- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.921
şase verdi.Monural yazmıştı ,eczane urocare diye bi ilaç verdi muadiliymişYakalandıkBen Haziran annelerine gidip geliyordum. Sonra arada anlaşmazlık oldu. İkizler annelerine geçiş oldu
Şase mi verildi ona da ayrı bi ilaç mı.
Ever su az içiyorum ben. Onu arttırayım.
Çok yordum kendimi artık dinlenemeye geçmeliyimSağlıcakla bı alsak kucağımıza
Canım benim her ay düzenli testler yapılıyor. 32. Haftadan sonra 2 haftada bir istediler. Şimdi 35 olduk doktor haftada bir göreceğim dedi.
Ben Devlete kan tahlillerini yapayım ve hamilelikte hep.oraya gitmiştim yine belgelerim orda olsun diye gittim.
Bundan sonra haftada bir gel dedi ama doğumu özelde yapacağım. Özelde haftada bir gel dediBakalım nasıl olacak. Ben acil kanama vs ters bı durum olur diye devleri elimin altında tutuyorum. Bakalım artık hayırlısı.
Genelde bebek ya da çocuklarda midesi büyüyor derler :) dogmayanlarda ise böyle demek kiDoktor bana hıçkırık cigeri geliştiriyor demişti. Ne kadar alakalı bilmiyorum tabi.
öyleyse güzel valla , bi araştırayım ben deDoktor bana hıçkırık cigeri geliştiriyor demişti. Ne kadar alakalı bilmiyorum tabi.
Aynen bende onu fark ettim guzel geciyor dogumlari darisida bizlere insallahArtık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibi
Allahdan iyi yazmışlar korkulcak bişi yok demişler, keşke sezeryandan sonra 3 gün kalsak hastanede habire ağrı kesici vurdururdum 3. Günden sonra kolaymış herkes öyle diyo
Hiç kimsede bebeğinin bi elini ayağını atmıyo ya
EvetAa nasıl anlaşmazlık canim? Yoksa sen de mi ikizler anaları ile haziran anaları grupları ayırırken ordaydın?
ben kullanıyorum onları şimdi de. Evet su ya dikkat edeceğim. sağol canımşase verdi.Monural yazmıştı ,eczane urocare diye bi ilaç verdi muadiliymiş
bol bol su iç,aman ihmal etme
Ensenizdeyim
Bilmiyorum hiç ama çok severim hıckirmasiniGenelde bebek ya da çocuklarda midesi büyüyor derler :) dogmayanlarda ise böyle demek ki
Kiz onlar dikkat etsin bu saatten sonra
Çok tırsıyorum yolda filan yürürkenKiz onlar dikkat etsin bu saatten sonra
Alçakda kalkıp oturman ağrıtmaz mı , Güveniyorum dediğineeeeeAlçak daha rahat. Bazalar biraz zorluyor ben salonda yatmıştım 1 hafta. Hastane yatağı yüksek ama sırtını otomatik kaldırabildiğin için inmesi kolay. Buradaki hastane 2 gece yatırıyormuş bazıları 1 gece. Dayanılmayacak bir acı değil bıçak kesiği gibi öyle ağlatıp inletecek gibi değil yani.
Yaaaaaa inşallahAynen bende onu fark ettim guzel geciyor dogumlari darisida bizlere insallah
E sen de canim ahtapot gibi her yere gırmıssınEvetTam senlik ortamdı
ben kullanıyorum onları şimdi de. Evet su ya dikkat edeceğim. sağol canım
Sanırım yazın çocukla birlikte yapış yapış geçicek zamanAnkara cok sıcakdogurana kadar ne olacak bakalım.
Aynen öyle olacak. Bence bunu düşün bebek bir şekilde çıkıyor ama sonrası anlatılmaz yaşanirSanırım yazın çocukla birlikte yapış yapış geçicek zaman
Hahaha kızım ben senden korkuyorum ya ajan gibisin bugün haziran annelerine bakayım dedim sonra kendi kendime gülüp çıktım dedimIkizler burcu annelerine bakayım dedim
EzgininAnnesi Un yorumlarını gördüm.
Ne dolanıyorsun len oralarda?
Bir de şey varAynen öyle olacak. Bence bunu düşün bebek bir şekilde çıkıyor ama sonrası anlatılmaz yaşanir
En çok haziran annelerine bakıyorum.ama yazmıyorum bakınıyorum sadece. Pro üye olduğum için altta o anda sayfaya bakanlar gözüküyor ve gözüne çarpıyorHahaha kızım ben senden korkuyorum ya ajan gibisin bugün haziran annelerine bakayım dedim sonra kendi kendime gülüp çıktım dedimSurrender yakalar falan diye
Maşallah maşallah kocaman olmuş minnoşSelam kızlaar ben de doktordan çıktımm32+5 deyiz bebiş 33+3 günle uyumlu çok şükür şekerle ilgili bir etkilenme yok 2.250 olmuş miniğim boyu da 47-48 cm dedi. Bugün nst ye de aldı ilk defa. Çok yaklaştık sona güzel doğumlarımız olsun
Ne güzel işte içmeden sarhoşİçince benim kafa bi milyon
Uyuyabildiğim kadar uyumaya çalışıyorum gerçi oda olmuyo habire uyanıyorum amaAynen öyle olacak. Bence bunu düşün bebek bir şekilde çıkıyor ama sonrası anlatılmaz yaşanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?