- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.401
AslanımKızımda hiç mamaya ihtiyaç duymadık, doktorum çok önermiyodu, bunda sütümü sağıp eşime biberonla verdirmeyi planladım umarım başarabilirim
İste beklediğim destekBen emzirmeyi düşünmüyorum
Kızlar bebek için mama alacak olanlar ne marka alacaksınız? Benim ilk kızda aptamil çok dokunmuştu gaz kabızlık yaptı comformil olanı da fayda etmedi bebelac aldım da rahatladı. Şimdi bebelac gold mu alsam yoksa hipp mi kararsızım.
Oooo süper yaaaaa mantıklı yeter yani 28 çok bayabu dana gibi olmuş hala mi emiyor "
Laflarını çok duydum .
En sonunda gecenin bir yarısı sırtım koptu ve aşırı sinirlendim.
gidip salça aldım direk kızımın ağzına soktum. Titiz olduğu için tiksindi
Ne aradı
Ne lafını ettio anda kesildi sütten
Sormadı bile
.
Ayyy inşallahİllaki ona da iş düşecek
Ooooo misss en sevdiğimBelki de biz fırsat vermiyoruz
Bilemiyorum. Bana beceriksiz gibi geliyor o konuda esım
Ama ver çifi banyoyu tertemiz yapar
Çıtçıtlı badi de aldım 3 -6 ay. onun dışında 4 -5 tane kısa kollu tişört aldım ben. Bir de 4 -5 tane de uzun kollu sweet tarzıKızlar kısa kollu çıtçıtlı body alayım diyorum sıcaklarda üstüne kısa kol altına patikli alt giydiririm diyorum 0-3 ve 3-6 ay arasında kararsız kaldım ya temmuzda doğacak hava soğuyana kadar ancak 3 aylık olacak zaten. 0-3 ay mı alsam?
Yıpratıcı bir süreçOooo süper yaaaaa mantıklı yeter yani 28 çok bayasömürmüş seni iliğime kemiğine kadar
Ayyy inşallah
Ooooo misss en sevdiğim
Vericem tabi cnm hani o ilk gelen falan çok önemli belki şansa bol olur bu sefer bilemem. Ama ikincide mama vermek için geç kaldım ağzına sürmedi sonra çok zor oldu o yüzden hastanede vericem hemen mamayıda bu kez ikisi birlikte ilerlese süper olur.İnsan sütü bir daha nerde içme şansı olacak ki:) mama veriyorsan ver
Ama sütünü de verimsiz diye düşünme yine
Ondan da ver . İkisi bir arada ilerlesın.
Az da olda alsın anne sütü.
Sendin sanirim yanlış hatırlamıyorsam diğerlerinde prima kullandım
Buna haksızlık olmasın bunda da kullanıcam diyen:)
Aynı şekilde buna da anne sütü ver haksızlık yapma
Ben de mama destekli ilerlemeyi dusunuyorum . Bebeklerin midesi zaten ufacık oluyor. Ayda 1 kutu mama kullanmayı dusunuyorum sadece. Nasip tabii bazı şeylerVericem tabi cnm hani o ilk gelen falan çok önemli belki şansa bol olur bu sefer bilemem. Ama ikincide mama vermek için geç kaldım ağzına sürmedi sonra çok zor oldu o yüzden hastanede vericem hemen mamayıda bu kez ikisi birlikte ilerlese süper olur.
Bir şey soyleyeyım mi
Ben o cıvık kalayı hic beline taşmış görmedim kızımda
Bizimki de çiş alırmış kaka alamazmış. Onun dışında her seyi yaparım nolur bana kaka temizle deme diyoEmin ol dayım eşinden daha iyi temizlerbu yaz bıraktırcaklar bezi son demleri amaa, aaayy aslaaa alamam fln ben altını diyo eşi alıştı herhalde dayımda, geçen piknikte hep dayım aldı
Bende bu sorunun cvbını çok merak ediyorum soramadım
Ayyy inşallah benim eşimde alır, şimdiden işim varken sen alırsın diye onu ikna etmeye çalışıyorum amaaa nuh diyo başka bişi demiyo alamam ben diyo
Yiyorum şu anKızlar, yaz meyveleri çıktı rahatladınız mi bari
Bekledigim bişi var o daha çıkmadı pazarda .
Zamanında ben de öyle düşünürdüm. Ama kendi veletın olunca gözün görmüyor.Bizimki de çiş alırmış kaka alamazmış. Onun dışında her seyi yaparım nolur bana kaka temizle deme diyo
Annem de öyle dedi ama ben benim kocadan emin değilim bazı seylerden cidden çok içi kalkar biri de bebek kakası. Bakalım görücezZamanında ben de öyle düşünürdüm. Ama kendi veletın olunca gözün görmüyor.
Sıcınca sevınıyorsun
Bak yaaaa birde baştannn pazarlık yapıyolarBizimki de çiş alırmış kaka alamazmış. Onun dışında her seyi yaparım nolur bana kaka temizle deme diyo
Bende farkettimMerve artık haziran analarında takılıyor bakıyorum da
Alışırsa kalmazAnnem de öyle dedi ama ben benim kocadan emin değilim bazı seylerden cidden çok içi kalkar biri de bebek kakası. Bakalım görücez
Maşallah1618gr olmuşher şey güzel dedi doktor
36 ya kadar 2 haftada bir gidicem, sonra haftada bir dedi. 34. Haftada nst istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?