Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oyleymis valla canım, neyse bi yandan iyi baski yapip yapip duruyordu sakinleşsin hele bir hafta kadar
Benim bi arkadaşın hep erken doğum riski vardi istirahat etti ciğer gelistirici vuruldu vs sonra ne oldu
41 hafta oldu gelen giden yok bu sefer gelsin diye ugrastı
Sakinleşsin dursun deyince aklıma o geldi

Benim bi arkadaşın hep erken doğum riski vardi istirahat etti ciğer gelistirici vuruldu vs sonra ne oldu
41 hafta oldu gelen giden yok bu sefer gelsin diye ugrastı
Sakinleşsin dursun deyince aklıma o geldi
Dun kizlar beni haziranda dogurucam diye ilan ettiler bende 40 hafta durayimda görsünler iyi oldu bi dedigin

cgdm5525 canim yazmistim bu sekildemi belirtin

Yok canım , bende senin gibi çok tedirgindim ama bu haftalarda kaşıntı çok normal bizler için .
Kaşıntılar genellikle 30’dan sonra başlıyor , hafif seyrek şekilde ..
Baktın kaşınma var , ılık suyla ıslat kendini , sonra da nemlendir ..
Kötüyü getirme hemen aklına ..
Ben dayanamayacak hale geldiğim için gittim , psikolojik olarak kafaya takınca da kaşınma olabiliyor .

Canım uyuşmuş gibi oluyorsa karpal tuneldir. Parmakların uyusuyorsa. Yok sadece kapatamiyorsan odemden şişmiş olabilir.
Arastirdim da bas parmaktan itibaren yüzuk parmagina kadar uyuşurmuş. Iki tane sinir varmis buyuk olan 4 üne gidiyormus o sinir skşırmıs. Cici parmak uyuşmazmıs cunku ona giden sinir bi tane ve kücükmüs. benim de aynı öyle sol elimde yok ama sagda var. Ve 4 parmakta. Ayrica sabah birax ödemli gibi şişiyor da. Karpel tunelden mi kaynaklı şişiyor odemden mi bilmiyorum. Ayaklarmda da hafif ödem oluyor. O yüzden dedigin gibi ödem kaynaklı da şisiyor olabilir. Aksama sislik iniyor ama uyuşma tamamen gitmiyor. Hafiflese de kaliyor

inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım.Gebelikte ayarlar hop oynuyo işte
Olsun tedbiri elden bırakmamak lazım.Benim de geçen hafta idrar testim normal ama kültürde üreme görüldü
Şikayetim de yoktu ama tek dozluk ilaç yazdı kulandım
Artık daha dikkatli olmamız lazım

cgdm5525 canim yazmistim bu sekildemi belirtin
Yok canım aynı onun gibi düz kaşıntı ..
Tabi kaşınma olunca ister istemez kızarıyor tırnaklardan
Yarın grev yoksa devlette ki doktora danışacağım . Olmadı özelde ki randevuyu bekleyeceğim .
Niyeyse içim rahat , strese girmek istemiyorum .
Naylon , polyester tarzı giymemek lazım ona da bi dikkat edeyim bakalım ne olcak durum ..

Maşallah :) Bu arada şikayetiniz neydi de idrar tahlili istedi. Bende fazla ödem var idrar tahlili istediler?

Aynen korkulacak birsey degildir bencede strese hic gerek yok dedigin gibi

Eklentiler

• 20220526_135926.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 78
Canım uyuşma varsa karpal tuneldir. Sürekli kalmaz zaten uyuşma. Ödem de beraberinde olabilir. Benim uyuşma geceleri oluyordu. Sabahta ödem kaynaklı sismelerden yine kapatamiyordum. Ama el ateli iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…