- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.881
Kendin gezinirken iyi millete laf söyle ancaYok yahu
Haziran anneleri ve ikizler burcu anneleri grubuna ara sıra göz atıyorum, cunku ben de haziran anası ve ikizler anası olabilirim diye
Yoksa ne işim var oralarda
Bakınıyorum öylesine
Aaa bdv benim can damarım lenAl all bakin kizlarrkendiside bdv lerde gezer ban yer falan hepinizi boyle atacam durun siz
Artık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibiAynen valla doğum geldi çattı ben kasılma ne anlamadımgünde 3-4 kez aralıkları eşit değilse normaldir ara ara yoklar
Allahdan iyi yazmışlar korkulcak bişi yok demişler, keşke sezeryandan sonra 3 gün kalsak hastanede habire ağrı kesici vurdururdum 3. Günden sonra kolaymış herkes öyle diyoSanki vaz gecicen sezeryandan ama olsun bilgi bilgidir
Bak ama arada fark varKendin gezinirken iyi millete laf söyle anca
İçince benim kafa bi milyonNiyet ettim progestonu icmeyipte fitil olarak yerlestirmeye
O hem orda hem burda takılıyoIkizler burcu annelerine bakayım dedim
@nilozgul Un yorumlarını gördüm.
Ne dolanıyorsun len oralarda?
Bende de öyle oluyordu ilk aylarda sonra geçti bir de sola yata yata sol basenim uyuşuyordu kaşınıyordu falan hissizleşmişti resmenCanım uyuşma varsa karpal tuneldir. Sürekli kalmaz zaten uyuşma. Ödem de beraberinde olabilir. Benim uyuşma geceleri oluyordu. Sabahta ödem kaynaklı sismelerden yine kapatamiyordum. Ama el ateli iyi geldi.
nil de haziran sonu gösteriyo doğumYok yahu
Haziran anneleri ve ikizler burcu anneleri grubuna ara sıra göz atıyorum, cunku ben de haziran anası ve ikizler anası olabilirim diye
Yoksa ne işim var oralarda
Bakınıyorum öylesine
3.gün ağrı sızı pek olmuyor canim:)Artık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibi
Allahdan iyi yazmışlar korkulcak bişi yok demişler, keşke sezeryandan sonra 3 gün kalsak hastanede habire ağrı kesici vurdururdum 3. Günden sonra kolaymış herkes öyle diyo
Hiç kimsede bebeğinin bi elini ayağını atmıyo ya
Baksınnil de haziran sonu gösteriyo doğum
büyük ihtimalle o da o yüzden bakıyodur
Aynen herkes öyle diyo, peki hastanede ağeın başladığında ağrı kesici vurdurabiliyomuusun sen yaptırdın mı, ben hastaneyi kullanıcam eve gidene kadar oyuzden, ağrı kesici vurdurucam hep ağrımaya başladığında,3.gün ağrı sızı pek olmuyor canim:)
O yüzden merak etme
Dün benim de öyle oldu. Simdi de sag tarafta hareketleri ve sag taraf kalça kemigimi itiyor gibi o taraf skşıyor ortadan ikiye ayrilcam en son. Ama dedigin gibi geziniyor ve degdigi her yer yara olmuş da aciyor gibiydiKızlar
Benimki içerde dolaştığı zaman gerçekten ağrılı oluyor .
İlkinde hic hatırlamıyorum boylr bir şeyi.
Bebek içerde gezindikçe, fazla hareket anında gezindiği yerler acıyor
Ne 3 günü bacım ya akşamına ayaktasın bi yatıp kalkarken acıyor. Ne kadar çabuk ayaklanır ve çok gezerseniz o kadar çabuk iyileşiyorsunuz.Artık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibi
Allahdan iyi yazmışlar korkulcak bişi yok demişler, keşke sezeryandan sonra 3 gün kalsak hastanede habire ağrı kesici vurdururdum 3. Günden sonra kolaymış herkes öyle diyo
6 haziran mi? Nornal doğum tarihi mi?Artık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibi
Oooo bi ara burayı bırakıp tamamen ordaydıBaksın
Baksin da yorumlasıyor
Ben sadece bakıyorum haziran anaları ve ikizler grubuna
Aynen geçen kanamalı geçiyo 6 haziranda zorunlı doğum olucak demişti6 haziran mi? Nornal doğum tarihi mi?
Öyle vallaDün benim de öyle oldu. Simdi de sag tarafta hareketleri ve sag taraf kalça kemigimi itiyor gibi o taraf skşıyor ortadan ikiye ayrilcam en son. Ama dedigin gibi geziniyor ve degdigi her yer yara olmuş da aciyor gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?