Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok yahu
Haziran anneleri ve ikizler burcu anneleri grubuna ara sıra göz atıyorum, cunku ben de haziran anası ve ikizler anası olabilirim diye

Yoksa ne işim var oralarda
Bakınıyorum öylesine
Kendin gezinirken iyi millete laf söyle anca

Aynen valla doğum geldi çattı ben kasılma ne anlamadım günde 3-4 kez aralıkları eşit değilse normaldir ara ara yoklar
Artık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibi
Sanki vaz gecicen sezeryandan ama olsun bilgi bilgidir
Allahdan iyi yazmışlar korkulcak bişi yok demişler, keşke sezeryandan sonra 3 gün kalsak hastanede habire ağrı kesici vurdururdum 3. Günden sonra kolaymış herkes öyle diyo
Hiç kimsede bebeğinin bi elini ayağını atmıyo ya

Canım uyuşma varsa karpal tuneldir. Sürekli kalmaz zaten uyuşma. Ödem de beraberinde olabilir. Benim uyuşma geceleri oluyordu. Sabahta ödem kaynaklı sismelerden yine kapatamiyordum. Ama el ateli iyi geldi.
Bende de öyle oluyordu ilk aylarda sonra geçti bir de sola yata yata sol basenim uyuşuyordu kaşınıyordu falan hissizleşmişti resmen

3.gün ağrı sızı pek olmuyor canim:)
O yüzden merak etme

3.gün ağrı sızı pek olmuyor canim:)
O yüzden merak etme
Aynen herkes öyle diyo, peki hastanede ağeın başladığında ağrı kesici vurdurabiliyomuusun sen yaptırdın mı, ben hastaneyi kullanıcam eve gidene kadar oyuzden, ağrı kesici vurdurucam hep ağrımaya başladığında,

Kızlar
Benimki içerde dolaştığı zaman gerçekten ağrılı oluyor .

İlkinde hic hatırlamıyorum boylr bir şeyi.

Bebek içerde gezindikçe, fazla hareket anında gezindiği yerler acıyor
Dün benim de öyle oldu. Simdi de sag tarafta hareketleri ve sag taraf kalça kemigimi itiyor gibi o taraf skşıyor ortadan ikiye ayrilcam en son. Ama dedigin gibi geziniyor ve degdigi her yer yara olmuş da aciyor gibiydi

Ne 3 günü bacım ya akşamına ayaktasın bi yatıp kalkarken acıyor. Ne kadar çabuk ayaklanır ve çok gezerseniz o kadar çabuk iyileşiyorsunuz.

6 haziran mi? Nornal doğum tarihi mi?

Dün benim de öyle oldu. Simdi de sag tarafta hareketleri ve sag taraf kalça kemigimi itiyor gibi o taraf skşıyor ortadan ikiye ayrilcam en son. Ama dedigin gibi geziniyor ve degdigi her yer yara olmuş da aciyor gibiydi
Öyle valla
Sert gerçekten hareketleri. Heleki yanlardaysa daha çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…