- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.601
Amann yıka işte. Nasıl olsabelırlı bir zamandan sonra nornal sekilde yıkayıp kurulayacağızBirşey sormak istiyorummmm ben biberonları emzikleri fln kutularından çıkartmamıştım şimdi çanta hazırlıcam diye çıkarttım hepsini
Ben bunları nasıl yıkıcam , ilk önce deterjanla yıkayıp, sonramı sıcak suda kaynatıyoruz
Benim vitaminin içinde varmış.Anladım. Cunku folık asit bu kadar haftaya kadar kullanılmıyor diye biliyorum o yuzden sordum.
Heeee tamam öyle yapıyım ozman bendeSadece kaynatmak yeterli. Hiç deterjan kullanmadım ben. Bide dezenfekta makinasi almistim sonra sattım onu ama direk 4 5 dk kaynar suda bekletiyordum
Hahhaahhaahaha timammmAmann yıka işte. Nasıl olsabelırlı bir zamandan sonra nornal sekilde yıkayıp kurulayacağız
Sirkeli suya falan koy
Yap bişiler
Benim baya duruyor pahalıya da almıstım.Benim vitaminin içinde varmış.
İşte aradığım yorum.Yengeçleri severim ama bir ikizler olarak mütevazi olamayacağım , mikemmeliz
Sen nerdesin gızYalnız @Mervveeee hepimizden sonra dogurursa çok gülerim
Evet doğumdan sonra da kullanılıyormuş ben de kullanmayı düşünüyorum. Çünkü geçen sefer vitamindir kalmistim bu sefer kalmamaya niyetliyim.Benim baya duruyor pahalıya da almıstım.
Doğumdan sonra kullanayim bari
Benimki duruyor halaBurada böylehic dra da sormadım neden diye
22Hangisi 21 mi?
15 haftaya kadar 1 olanı 15 haftadan sonra 2 olanı kullandım dogumdan sonrada emzirme icin olanı var.Benimki duruyor hala
O yüzden sordum
Belirli haftaya kadar yazıyor nette
Kesinlikle, Zeki, çok yönlü, sevilesi bir burç yaniİşte aradığım yorum.Aynen katılıyorum bizden daha zeki burç mu var Allah aşkına.
Arkadaşımın nişanı var haftasonu ulus Kızılay anam ağladıSen nerdesin gız
Yengecler bastı burayıKesinlikle, Zeki, çok yönlü, sevilesi bir burç yani
Bende ilkinde 1 haziran görünüyordu ama boğa oldu fırsatı kaçırmış gibi hissediyorum şuanKesinlikle, Zeki, çok yönlü, sevilesi bir burç yani
Oo hanfendi bitirdi bebe icin kıyafetleri simdi kendine bakıyoArkadaşımın nişanı var haftasonu ulus Kızılay anam ağladıancak girdim eve.
Onlar ikizleri övüyor amaYengecler bastı burayı
Yıkamadim utülemedim öyle duruyor. Eğer aniden doğarsa bebem bittim benOo hanfendi bitirdi bebe icin kıyafetleri simdi kendine bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?