- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.861
Benim bi arkadaşın hep erken doğum riski vardi istirahat etti ciğer gelistirici vuruldu vs sonra ne olduOyleymis valla canım, neyse bi yandan iyi baski yapip yapip duruyordu sakinleşsin hele bir hafta kadar
O nasıl oluyor ?Canim sen gebelik alerjisimi oldun acaba
Dun kizlar beni haziranda dogurucam diye ilan ettiler bende 40 hafta durayimda görsünler iyi oldu bi dediginBenim bi arkadaşın hep erken doğum riski vardi istirahat etti ciğer gelistirici vuruldu vs sonra ne oldu
41 hafta oldu gelen giden yok bu sefer gelsin diye ugrastı
Sakinleşsin dursun deyince aklıma o geldi
(Hamilelikte deride alerji en yayın görülen alerji türlerindendir. Genellikle ilk gebeliğini yaşayan kadınlarda görülen bu alerji, son dönemlerde ortaya çıkar. Hamilelikte alerji kaşıntılı cilt döküntüleri, kızarıklıklar ve kabarıklar olarak kendini gösterebilir. Deride kurdeşen benzeri lezyonlar görülebilir. Tedavi için genellikle antihistaminik kremler ve nemlendiriciler yeterli olur.)
Tehlikesi yok tedavisi varsende bu sekildemi belirti?
hipp öneriyorlar diye biliyorumKızlar bebek için mama alacak olanlar ne marka alacaksınız? Benim ilk kızda aptamil çok dokunmuştu gaz kabızlık yaptı comformil olanı da fayda etmedi bebelac aldım da rahatladı. Şimdi bebelac gold mu alsam yoksa hipp mi kararsızım.
Ya dünden beri bende de kaşıntı var ama sadece bacakta değil bacak kol göğüs falan karışık korktum kontrolüm de haftaya bilemedim erken gitsem mi internette kolestazis diyo bebek ölümü diyo tedirgin oldum amaan seninki çatlak kaynaklı galiba haftaya perşembe çok mu geç olur gitmek için bilemedim
Arastirdim da bas parmaktan itibaren yüzuk parmagina kadar uyuşurmuş. Iki tane sinir varmis buyuk olan 4 üne gidiyormus o sinir skşırmıs. Cici parmak uyuşmazmıs cunku ona giden sinir bi tane ve kücükmüs. benim de aynı öyle sol elimde yok ama sagda var. Ve 4 parmakta. Ayrica sabah birax ödemli gibi şişiyor da. Karpel tunelden mi kaynaklı şişiyor odemden mi bilmiyorum. Ayaklarmda da hafif ödem oluyor. O yüzden dedigin gibi ödem kaynaklı da şisiyor olabilir. Aksama sislik iniyor ama uyuşma tamamen gitmiyor. Hafiflese de kaliyorCanım uyuşmuş gibi oluyorsa karpal tuneldir. Parmakların uyusuyorsa. Yok sadece kapatamiyorsan odemden şişmiş olabilir.
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım.Gebelikte ayarlar hop oynuyo işteYok cnm tüm değerler normal.
Baktım internetten hiçbir belirtisi de yok anlamadım gitti. Bakalım ne çıkacak diğer testin sonucu. Artık full hastanedeyiz. Pazartesi özel hastane kontrol Perşembe sağlık ocağı kontrol
Yok canım aynı onun gibi düz kaşıntı ..cgdm5525 canim yazmistim bu sekildemi belirtin
sen napıyon peki oralardaIkizler burcu annelerine bakayım dedim
EzgininAnnesi Un yorumlarını gördüm.
Ne dolanıyorsun len oralarda?
Maşallah :) Bu arada şikayetiniz neydi de idrar tahlili istedi. Bende fazla ödem var idrar tahlili istediler?Kuzular geldim sonunda eve
Protein kaçağı çıktı
Tamne güzel bitti diyom dogurcam artık.
Sonda çıkmaya başladı herşey ya.
24 saat idrar kontrolü dedi ve idrar kültürü istedi haftaya götüreceğim. Az enfeksiyon çıktı o da şase ile geçer dedi. 2500gr 48cm'izSuyumuzda rahim ağzı da iyi Allah'a şükür
Aynen korkulacak birsey degildir bencede strese hic gerek yok dedigin gibiYok canım aynı onun gibi düz kaşıntı ..
Tabi kaşınma olunca ister istemez kızarıyor tırnaklardan
Yarın grev yoksa devlette ki doktora danışacağım . Olmadı özelde ki randevuyu bekleyeceğim .
Niyeyse içim rahat , strese girmek istemiyorum .
Naylon , polyester tarzı giymemek lazım ona da bi dikkat edeyim bakalım ne olcak durum ..
Yok yahuhelal sana ,kim nerde napıyo haberin var
Al all bakin kizlarrIkizler burcu annelerine bakayım dedim
EzgininAnnesi Un yorumlarını gördüm.
Ne dolanıyorsun len oralarda?
Canım uyuşma varsa karpal tuneldir. Sürekli kalmaz zaten uyuşma. Ödem de beraberinde olabilir. Benim uyuşma geceleri oluyordu. Sabahta ödem kaynaklı sismelerden yine kapatamiyordum. Ama el ateli iyi geldi.Arastirdim da bas parmaktan itibaren yüzuk parmagina kadar uyuşurmuş. Iki tane sinir varmis buyuk olan 4 üne gidiyormus o sinir skşırmıs. Cici parmak uyuşmazmıs cunku ona giden sinir bi tane ve kücükmüs. benim de aynı öyle sol elimde yok ama sagda var. Ve 4 parmakta. Ayrica sabah birax ödemli gibi şişiyor da. Karpel tunelden mi kaynaklı şişiyor odemden mi bilmiyorum. Ayaklarmda da hafif ödem oluyor. O yüzden dedigin gibi ödem kaynaklı da şisiyor olabilir. Aksama sislik iniyor ama uyuşma tamamen gitmiyor. Hafiflese de kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?