Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar Dr dan çıktım 1960 gr olmuş uzun zaman sonra yüzünü de gördüm şükür 34.hafta nts girecekmişim rahim ağzı yine vajinal ölçüldü 28mm 27mm civarı çıktı aşırı tehlikeli bir durum yok dedi bana korkma düzenli kasılma olmadığı sürece sorun yokmuş bir de nidicard verdi düzenli kasılma olunca 2 tane içip hemen gel dedi.. Rahim ağzı konusunu merak edenler için yazayım dedim kasılma yokken içmeyeceğim.. Her gün magnezyuma devam arada bir olan kasılmalar normalmiş yalnız ben bu kasılma nın da tam olarak ne olduğunu anlamadım 2 hafta daha progestan devam edicez 38.haftalarda sezeryan olacağım 38.hafta sezeryan için iyidir dimi kızlar başka Dr 36-37 diyip korkutmuştu beni

Hey maşallah minnoşa iyi anneesine yüzünüde göstermiş
Bende anlayamaadım şu kasılmaları acaba acaba karnımızın sertleşmesi onamı yoruluyo ben çözemedim
38. Hafta iyi bence , genelde sezeryan olunca 38. Hafta alıyolar
Dr niye 36-37 dedi onu anlamadım

Yaa demi bende öyle dusunmusdum bak doğruymuş demekki.normald eiyi geliyorsa hamilelikte işte sakıncalı demekki.fizio tedaviye de gtmisdim ben önceden oda çok iyi gelmisdi gercekden.cok şükür o gun bugün bir sorun yaratmadı.bende hep korkuyordum bu fitikdan bana hamilelikte kimbilir ne cektircek diye çok şükür iyiyiz
sizde iyi enerji varmış :) ben annemi aradım rize de kendisi hemen geliyorsun hiç bir iş yapamıyorum diye. Enerjim sıfır :/
Yapsam yapiyorum da üşeniyorum bende ama mecbur yapacağım bugün başladım artık işlere.bazen bende enerjim çok düşük oluyor belli olmuyor işte halimiz agirlasiyoruz artık napalim.insallah annen gelirde sende biraz rahat edersin
Maşallah canım bebise gözün aydın rahim ağzı durumu ile ilgili, bu haftalarda kisalmaya başlaması normal diyorlar zaten.sorun olacak derecede olsa söylerlerdi takılmaya gerek yok bencede.hafta konusunda pek bilgim yok hayırlısı olsun inşallah

Kendini yordunmu hiç canım, bende dün gezerken pek hissedemedim doktorda say hareketlerini günde 10 dan az olmasın demisdi.sonra saymaya başladım işte sorun olmadı dinlenmeye başlayınca.hareketliysen ondan mı hissedemedin acaba.

İgne hareketsiz yapar demisti kizlar ben ona bagladim ,birde dün parktaydik kizimin pesinden cok koşturmuştum

Neyseki oynadi az evel cani şekerli istemiş

Ay sizler nasil temizlik yapiyorsunuz ben yapmam lazm diyip diyip oturuyorum. Ütümü bitirdim bi anca nerdeyse 1 hafta surdü yıkaması ütülemesi. Istedigim hic bi y3ri temizleyemedim
Allah seni inandırsın ilkini kaybettim diye bunda 8 aydır elime süpürge almadım. Sağolsun esim süpüruyo iki üç haftada bir hafta sonu ama üstün körü yapıyor tabi silmiyor da ben tam yapayım edeyim artık diyorum ama malesef sıfır enerji kendime hayret ediyorum çok tez canlı biriyim ama şuan o kadar halsizim ki her gün bugün banyoyu ovcam diyorum yok mutfak dolapları silcem diyorum yok perdeler zaten hele pencereler zaten yükseklik korkum var diye pencere silemezdim ben içini esim disini yapardı ama 8 aydır kar kış derken ona da demedim öylece duruyor Ev sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza da gerisi vız pis kir zamanla temizlenir diyorum dolapları bile düzenlemedim o kadar halsizim
Iki kadın ayrı ayrı 600 mu ikisi toplam 600 mu ikisi toplamsa baya avantajlı
Tövbe tövbe Allah ıslah etsin sana tavsiyem ezilme susma madem esinde arkanda , zamanında ben de çok sustum ilki benim yüzümden düşmüş de bilmem ne de benim çocuklarım hep düşermiş de hep psikolojik olarak kötüydüm bu gebelikte hep korktum bi sey olursa diye hem ilk kaybım hem de yine suç bana bulunur cok karışıktım ama şunu anladım insan bir kere susunca üstüne üstüne geliyorlar susma yiyecek ekmeği varsa yer bunu unutma
Canım bende öyle bi kaşıntı yok, karıştırdın sanırım
Evet ya çiğdem ile karıştırdım
Ya dünden beri bende de kaşıntı var ama sadece bacakta değil bacak kol göğüs falan karışık korktum kontrolüm de haftaya bilemedim erken gitsem mi internette kolestazis diyo bebek ölümü diyo tedirgin oldum amaan seninki çatlak kaynaklı galiba haftaya perşembe çok mu geç olur gitmek için bilemedim
Canim sen gebelik alerjisimi oldun acaba
Öyle bi sey mi varmış ??

Biz de eylülde tekrar geleceğiz. Valla ben de iki gecedir o kadar güzel uyudum ki. Uykuya hasret kalmışım. Su biraz soğuk ama soğuk olması iyi geldi sanırım. Biz de toplamda 11 günlük bir tatil yapmış olacağız. Tatil yapıp yapmamakta çok kararsızdım ama iyi ki gelmişim diyorum.

Canım benimde öyle oldu..Allah'ım hiç kıpırdamamıştı

Ben yapacağımı söylemiştim. Annem nerdeyse hiç bez kullanmamış. Ben de deneyeceğim. Umarım başarılı olabilirim. Zaten ilk bir ay annem yanımda olacak. O da yardım eder.

Gittiğim bir Dr önceden histeroskopi olduğum için bir olasılıktan bahsedip alıcaz dedi ama düşük bir olasılık bu Dr gerek yok 38 i beklicez dedi genelde 38 de alıyorlar sanırım

Kasılma galiba toplanma sertleşme olayıymış ama benim göbüş hep sert geliyor bana nasıl alıcam farkı

Teşekkür ederim canım ben de artık normaldir diye düşünüyorum 2 hafta daha dikkatli olucam tedbir amaçlı sonra yavaştan ayaklanıcam artık sürekli yatmakta sıkıcı attım bugün dışarı kendimi

Evet ikisi toplam 600 vercez

Evet gebeligin ilerleyen doneminde meydana geliyor

Riskli bir şey mi ki peki?
(Hamilelikte deride alerji en yayın görülen alerji türlerindendir. Genellikle ilk gebeliğini yaşayan kadınlarda görülen bu alerji, son dönemlerde ortaya çıkar. Hamilelikte alerji kaşıntılı cilt döküntüleri, kızarıklıklar ve kabarıklar olarak kendini gösterebilir. Deride kurdeşen benzeri lezyonlar görülebilir. Tedavi için genellikle antihistaminik kremler ve nemlendiriciler yeterli olur.)

Tehlikesi yok tedavisi var sende bu sekildemi belirti?

Heee allahdan son zamnalara geldik zaten Aynen 38 de alıyolar

Ozman benimde hep kasılıyo demekki o toplaşmaaa karnımdaki serttlik günde 3-4 kere oluyo biz bazı şeyleri anlayana kadar doğurcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…