Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kuzular geldim sonunda eve
Protein kaçağı çıktı
Tamne güzel bitti diyom dogurcam artık.
Sonda çıkmaya başladı herşey ya.
24 saat idrar kontrolü dedi ve idrar kültürü istedi haftaya götüreceğim. Az enfeksiyon çıktı o da şase ile geçer dedi. 2500gr 48cm'iz Suyumuzda rahim ağzı da iyi Allah'a şükür

Maşallah

Senin bebiştemi önde 15 gun falan

Bende böyle kabarma dökülme yok kuzum sadece kaşıntı var ondan korktum kolestazis de de böyle sadece kaşıntı olurmuş kızarıklık falan olmazmış bilemedim haftaya perşembe randevum var geç mi olur ki ?

İgne hareketsiz yapar demisti kizlar ben ona bagladim ,birde dün parktaydik kizimin pesinden cok koşturmuştum

Neyseki oynadi az evel cani şekerli istemiş
Kuzum ben de iki doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Hareketleri 3-4 gün kadar azaldı. Güçsüzleşti sanki. Ama maksimum bir haftaya çaki geri dönüyor, hiç canını sıkma

maşallahinşallah bi sıkıntı çıkmadan tamamlanır güzel düşün
protein kaçağı tansiyonla da ilgili miydi?öyle diye biliyorum ama.Senin tansiyon nasıl ?

Eger dokuntu kabarcik yoksa normal bi kasintidir , ama durduk yere kasinmasida icerde bi sıkıntımı var acaba dedirtti , egee duramiyorsan heryerin kasiniyorsa hemen git tabi.

Ayyy maşallah

Heee allahdan son zamnalara geldik zaten Aynen 38 de alıyolar

Ozman benimde hep kasılıyo demekki o toplaşmaaa karnımdaki serttlik günde 3-4 kere oluyo biz bazı şeyleri anlayana kadar doğurcaz
Aynen valla doğum geldi çattı ben kasılma ne anlamadım günde 3-4 kez aralıkları eşit değilse normaldir ara ara yoklar

Her biri başka söylüyor beni de çok korkutuyorlar

Kuzum ben de iki doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Hareketleri 3-4 gün kadar azaldı. Güçsüzleşti sanki. Ama maksimum bir haftaya çaki geri dönüyor, hiç canını sıkma
Oyleymis valla canım, neyse bi yandan iyi baski yapip yapip duruyordu sakinleşsin hele bir hafta kadar

maşallahinşallah bi sıkıntı çıkmadan tamamlanır güzel düşün
protein kaçağı tansiyonla da ilgili miydi?öyle diye biliyorum ama.Senin tansiyon nasıl ?
Yok cnm tüm değerler normal.
Baktım internetten hiçbir belirtisi de yok anlamadım gitti. Bakalım ne çıkacak diğer testin sonucu. Artık full hastanedeyiz. Pazartesi özel hastane kontrol Perşembe sağlık ocağı kontrol

Maşallah bebişe gidenleri görünce heyecanlanıyorum 6 hazıran bizimde kontrol çok merak ediyorum

İnş güzel çıkar canım sonuçların gönlünü ferah tut aZ kaldı sağlıkla kavuşalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…