Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Ben hipp kullandım daha önce. Yine ondan alırım galiba..

Oooo süper yaaaaa mantıklı yeter yani 28 çok bayasömürmüş seni iliğime kemiğine kadar
İllaki ona da iş düşecek
Ayyy inşallah
Belki de biz fırsat vermiyoruz
Bilemiyorum. Bana beceriksiz gibi geliyor o konuda esım

Ama ver çifi banyoyu tertemiz yapar
Ooooo misss en sevdiğim

Çıtçıtlı badi de aldım 3 -6 ay. onun dışında 4 -5 tane kısa kollu tişört aldım ben. Bir de 4 -5 tane de uzun kollu sweet tarzı altına da bunların ince eşofman altı tarzında donlar aldım. Bunların çoğu 3- 6 ay. Bir kısmı 6- 9 ay

Vericem tabi cnm hani o ilk gelen falan çok önemli belki şansa bol olur bu sefer bilemem. Ama ikincide mama vermek için geç kaldım ağzına sürmedi sonra çok zor oldu o yüzden hastanede vericem hemen mamayıda bu kez ikisi birlikte ilerlese süper olur.

Ben de mama destekli ilerlemeyi dusunuyorum . Bebeklerin midesi zaten ufacık oluyor. Ayda 1 kutu mama kullanmayı dusunuyorum sadece. Nasip tabii bazı şeyler

Hastanede mama vermeyi düşünüyordum ama düşünüyorum da mideleri zaten minicik
O yüzden vazgectım.tabıı ki zorlanırsam evde emzirmeyi denerim
Bakalım artık. Biz konuşuruz ama ne yaşayacağız bilemeyiz

Bir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda

Benimki de sürekli öyle taşırmıyordu ama 1 2 defa olmuştur illaki.
Sızıyor diyenler de eminim her seferinde sızdığı için demiyordur. Bir defa sızınca bile tribe giriyorlardır

Seninki az az yapıyormuş demekki

Genelde uzun zaman yapmayınca taşıyor. Bir yol buluyor mecbur

Bizimki de çiş alırmış kaka alamazmış. Onun dışında her seyi yaparım nolur bana kaka temizle deme diyo

Zamanında ben de öyle düşünürdüm. Ama kendi veletın olunca gözün görmüyor.

Sıcınca sevınıyorsun
Annem de öyle dedi ama ben benim kocadan emin değilim bazı seylerden cidden çok içi kalkar biri de bebek kakası. Bakalım görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…