- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.381
Bize beceriksizleri denk gelmişBazı anneler beceriksiz oluyor gerçekten
Bazı erkekler aşırı becerıklı
28 ay mı , 28. Ayda artık gelip ayakda emiyodur mamayı direk aklıma öyle geliyo
İllaki ona da iş düşecekEmin ol dayım eşinden daha iyi temizlerbu yaz bıraktırcaklar bezi son demleri amaa, aaayy aslaaa alamam fln ben altını diyo eşi alıştı herhalde dayımda, geçen piknikte hep dayım aldı
Bende bu sorunun cvbını çok merak ediyorum soramadım
Ayyy inşallah benim eşimde alır, şimdiden işim varken sen alırsın diye onu ikna etmeye çalışıyorum amaaa nuh diyo başka bişi demiyo alamam ben diyo
Belki de biz fırsat vermiyoruzBize beceriksizleri denk gelmiş
Kızımda hiç mamaya ihtiyaç duymadık, doktorum çok önermiyodu, bunda sütümü sağıp eşime biberonla verdirmeyi planladım umarım başarabilirimHahhaaacılara yürümeden korkuyorum gece dönüşümlü bakarız biz. Mama sırası eşimin, süt sirasi benim şeklinde hatta eşimin bir lafı vardır: Elimden gelse ben emzirirdim
Kızım meyve delisiBen dün çoğundan aldımmm aşerdim mi noldu bilemedim, uarım kilo aldım tadlarını tadıyım yerindemi diye
Çok abarttım çünkü bayramdan beri. Zaten zararlı. Arası da yok. Bari yasaklayım da kurtulayım dedimNeden böyle bir şeye kalkıştın sonuçta gebelik yani en güzel zamanlar insanın canı her şey istiyor aşeriyorsunben hiç yapamam valla doğumdan sonra diyet nasılsa yapacaz
Aa şu var unutmadanbu dana gibi olmuş hala mi emiyor "
Laflarını çok duydum .
En sonunda gecenin bir yarısı sırtım koptu ve aşırı sinirlendim.
gidip salça aldım direk kızımın ağzına soktum. Titiz olduğu için tiksindi
Ne aradı
Ne lafını ettio anda kesildi sütten
Sormadı bile
.
Valla rüyamda yediğim şeyler vardı ben alıp yedim rahatladım vallaKızlar, yaz meyveleri çıktı rahatladınız mi bari
Bekledigim bişi var o daha çıkmadı pazarda .
Bnm ilk oğlum geceleri hiç uyanmadı mecburen sağanak verdim sütümü geceAcılara yürüyor korkmuyorum
Şaka bir yana bence emzirmek bu yüzden geceleri uyuyamamak.. Beni en korkutan çünkü onu senden başka kimse yapamaz diğer her şeyi elim şahane yapabilir çoğunu bende iyi yapabilir ama emzirmek bana endeksli bişi bu beni strese sokuyor. Başımıza geleceği biliyoruz çünkü
Pazartesi akşamı kontrolüm var dur bakalım ne olacakBen ilk nst mi 27de girmiştim ama normalde 32 sonrası giriliyormuş canım tam zamanı gelmiş seninkinin kontrol ne zaman? 32 ye denk getirirsen muhtemelen sokacaktır senide nst ye
Ben emzirmeyi düşünmüyorumKızlar bir şey diyeceğim. Emzirmek gözünüzde büyüyor mu, yoksa bir tek ben mi böyleyimnedense o sürece girmek, sürekli bı yerlerine süt akması, ona göre giyinmek zorunda olmak taa en başından beri beni düşündürüyor
Premanin YouTube hesabina Tİ ile ilgili birkaç videosu var , pozisyonlarla ilgili falanda var. Tum videolarını izledim ben gayet güzel bir bakış açısı var benimle de benzer olduğu için uygulamaya çalışacağım. Notlarımı ve kitaptan bazı sayfaları tabi ki paylaşırım eve gider gitmezBen yapmayı düşünüyorum aslında premanın bir adet videosunu izledim genel mantığı anladım sen baya ders çalışmışsın acaba kaç videosu var kaç tane izledin aldığın notların fotosunu paylaşman mümkün mü canım? Kitabını alıp okuyacaktım ama bebek bakımı kitaplarını bile okumak gelmiyor bu ara içimden doğuma da az kaldı ancak onları okurum
Planladigim gibi normal doğum olurda her şey yolunda giderse kaka ve gaz için direk başlayacağım . Primanin 1 numara aldığım bezleri bitince de ki muhtemelen 2 aylık olur , tamamen Ybb ye geçmeyi planlıyorumEvet baya büyük, bende kızımdan var aynı marka. İlk zamanlar için düşünmüyorum zaten Tİ yapıp gazı vs olursa rahat ettirmek istiyorum, baharda iyice yoğunlaşır 1 yaşında diğer yaz da belki kurtuluruz bezden
Böyle hedefledim yani, sen ne düşünüyorsun?
Bende öyle düşündüm bebelactan pek şikayet duymadım ağır gelmiyor bebeklere ama diğerlerinin hepsinde bir gaz hazımsızlık durumu var galiba.Hippin farkli bir kokusu var. Bence bebelac gold dene direk mama vereceksen. Hipp icmeyebilir ve alışırsa hep hipp isteyebilir
Niye ?Ben emzirmeyi düşünmüyorum
Hiç uğraşamamNiye ?
İnsan sütü bir daha nerde içme şansı olacak ki:) mama veriyorsan verHiç uğraşamam
Şaka bir yana benim süt hep verimsiz sulu oluyor yine öyle olur muhtemelen. Hani böyle sağıp biberona konacak gibi süt hiç görmedim kilo da pek alamadılar. Tosun gibi doğuruyorum açlıktan fareye dönüyorlarSürekli memede olan çocukla da çok zorluk çektim ne bırakıp bir yere gidilebiliyor ne dışarıda rahat ediliyor o yüzden mamaya alışsın artık o kadar eve kapanacak halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?