Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Serum hep kolunda ya onun içinde sürekli ağrıkesici oluyor zaten bittikçe yenisi takılıyor ama baktın kesmiyor söylüyorsun extra vuruyorlar.

Ne 3 günü bacım ya akşamına ayaktasın bi yatıp kalkarken acıyor. Ne kadar çabuk ayaklanır ve çok gezerseniz o kadar çabuk iyileşiyorsunuz.
Yok canım ayaklanıcam mecbur onu biliyorumda ağrısı sızı işte en kötü o günleri hastanede geçirsek, evde koltuklar daha aşağıda ya oturup kalkarken sıkıntı yaşamayalım yoksa, hemen yürücen, sanırım bunu geçirmenin tek yolu hep yürümek,

Oooo bi ara burayı bırakıp tamamen ordaydıhatta nerelerdesin diye yazcaktım ben ona baktım hep orda dedim neyse
Arafta kalmak da kötü işte

Ben ilk baş haziran annelerine yazmıştım burası yoktu o zaman. Grup açmak istemedim. Amann dedim nasıl olsa birileri açacak.
Sonra baktim haziran annelerinde herkes benden öNde baya ezik hissettim kendimi burası açılınca buraya geldim işte

Burada da var arada 3 hafta olanlar
Ama çoğunluk aşağı yukarı benle aynı sayılır

Güldüren olmasın yeter :)
Hareketlerine dikkat edeceksin bir müddet
Düzeliyor merak etme

Kızlar
Benimki içerde dolaştığı zaman gerçekten ağrılı oluyor .

İlkinde hic hatırlamıyorum boylr bir şeyi.

Bebek içerde gezindikçe, fazla hareket anında gezindiği yerler acıyor
gezindiği zaman değil de bazen küt diye vuruyor kalıyorum öyle
bi de sürekli hıçkırıyor bu aralar,normal dimi?

Herkes keseyi kalp atışını görüyo düşünsene sen hep en son görüyosun o cidden kötü
Bencede burası daha güzel zaten çoğu haziranda doğurcak ne fark eder

Ikizler burcu annelerine bakayım dedim
EzgininAnnesi Un yorumlarını gördüm.
Ne dolanıyorsun len oralarda?
Yakalandık Ben Haziran annelerine gidip geliyordum. Sonra arada anlaşmazlık oldu. İkizler annelerine geçiş oldu

O hem orda hem burda takılıyo
Kız ben orda çoktan beri vardım
Şase mi verildi ona da ayrı bi ilaç mı.
Ever su az içiyorum ben. Onu arttırayım.
Çok yordum kendimi artık dinlenemeye geçmeliyim Sağlıcakla bı alsak kucağımıza
Maşallah :) Bu arada şikayetiniz neydi de idrar tahlili istedi. Bende fazla ödem var idrar tahlili istediler?
Canım benim her ay düzenli testler yapılıyor. 32. Haftadan sonra 2 haftada bir istediler. Şimdi 35 olduk doktor haftada bir göreceğim dedi.
Ben Devlete kan tahlillerini yapayım ve hamilelikte hep.oraya gitmiştim yine belgelerim orda olsun diye gittim.

Bundan sonra haftada bir gel dedi ama doğumu özelde yapacağım. Özelde haftada bir gel dedi Bakalım nasıl olacak. Ben acil kanama vs ters bı durum olur diye devleri elimin altında tutuyorum. Bakalım artık hayırlısı.

Alçak daha rahat. Bazalar biraz zorluyor ben salonda yatmıştım 1 hafta. Hastane yatağı yüksek ama sırtını otomatik kaldırabildiğin için inmesi kolay. Buradaki hastane 2 gece yatırıyormuş bazıları 1 gece. Dayanılmayacak bir acı değil bıçak kesiği gibi öyle ağlatıp inletecek gibi değil yani.

Aa nasıl anlaşmazlık canim? Yoksa sen de mi ikizler anaları ile haziran anaları grupları ayırırken ordaydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…