Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar, alerji için kendine ya da çocuğuna aşı yaptıran var mı ? Kizım alerjik astım.
Aşı 5 yıllık koruma sağlıyormuş bağışıklık kazanması için.
Yarın alerji doktoruna da gideceğim aşıyı söyleyeceğim.

Ben okurken yoruldum
Bende diyorum son bı Eminönü yapsam mı ama eksiklerim yok. Bir iki şey var onları da hallederim internetten. Hadi geçmiş olsun bir an önce bitsin işler...
Bende yazarken yoruldum nasıl altından kalkacagim bakalım ama çok şükür dışarıyla isim bittiya geriside biter hayırlısıyla.erken gttik yorumlayalim fazla kalabalık olmadan halledelim diye ama donusde kalabalık cosmusdu ne kadar olsa insan yoruluyormus çok şart değilse gitmemek lazım

@obursirin kaşıntın ne durumda acaba ben de bir kaç saattir kaşınıyorum bacak kol göğüs karışık kesildi kızardı kabardı hafif kolestaz mi diye korktum Allah korusun?
Yok canım asıl bitli gibi kaşınan bendim .
Özellikle geceleri bacaklarımdan öldüm öldüm dirildim .
Bu sabaha karşı acile gittim eşimle ,
Hemen kan ve idrar bakıldı bişey çıkmadı .
Nöbetçi hekim “bebek büyüme evresinde , yer açılmadan dolayı vücut reaksiyon da gösterebilir sürekli nemle . Eğer devam ederse de cildiyeye görün” dedi ..
Zaten kasıklarda da hafif hafif var kaşıntı ..
Güya o kadar yağlıyorum , ballıyorum ama bana mısın demicek

Nişan olmadığına eminim. Zira bende sürekli oluyor o akıntı..

Hiç bu gebelikteki kadar akıntı yaşamadım. Bebek çok hareketliyse ayağa kalkınca akıntı hissediyorum

Nişanda bence kırmızı kan olur ya. En azından benden daha önce öyle geldi. Yine öyle olur gibi geliyor

Ay neyse ki
Zaten ağrım sızım yok çok şükür. Pazartesi de randevum var gidince bir soracağım.
Zaten bu kadar renksiz, şeffaf olup nişansa, pes

Kızlar , karnım sanki hafif aşağı inmiş gibi hissediyorum. Kızım baş aşağı pozisyonu almış,bu nedenle olabilir mi?
Önceden mideme dayanıyordu baskı,kafa yukardaydı zaten.
Bu hafta dönmüş dedi doktor

sizde iyi enerji varmış :) ben annemi aradım rize de kendisi hemen geliyorsun hiç bir iş yapamıyorum diye. Enerjim sıfır :/

Canim sen gebelik alerjisimi oldun acaba

Kizlar bu ciger gelistiriciyi salı günü vurndum , dün sabahtan aksama kadar baya harektliydi ,dun gece yataga girdim 2 kere wc ye kalktim oynamiyordu ve halada oynamiyor suan sekerli falan yedim bekliyom
Ignenin ertesi gunu oynayipta bugun niye oynamiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…