- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.821
Hey maşallah minnoşa iyi anneesine yüzünüde göstermişKızlar Dr dan çıktım 1960 gr olmuş uzun zaman sonra yüzünü de gördüm şükür34.hafta nts girecekmişim rahim ağzı yine vajinal ölçüldü 28mm 27mm civarı çıktı aşırı tehlikeli bir durum yok dedi bana korkma düzenli kasılma olmadığı sürece sorun yokmuş bir de nidicard verdi düzenli kasılma olunca 2 tane içip hemen gel dedi.. Rahim ağzı konusunu merak edenler için yazayım dedim kasılma yokken içmeyeceğim.. Her gün magnezyuma devam arada bir olan kasılmalar normalmiş yalnız ben bu kasılma nın da tam olarak ne olduğunu anlamadım 2 hafta daha progestan devam edicez 38.haftalarda sezeryan olacağım 38.hafta sezeryan için iyidir dimi kızlar başka Dr 36-37 diyip korkutmuştu beni
Yaa demi bende öyle dusunmusdum bak doğruymuş demekki.normald eiyi geliyorsa hamilelikte işte sakıncalı demekki.fizio tedaviye de gtmisdim ben önceden oda çok iyi gelmisdi gercekden.cok şükür o gun bugün bir sorun yaratmadı.bende hep korkuyordum bu fitikdan bana hamilelikte kimbilir ne cektircek diye çok şükür iyiyizMerhaba görünce yazayım dedimben hamileliğin başında fizik tedaviye gitmiştim fıtık için , normalde sıcak su torbası koyuluyordu ve evde öneriyordu ama hamilelikte önermemisti . Bazı hareketler gösterip masaj hareketleri önermişti. Çok şükür ağırlaşmamiza rağmen fıtıklar sorun yaratmadı .
Yapsam yapiyorum da üşeniyorum bendesizde iyi enerji varmış :) ben annemi aradım rize de kendisi hemen geliyorsun hiç bir iş yapamıyorum diye. Enerjim sıfır :/
Maşallah canım bebise gözün aydınKızlar Dr dan çıktım 1960 gr olmuş uzun zaman sonra yüzünü de gördüm şükür34.hafta nts girecekmişim rahim ağzı yine vajinal ölçüldü 28mm 27mm civarı çıktı aşırı tehlikeli bir durum yok dedi bana korkma düzenli kasılma olmadığı sürece sorun yokmuş bir de nidicard verdi düzenli kasılma olunca 2 tane içip hemen gel dedi.. Rahim ağzı konusunu merak edenler için yazayım dedim kasılma yokken içmeyeceğim.. Her gün magnezyuma devam arada bir olan kasılmalar normalmiş yalnız ben bu kasılma nın da tam olarak ne olduğunu anlamadım 2 hafta daha progestan devam edicez 38.haftalarda sezeryan olacağım 38.hafta sezeryan için iyidir dimi kızlar başka Dr 36-37 diyip korkutmuştu beni
Kendini yordunmu hiç canım, bende dün gezerken pek hissedemedim doktorda say hareketlerini günde 10 dan az olmasın demisdi.sonra saymaya başladım işte sorun olmadı dinlenmeye başlayınca.hareketliysen ondan mı hissedemedin acaba.Kizlar bu ciger gelistiriciyi salı günü vurndum , dün sabahtan aksama kadar baya harektliydi ,dun gece yataga girdim 2 kere wc ye kalktim oynamiyordu ve halada oynamiyor suan sekerli falan yedim bekliyom
Ignenin ertesi gunu oynayipta bugun niye oynamiyorki
İgne hareketsiz yapar demisti kizlar ben ona bagladim ,birde dün parktaydik kizimin pesinden cok koşturmuştumKendini yordunmu hiç canım, bende dün gezerken pek hissedemedim doktorda say hareketlerini günde 10 dan az olmasın demisdi.sonra saymaya başladım işte sorun olmadı dinlenmeye başlayınca.hareketliysen ondan mı hissedemedin acaba.
Süperİğne hareketsiz yapar demisti kizlar ben ona bagladim ,birde dün parktaydik kizimin pesinden cok koşturmuştum
Neyseki oynadi az evel cani şekerli istemiş
Allah seni inandırsın ilkini kaybettim diye bunda 8 aydır elime süpürge almadım. Sağolsun esim süpüruyo iki üç haftada bir hafta sonu ama üstün körü yapıyor tabi silmiyor da ben tam yapayım edeyim artık diyorum ama malesef sıfır enerji kendime hayret ediyorum çok tez canlı biriyim ama şuan o kadar halsizim ki her gün bugün banyoyu ovcam diyorum yok mutfak dolapları silcem diyorum yok perdeler zaten hele pencereler zaten yükseklik korkum var diye pencere silemezdim ben içini esim disini yapardı ama 8 aydır kar kış derken ona da demedim öylece duruyor Ev sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza da gerisi vız pis kir zamanla temizlenir diyorum dolapları bile düzenlemedim o kadar halsizimAy sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Iki kadın ayrı ayrı 600 mu ikisi toplam 600 mu ikisi toplamsa baya avantajlıBugun 2 kadin buldum evin komple duvarlari camlari koltukklarimi kapilarimi silecekler 600 tl ye ve kadin diyorki duvarlar ne zaman temizlendi en son bende dedim eylülde o zaman iş cok evde desene dedi
Dedim topikteki kizlar elini vurmuyor ben eylulde silmisim en son bana diyo is cok sizlere gondereyimmi once
Tövbe tövbe Allah ıslah etsin sana tavsiyem ezilme susma madem esinde arkanda , zamanında ben de çok sustum ilki benim yüzümden düşmüş de bilmem ne de benim çocuklarım hep düşermiş de hep psikolojik olarak kötüydüm bu gebelikte hep korktum bi sey olursa diye hem ilk kaybım hem de yine suç bana bulunur cok karışıktım ama şunu anladım insan bir kere susunca üstüne üstüne geliyorlar susma yiyecek ekmeği varsa yer bunu unutmaKızlar dün sırtımın ağrısından uyuyamadım bide yemek yemişim şişmişim oraya dönüyorum yok buraya dönüyorum yok sadece sol taraf oturdum ağladım benim ki tüp bebek inanın ilk zamanlar kanamalı geçti yattım sonra kaynana baskısı bi komşumuz vardı oraya girmiştim 6.kat o zaman kanamam olmustu beni rezil etti oraya gittin o yüzden oldu bi dünya para verdik o günden sonra ne dışarı çıktım ne bi pazar poşeti taşıdım ne bisey yaptım o kadar dolmuşum ki her zaman yatıyorum geçenlerde de bu rahim uzunluğu muhabbeti çıktı ondan yattım şimdi iyi çok şükür hep bi aksilik ya eşim işe gider ben evde yatarım sol yanım çürüdü hep özenirim böyle hamile elinde poşetler kucağın da çocuk ya onu bıraktım 8 aydır ev bile silmiyorum ben dışarı çıkınca Bile sanki insanlar üstüme yürüyor gibi geliyor dün bunların hepsi aklıma geldi öyle bi ağladım ki eşim de tamam yarın çıkalım bi yere dedi eşim öyle sıkıntılı degil kaynana duysa ben bi yere gittim aman gitmeseydin aman bisey olur ayağın taşa takılır ya bende insanım Allah rızası için ağlamasam ağlama hamilesin bisey yapsam hamilesin artık doğurduk tan sonra bağırmak istiyorum kurtuldum diye
Evet ya çiğdem ile karıştırdımCanım bende öyle bi kaşıntı yok, karıştırdın sanırım
Ya dünden beri bende de kaşıntı var ama sadece bacakta değil bacak kol göğüs falan karışık korktum kontrolüm de haftaya bilemedim erken gitsem mi internette kolestazis diyo bebek ölümü diyo tedirgin oldum amaan seninki çatlak kaynaklı galiba haftaya perşembe çok mu geç olur gitmek için bilemedimYok canım asıl bitli gibi kaşınan bendim .
Özellikle geceleri bacaklarımdan öldüm öldüm dirildim .
Bu sabaha karşı acile gittim eşimle ,
Hemen kan ve idrar bakıldı bişey çıkmadı .
Nöbetçi hekim “bebek büyüme evresinde , yer açılmadan dolayı vücut reaksiyon da gösterebilir sürekli nemle . Eğer devam ederse de cildiyeye görün” dedi ..
Zaten kasıklarda da hafif hafif var kaşıntı ..
Güya o kadar yağlıyorum , ballıyorum ama bana mısın demicek
Öyle bi sey mi varmışCanim sen gebelik alerjisimi oldun acaba
Biz de eylülde tekrar geleceğiz.Merhaba görünce yazayım dedimben hamileliğin başında fizik tedaviye gitmiştim fıtık için , normalde sıcak su torbası koyuluyordu ve evde öneriyordu ama hamilelikte önermemisti . Bazı hareketler gösterip masaj hareketleri önermişti. Çok şükür ağırlaşmamiza rağmen fıtıklar sorun yaratmadı .
Ben uzun zamandır hamile külodu kullanıyorum o kadar rahat ediyorum ki , birde yaz için e-bebekte hamile boxerlari var onlardan aldım elbise giyerken rahat olur diye . Aşağıda görsel ekledim pentinin bu modelinin kulotlari çok rahatsız etti beni kumaşı ,onu önermem kesinlikle ama sutyenlerinden memnun kaldım ama yaz için uygun değil kesinlikle çok kalın . Emzirme sütyeni olarak DAGi ninkiler çok hoşuma gitti yazlık,1 aydır falan onu kullaniyorum .
Evett bende bu hafta duzenleyecegim ama nasıl daha pratik olur karar veremedim . Sifonyer içine nasıl organize edebiliriz ? Yapanlar foto atarsa fikir olur
Bende bı 10 günlük tatildeydim o kadar iyi geldiki suda yüzmek ,geceleri bile daha rahat uyudum. Ve çok fazla bebekli aile vardı kamp yapan inanılmaz motive oldum , direk Eylül'de yine gidelim modundayim
Bende ilk hamileliğimde olmuştu. Atel aldım. Çok rahatlattı.Bende de dün başladı canım internette araştıra araştıra bu sendroma ulaştım. Çözüm bulabildin mi tavsiyen var mı?
Valla çok şaşırdım şuan okulanlar..riske atma Allah korusun herşeyin erkentedavisi önemliKız başka çarem yok. Hem merak ediyorum hem görmek istiyorum.
Rahatsızım eğer bugun iyi olmasam yarın gidip bakacağım diyeceğim rahatsızım.
Canım benimde öyle oldu..Allah'ım hiç kıpırdamamıştıKizlar bu ciger gelistiriciyi salı günü vurndum , dün sabahtan aksama kadar baya harektliydi ,dun gece yataga girdim 2 kere wc ye kalktim oynamiyordu ve halada oynamiyor suan sekerli falan yedim bekliyom
Ignenin ertesi gunu oynayipta bugun niye oynamiyorki
Ben yapacağımı söylemiştim. Annem nerdeyse hiç bez kullanmamış. Ben de deneyeceğim. Umarım başarılı olabilirim. Zaten ilk bir ay annem yanımda olacak. O da yardım eder.Kızlar bir şey soracağım daha önce konusu geçmişti " tuvalet iletişimi" ile ilgili konuşmuştuk . Birisi ben de yapmayı düşünüyorum demişti ama hatırlayamadım. @Kurk Mantosuz Madonna sen mıydın acaba
Gittiğim bir Dr önceden histeroskopi olduğum için bir olasılıktan bahsedip alıcaz dedi ama düşük bir olasılık bu Dr gerek yok 38 i beklicez dedi genelde 38 de alıyorlar sanırımHey maşallah minnoşa iyi anneesine yüzünüde göstermiş
Bende anlayamaadım şu kasılmaları acaba acaba karnımızın sertleşmesi onamı yoruluyo ben çözemedim
38. Hafta iyi bence , genelde sezeryan olunca 38. Hafta alıyolar
Dr niye 36-37 dedi onu anlamadım
Teşekkür ederim canım ben de artık normaldir diye düşünüyorum 2 hafta daha dikkatli olucam tedbir amaçlı sonra yavaştan ayaklanıcam artık sürekli yatmakta sıkıcı attım bugün dışarı kendimiYaa demi bende öyle dusunmusdum bak doğruymuş demekki.normald eiyi geliyorsa hamilelikte işte sakıncalı demekki.fizio tedaviye de gtmisdim ben önceden oda çok iyi gelmisdi gercekden.cok şükür o gun bugün bir sorun yaratmadı.bende hep korkuyordum bu fitikdan bana hamilelikte kimbilir ne cektircek diye çok şükür iyiyiz
Yapsam yapiyorum da üşeniyorum bendeama mecbur yapacağım bugün başladım artık işlere.bazen bende enerjim çok düşük oluyor belli olmuyor işte halimiz agirlasiyoruz artık napalim.insallah annen gelirde sende biraz rahat edersin
Maşallah canım bebise gözün aydınrahim ağzı durumu ile ilgili, bu haftalarda kisalmaya başlaması normal diyorlar zaten.sorun olacak derecede olsa söylerlerdi takılmaya gerek yok bencede.hafta konusunda pek bilgim yok hayırlısı olsun inşallah
Evet ikisi toplam 600 vercezAllah seni inandırsın ilkini kaybettim diye bunda 8 aydır elime süpürge almadım. Sağolsun esim süpüruyo iki üç haftada bir hafta sonu ama üstün körü yapıyor tabi silmiyor da ben tam yapayım edeyim artık diyorum ama malesef sıfır enerji kendime hayret ediyorum çok tez canlı biriyim ama şuan o kadar halsizim ki her gün bugün banyoyu ovcam diyorum yok mutfak dolapları silcem diyorum yok perdeler zaten hele pencereler zaten yükseklik korkum var diye pencere silemezdim ben içini esim disini yapardı ama 8 aydır kar kış derken ona da demedim öylece duruyor Ev sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza da gerisi vız pis kir zamanla temizlenir diyorum dolapları bile düzenlemedim o kadar halsizim
Iki kadın ayrı ayrı 600 mu ikisi toplam 600 mu ikisi toplamsa baya avantajlı
Tövbe tövbe Allah ıslah etsin sana tavsiyem ezilme susma madem esinde arkanda , zamanında ben de çok sustum ilki benim yüzümden düşmüş de bilmem ne de benim çocuklarım hep düşermiş de hep psikolojik olarak kötüydüm bu gebelikte hep korktum bi sey olursa diye hem ilk kaybım hem de yine suç bana bulunur cok karışıktım ama şunu anladım insan bir kere susunca üstüne üstüne geliyorlar susma yiyecek ekmeği varsa yer bunu unutma
Evet ya çiğdem ile karıştırdım
Ya dünden beri bende de kaşıntı var ama sadece bacakta değil bacak kol göğüs falan karışık korktum kontrolüm de haftaya bilemedim erken gitsem mi internette kolestazis diyo bebek ölümü diyo tedirgin oldum amaan seninki çatlak kaynaklı galiba haftaya perşembe çok mu geç olur gitmek için bilemedim
Öyle bi sey mi varmış??
Riskli bir şey mi ki peki?Evet ikisi toplam 600 vercez
Evet gebeligin ilerleyen doneminde meydana geliyor
Ay tuhaf bi hismis neyseki oynadi geriCanım benimde öyle oldu..Allah'ım hiç kıpırdamamıştı
(Hamilelikte deride alerji en yayın görülen alerji türlerindendir. Genellikle ilk gebeliğini yaşayan kadınlarda görülen bu alerji, son dönemlerde ortaya çıkar. Hamilelikte alerji kaşıntılı cilt döküntüleri, kızarıklıklar ve kabarıklar olarak kendini gösterebilir. Deride kurdeşen benzeri lezyonlar görülebilir. Tedavi için genellikle antihistaminik kremler ve nemlendiriciler yeterli olur.)Riskli bir şey mi ki peki?
Heee allahdan son zamnalara geldik zatenGittiğim bir Dr önceden histeroskopi olduğum için bir olasılıktan bahsedip alıcaz dedi ama düşük bir olasılık bu Dr gerek yok 38 i beklicez dedi genelde 38 de alıyorlar sanırım
Kasılma galiba toplanma sertleşme olayıymış ama benim göbüş hep sert geliyor bana nasıl alıcam farkı
Ben doktora sordum onuHeee allahdan son zamnalara geldik zatenAynen 38 de alıyolar
Ozman benimde hep kasılıyo demekki o toplaşmaaa karnımdaki serttlik günde 3-4 kere oluyobiz bazı şeyleri anlayana kadar doğurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?