- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.841
Acaba nasıl bişiBen doktora sordum onu
Gerçek kasılma o sekilde olmuyormuş .
MaşallahKuzular geldim sonunda eve
Protein kaçağı çıktı
Tamne güzel bitti diyom dogurcam artık.
Sonda çıkmaya başladı herşey ya.
24 saat idrar kontrolü dedi ve idrar kültürü istedi haftaya götüreceğim. Az enfeksiyon çıktı o da şase ile geçer dedi. 2500gr 48cm'izSuyumuzda rahim ağzı da iyi Allah'a şükür
1 hafta canım .Maşallah
Senin bebiştemi önde 15 gun falan
Bende böyle kabarma dökülme yok kuzum sadece kaşıntı var ondan korktum kolestazis de de böyle sadece kaşıntı olurmuş kızarıklık falan olmazmış bilemedim haftaya perşembe randevum var geç mi olur ki ?(Hamilelikte deride alerji en yayın görülen alerji türlerindendir. Genellikle ilk gebeliğini yaşayan kadınlarda görülen bu alerji, son dönemlerde ortaya çıkar. Hamilelikte alerji kaşıntılı cilt döküntüleri, kızarıklıklar ve kabarıklar olarak kendini gösterebilir. Deride kurdeşen benzeri lezyonlar görülebilir. Tedavi için genellikle antihistaminik kremler ve nemlendiriciler yeterli olur.)
Tehlikesi yok tedavisi varsende bu sekildemi belirti?
Kuzum ben de iki doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Hareketleri 3-4 gün kadar azaldı. Güçsüzleşti sanki. Ama maksimum bir haftaya çaki geri dönüyor, hiç canını sıkmaİgne hareketsiz yapar demisti kizlar ben ona bagladim ,birde dün parktaydik kizimin pesinden cok koşturmuştum
Neyseki oynadi az evel cani şekerli istemiş
maşallahKuzular geldim sonunda eve
Protein kaçağı çıktı
24 saat idrar kontrolü dedi ve idrar kültürü istedi haftaya götüreceğim. Az enfeksiyon çıktı o da şase ile geçer dedi. 2500gr 48cm'izSuyumuzda rahim ağzı da iyi Allah'a şükür
Gidiyimde okuyayımHaziran annelerinde 2 kisi epiduralli normal dogum yapmis, dusunenler aklinda ne varsa sorabilriler kizlar taze taze sicak sicaak bilgi size
Eger dokuntu kabarcik yoksa normal bi kasintidir , ama durduk yere kasinmasida icerde bi sıkıntımı var acaba dedirtti , egee duramiyorsan heryerin kasiniyorsa hemen git tabi.Bende böyle kabarma dökülme yok kuzum sadece kaşıntı var ondan korktum kolestazis de de böyle sadece kaşıntı olurmuş kızarıklık falan olmazmış bilemedim haftaya perşembe randevum var geç mi olur ki ?
Ayyy maşallahKuzular geldim sonunda eve
Protein kaçağı çıktı
Aynen valla doğum geldi çattı ben kasılma ne anlamadımHeee allahdan son zamnalara geldik zatenAynen 38 de alıyolar
Ozman benimde hep kasılıyo demekki o toplaşmaaa karnımdaki serttlik günde 3-4 kere oluyobiz bazı şeyleri anlayana kadar doğurcaz
Sanki vaz gecicen sezeryandan ama olsun bilgi bilgidirGidiyimde okuyayım
Her biri başka söylüyor beni de çok korkutuyorlarKızlar Dr dan çıktım 1960 gr olmuş uzun zaman sonra yüzünü de gördüm şükür34.hafta nts girecekmişim rahim ağzı yine vajinal ölçüldü 28mm 27mm civarı çıktı aşırı tehlikeli bir durum yok dedi bana korkma düzenli kasılma olmadığı sürece sorun yokmuş bir de nidicard verdi düzenli kasılma olunca 2 tane içip hemen gel dedi.. Rahim ağzı konusunu merak edenler için yazayım dedim kasılma yokken içmeyeceğim.. Her gün magnezyuma devam arada bir olan kasılmalar normalmiş yalnız ben bu kasılma nın da tam olarak ne olduğunu anlamadım 2 hafta daha progestan devam edicez 38.haftalarda sezeryan olacağım 38.hafta sezeryan için iyidir dimi kızlar başka Dr 36-37 diyip korkutmuştu beni
Oyleymis valla canım, neyse bi yandan iyi baski yapip yapip duruyordu sakinleşsin hele bir hafta kadarKuzum ben de iki doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Hareketleri 3-4 gün kadar azaldı. Güçsüzleşti sanki. Ama maksimum bir haftaya çaki geri dönüyor, hiç canını sıkma
Yok cnm tüm değerler normal.maşallahinşallah bi sıkıntı çıkmadan tamamlanır güzel düşün
protein kaçağı tansiyonla da ilgili miydi?öyle diye biliyorum ama.Senin tansiyon nasıl ?
Maşallah bebişe gidenleri görünce heyecanlanıyorum 6 hazıran bizimde kontrol çok merak ediyorumKızlar Dr dan çıktım 1960 gr olmuş uzun zaman sonra yüzünü de gördüm şükür34.hafta nts girecekmişim rahim ağzı yine vajinal ölçüldü 28mm 27mm civarı çıktı aşırı tehlikeli bir durum yok dedi bana korkma düzenli kasılma olmadığı sürece sorun yokmuş bir de nidicard verdi düzenli kasılma olunca 2 tane içip hemen gel dedi.. Rahim ağzı konusunu merak edenler için yazayım dedim kasılma yokken içmeyeceğim.. Her gün magnezyuma devam arada bir olan kasılmalar normalmiş yalnız ben bu kasılma nın da tam olarak ne olduğunu anlamadım 2 hafta daha progestan devam edicez 38.haftalarda sezeryan olacağım 38.hafta sezeryan için iyidir dimi kızlar başka Dr 36-37 diyip korkutmuştu beni
İnş güzel çıkar canım sonuçların gönlünü ferah tut aZ kaldı sağlıkla kavuşalım hepimizYok cnm tüm değerler normal.
Baktım internetten hiçbir belirtisi de yok anlamadım gitti. Bakalım ne çıkacak diğer testin sonucu. Artık full hastanedeyiz. Pazartesi özel hastane kontrol Perşembe sağlık ocağı kontrol
Gider gider sen canını sıkma herşeyi kafama takma canımÖyle gitse iyi bari Eki Görüntüle 3073051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?