Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
28 ay mı , 28. Ayda artık gelip ayakda emiyodur mamayı direk aklıma öyle geliyo
bu dana gibi olmuş hala mi emiyor "
Laflarını çok duydum .

En sonunda gecenin bir yarısı sırtım koptu ve aşırı sinirlendim.
gidip salça aldım direk kızımın ağzına soktum. Titiz olduğu için tiksindi
Ne aradı
Ne lafını etti o anda kesildi sütten
Sormadı bile
.

İllaki ona da iş düşecek

Hahhaa acılara yürümeden korkuyorum gece dönüşümlü bakarız biz. Mama sırası eşimin, süt sirasi benim şeklinde hatta eşimin bir lafı vardır: Elimden gelse ben emzirirdim
Kızımda hiç mamaya ihtiyaç duymadık, doktorum çok önermiyodu, bunda sütümü sağıp eşime biberonla verdirmeyi planladım umarım başarabilirim

Neden böyle bir şeye kalkıştın sonuçta gebelik yani en güzel zamanlar insanın canı her şey istiyor aşeriyorsun ben hiç yapamam valla doğumdan sonra diyet nasılsa yapacaz
Çok abarttım çünkü bayramdan beri. Zaten zararlı. Arası da yok. Bari yasaklayım da kurtulayım dedim bakalım dayanabilirsem o da.

Aa şu var unutmadan
Önce gündüzü kestim ben . En son geceyi kestim. Aslında alıştıra alıştıra kesmiş oldum

Bnm ilk oğlum geceleri hiç uyanmadı mecburen sağanak verdim sütümü gece

Insallah bu bebisde geceleri uyur

Ben emzirmeyi düşünmüyorum

Premanin YouTube hesabina Tİ ile ilgili birkaç videosu var , pozisyonlarla ilgili falanda var. Tum videolarını izledim ben gayet güzel bir bakış açısı var benimle de benzer olduğu için uygulamaya çalışacağım. Notlarımı ve kitaptan bazı sayfaları tabi ki paylaşırım eve gider gitmez
Planladigim gibi normal doğum olurda her şey yolunda giderse kaka ve gaz için direk başlayacağım . Primanin 1 numara aldığım bezleri bitince de ki muhtemelen 2 aylık olur , tamamen Ybb ye geçmeyi planlıyorum ah o zamanlar bir gelsin de . Eşim evden çalışıyor ve bende desteklerim dediği için motivasyonum yüksek

Hippin farkli bir kokusu var. Bence bebelac gold dene direk mama vereceksen. Hipp icmeyebilir ve alışırsa hep hipp isteyebilir
Bende öyle düşündüm bebelactan pek şikayet duymadım ağır gelmiyor bebeklere ama diğerlerinin hepsinde bir gaz hazımsızlık durumu var galiba.

Kızlar kısa kollu çıtçıtlı body alayım diyorum sıcaklarda üstüne kısa kol altına patikli alt giydiririm diyorum 0-3 ve 3-6 ay arasında kararsız kaldım ya temmuzda doğacak hava soğuyana kadar ancak 3 aylık olacak zaten. 0-3 ay mı alsam?

Hiç uğraşamam
Şaka bir yana benim süt hep verimsiz sulu oluyor yine öyle olur muhtemelen. Hani böyle sağıp biberona konacak gibi süt hiç görmedim kilo da pek alamadılar. Tosun gibi doğuruyorum açlıktan fareye dönüyorlar Sürekli memede olan çocukla da çok zorluk çektim ne bırakıp bir yere gidilebiliyor ne dışarıda rahat ediliyor o yüzden mamaya alışsın artık o kadar eve kapanacak halim yok.

Kizlar tatli yapmistim yedim yedikten sonra krem santinin paketini atarken 1 .pakette 2022 3. Ay dogerinde 2022 6. Ay yazıyordu toz krem santi zehirleniemiyim acaba

İnsan sütü bir daha nerde içme şansı olacak ki:) mama veriyorsan ver
Ama sütünü de verimsiz diye düşünme yine
Ondan da ver . İkisi bir arada ilerlesın.
Az da olda alsın anne sütü.

Sendin sanirim yanlış hatırlamıyorsam diğerlerinde prima kullandım
Buna haksızlık olmasın bunda da kullanıcam diyen:)
Aynı şekilde buna da anne sütü ver haksızlık yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…