiş seninkinin kontrol ne zaman? 32 ye denk getirirsen muhtemelen sokacaktır senide nst ye

Evet baya büyük, bende kızımdan var aynı marka. İlk zamanlar için düşünmüyorum zaten Tİ yapıp gazı vs olursa rahat ettirmek istiyorum, baharda iyice yoğunlaşır 1 yaşında diğer yaz da belki kurtuluruz bezden
Böyle hedefledim yani, sen ne düşünüyorsun?

Hipp aldım

Muhtemelen herkes unuttu yenidoğan bebişin ne kadar küçük olduğunu

Erkek bebeklerde bu sırta kaka taşma olayını çok gördüm duydum, yapısal sanırım onda da en iyisi huggies diyodu arkadaşım ama çekildi ülkeden yaşayıp göreceğiz bakalım hangi bez ne süre kullanılacak

Erkek çocuklarında oluyo sanırım o, bende yaşamadım ama yğenimde gördüm, erkek bebeği olan arkadaşlarımda çok duydum.
Oyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gök olmasa bari zaten en çok zorlandigim nokta kaka temizlemektir
Bir de uykusuzluk
Bir de emzirme
Bir de sendromlar
Off

Hippin farkli bir kokusu var. Bence bebelac gold dene direk mama vereceksen. Hipp icmeyebilir ve alışırsa hep hipp isteyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…