- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.801
Çok bir zaman yok aradaKeşke bizde bi gelsek
Bende yazarken yoruldumBen okurken yoruldum
Bende diyorum son bı Eminönü yapsam mı ama eksiklerim yok. Bir iki şey var onları da hallederim internetten. Hadi geçmiş olsun bir an önce bitsin işler...
Ben ses kaydı aldım azcik kalp atışlarını nst deyken çok sevimliydiBennnn
Nst deyim şuan
İlk Nstye girdik.
Tekrar muayeneye gireceğim sonrasında.
Şeker var mıydı ?Surekli acikan bnmiyim uykudan uyandiriyor surekli acliktan
Benimde öyle bir planım varYahu bu nasil sistem , ben olsam hareketini hissetmiyorum , sancim var vs. gibi sebepler bulur yine giderdim o zamanda gostermeyecek degil ya bu gavur toktur
Bende de dün başladı canım internette araştıra araştıra bu sendroma ulaştım. Çözüm bulabildin mi tavsiyen var mı?Günaydın herkese bir sorum olacak karpal tünel sendromu olan varmı aranızda? Giderek kötüleşiyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Yok canım asıl bitli gibi kaşınan bendim .@obursirin kaşıntın ne durumda acaba ben de bir kaç saattir kaşınıyorum bacak kol göğüs karışık kesildi kızardı kabardı hafif kolestaz mi diye korktum Allah korusun?
Önümüzde perşembe randevum var.Kız deli misin ne 12 haftası ben 10 de bir gidiyorum bi git hemen acil git
Günaydın kızlar
Sümüksü akıntı yaşayan var mı
Benim bu sabah baya bir geldi ama geceleri yatmadan progesteron koyuyorum. Ona bağlıyorum. Şeffaf, yumurtlama günlerinde olan akıntıya benziyor.
Nişan falan demeyin kafayı yerim
Kız başka çarem yok. Hem merak ediyorum hem görmek istiyorum.12 haftadır girmeden mi?? Neden peki 3 ay ne demek kız. Nasıl cesaretle durdun?
Ay neyse kiNişan olmadığına eminim. Zira bende sürekli oluyor o akıntı..
Hiç bu gebelikteki kadar akıntı yaşamadım. Bebek çok hareketliyse ayağa kalkınca akıntı hissediyorum
Nişanda bence kırmızı kan olur ya. En azından benden daha önce öyle geldi. Yine öyle olur gibi geliyor
Ben ben... inşallah hepimiz çok güzel haberlerle dönerizzNaber kızlar? Bugün doktora giden var mı ne durumdasınız?
Şeker var mıydı ?
Demek ki farklı oluyor herkeste .:) ama uykudan kalkıp bişiler yeme sakinHayır yok
sizde iyi enerji varmış :) ben annemi aradım rize de kendisi hemen geliyorsun hiç bir iş yapamıyorum diye. Enerjim sıfır :/Dün varyaa pertim çıkmış fark edemedeneminonune gttik annemle yukarı beyazita kadar falan cikdik ordan kurkcu handi havuzlu handi kapı süsü yastık vs otobüsle döndük ettik cilkim çıkmış eve gelip de yatağı bulunca anladım evde sürüyle iş beni bekliyor yıkayıp utuleyip yerleştirmistim eşyaları, cantamida hazırlamaya baslamisdim ama yeni aldığım şeyler ve hediye gelen şeyler de var yine yikama ütüleme işleri cikdi.ev işleri desen duruyor Allahım bir an önce yapmalıyım kalan şeyleri bebisde önde ne olur ne olmaz artık.
Canim sen gebelik alerjisimi oldun acabaYok canım asıl bitli gibi kaşınan bendim .
Özellikle geceleri bacaklarımdan öldüm öldüm dirildim .
Bu sabaha karşı acile gittim eşimle ,
Hemen kan ve idrar bakıldı bişey çıkmadı .
Nöbetçi hekim “bebek büyüme evresinde , yer açılmadan dolayı vücut reaksiyon da gösterebilir sürekli nemle . Eğer devam ederse de cildiyeye görün” dedi ..
Zaten kasıklarda da hafif hafif var kaşıntı ..
Güya o kadar yağlıyorum , ballıyorum ama bana mısın demicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?