- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.361
benim de öyleBen daha çantayı hazırlamadım
Yıkanmış ütülenmış duruyor kıyafetler. Alıp çantaya sokacağım sadece
Kiz çocuğu alt bakımı özen ister.Dayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyone güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
ooo iyiymiş ama dayın yokken ne oluyo peki:)))Dayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyone güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
İlkinde 28 ay emzirdiğimi düşündüğümdeKızlar bir şey diyeceğim. Emzirmek gözünüzde büyüyor mu, yoksa bir tek ben mi böyleyimnedense o sürece girmek, sürekli bı yerlerine süt akması, ona göre giyinmek zorunda olmak taa en başından beri beni düşündürüyor
Tez tırnak randevuları alinaaaaDayımla eşi anlaşmışlar, kızının altını sadece dayım alıyo, eşide eline protez tırnak yaptırmış, o sadece bezi getiriyone güzel yaaaaa herkese dayım gibi koca
Bebek bakiminda bence emzirme ve bunun getirisi olarak uykusuzluk temel taş başka hiçbir şey korkutmuyor beniKızlar bir şey diyeceğim. Emzirmek gözünüzde büyüyor mu, yoksa bir tek ben mi böyleyimnedense o sürece girmek, sürekli bı yerlerine süt akması, ona göre giyinmek zorunda olmak taa en başından beri beni düşündürüyor
evet ben de az önce video izledim alt değişme ile ilgili.Kiz çocuğu alt bakımı özen ister.
Anne yapsa daha iyi olurdu aslında.
Kaka bazen iç dudak kısımlarına kaçıyor
Güzel temizlemek cok önemli
Amannnİlkinde 28 ay emzirdiğimi düşündüğümde
Evet.
Kızlık zarı bu yüzden var . Yoksa enfeksıyondan kiz çocukları ölürdü.evet ben de az önce video izledim alt değişme ile ilgili.
dediğin gibi dudak kısımlarını da aralayıp silmek gerekiyormuş
Bence de maaş bağlanmalıAmannnsadece 10 ay emzirdim. Son 4 ay benim zorumla o da belki de onun travması benimki.
Emziren annelere 6 aydan sonra maaş bağlanmalı
Ahh uykuBebek bakiminda bence emzirme ve bunun getirisi olarak uykusuzluk temel taş başka hiçbir şey korkutmuyor beni
Acılara yürüyor korkmuyorumOyy ben de kızımda görmedim. Bunda yer gökolmasa bari zaten en çok zorlandigim nokta kaka temizlemektir
Bir de uykusuzluk
Bir de emzirme
Bir de sendromlar
Off
Emin ol dayım eşinden daha iyi temizlerKiz çocuğu alt bakımı özen ister.
Bende bu sorunun cvbını çok merak ediyorum soramadımooo iyiymiş ama dayın yokken ne oluyo peki:)))
Ayyy inşallah benim eşimde alır, şimdiden işim varken sen alırsın diye onu ikna etmeye çalışıyorum amaaa nuh diyo başka bişi demiyo alamam ben diyoTez tırnak randevuları alinaaaabiz yemek yerken yaptıysa benim de eşim alır, çünkü benim çok midem kalkar kalkmaz da ama kalkar işte
İnanır mısın eşim benden daha titiz ve güzel yapar bende sallamasyon geçebilirimKiz çocuğu alt bakımı özen ister.
28 ay mı , 28. Ayda artık gelip ayakda emiyodur mamayı direk aklıma öyle geliyoİlkinde 28 ay emzirdiğimi düşündüğümde
Evet.
Bazı anneler beceriksiz oluyor gerçektenEmin ol dayım eşinden daha iyi temizlerbu yaz bıraktırcaklar bezi son demleri amaa, aaayy aslaaa alamam fln ben altını diyo eşi alıştı herhalde dayımda, geçen piknikte hep dayım aldı
Bende bu sorunun cvbını çok merak ediyorum soramadım
Ayyy inşallah benim eşimde alır, şimdiden işim varken sen alırsın diye onu ikna etmeye çalışıyorum amaaa nuh diyo başka bişi demiyo alamam ben diyo
Merakımdan çatlarım şimdi ama benKızlar, yaz meyveleri çıktı rahatladınız mi bari
Bekledigim bişi var o daha çıkmadı pazarda .
Ben dün çoğundan aldımmm aşerdim mi noldu bilemedim, uarım kilo aldım tadlarını tadıyım yerindemi diyeKızlar, yaz meyveleri çıktı rahatladınız mi bari
Bekledigim bişi var o daha çıkmadı pazarda .
HahhaaAcılara yürüyor korkmuyorum
Şaka bir yana bence emzirmek bu yüzden geceleri uyuyamamak.. Beni en korkutan çünkü onu senden başka kimse yapamaz diğer her şeyi elim şahane yapabilir çoğunu bende iyi yapabilir ama emzirmek bana endeksli bişi bu beni strese sokuyor. Başımıza geleceği biliyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?