Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyo ne güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
Kiz çocuğu alt bakımı özen ister.
Anne yapsa daha iyi olurdu aslında.
Kaka bazen iç dudak kısımlarına kaçıyor
Güzel temizlemek cok önemli

Dayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyo ne güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
Tez tırnak randevuları alinaaaa biz yemek yerken yaptıysa benim de eşim alır, çünkü benim çok midem kalkar kalkmaz da ama kalkar işte

Bebek bakiminda bence emzirme ve bunun getirisi olarak uykusuzluk temel taş başka hiçbir şey korkutmuyor beni

evet ben de az önce video izledim alt değişme ile ilgili.
dediğin gibi dudak kısımlarını da aralayıp silmek gerekiyormuş

Oyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gök olmasa bari zaten en çok zorlandigim nokta kaka temizlemektir
Bir de uykusuzluk
Bir de emzirme
Bir de sendromlar
Off
Acılara yürüyor korkmuyorum

Şaka bir yana bence emzirmek bu yüzden geceleri uyuyamamak.. Beni en korkutan çünkü onu senden başka kimse yapamaz diğer her şeyi elim şahane yapabilir çoğunu bende iyi yapabilir ama emzirmek bana endeksli bişi bu beni strese sokuyor. Başımıza geleceği biliyoruz çünkü

Emin ol dayım eşinden daha iyi temizler bu yaz bıraktırcaklar bezi son demleri amaa, aaayy aslaaa alamam fln ben altını diyo eşialıştı herhalde dayımda, geçen piknikte hep dayım aldı
ooo iyiymiş ama dayın yokken ne oluyo peki:)))
Bende bu sorunun cvbını çok merak ediyorum soramadım
Tez tırnak randevuları alinaaaa biz yemek yerken yaptıysa benim de eşim alır, çünkü benim çok midem kalkar kalkmaz da ama kalkar işte
Ayyy inşallah benim eşimde alır, şimdiden işim varken sen alırsın diye onu ikna etmeye çalışıyorum amaaa nuh diyo başka bişi demiyo alamam ben diyo

Bazı anneler beceriksiz oluyor gerçekten
Bazı erkekler aşırı becerıklı

Hahhaa acılara yürümeden korkuyorum gece dönüşümlü bakarız biz. Mama sırası eşimin, süt sirasi benim şeklinde hatta eşimin bir lafı vardır: Elimden gelse ben emzirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…