Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
şase verdi.Monural yazmıştı ,eczane urocare diye bi ilaç verdi muadiliymiş
bol bol su iç,aman ihmal etme

Aynen bende onu fark ettim guzel geciyor dogumlari darisida bizlere insallah

Aa nasıl anlaşmazlık canim? Yoksa sen de mi ikizler anaları ile haziran anaları grupları ayırırken ordaydın?
Evet Tam senlik ortamdı
şase verdi.Monural yazmıştı ,eczane urocare diye bi ilaç verdi muadiliymiş
bol bol su iç,aman ihmal etme
ben kullanıyorum onları şimdi de. Evet su ya dikkat edeceğim. sağol canım

Alçakda kalkıp oturman ağrıtmaz mı , Güveniyorum dediğineeeee Bizim 1 geceymiş bugun doğum yarın çıkartıyolarmış
Sanırım çok yatması gaz çıkarıp çıkartmamana bağlı
Aynen bende onu fark ettim guzel geciyor dogumlari darisida bizlere insallah
Yaaaaaa inşallah

Ikizler burcu annelerine bakayım dedim
EzgininAnnesi Un yorumlarını gördüm.

Ne dolanıyorsun len oralarda?
Hahaha kızım ben senden korkuyorum ya ajan gibisin bugün haziran annelerine bakayım dedim sonra kendi kendime gülüp çıktım dedim Surrender yakalar falan diye

Hahaha kızım ben senden korkuyorum ya ajan gibisin bugün haziran annelerine bakayım dedim sonra kendi kendime gülüp çıktım dedim Surrender yakalar falan diye
En çok haziran annelerine bakıyorum.ama yazmıyorum bakınıyorum sadece. Pro üye olduğum için altta o anda sayfaya bakanlar gözüküyor ve gözüne çarpıyor
En fazla 2 sayfa gerisine bakıyorum
Bir bakıyorum bu gruptan birileri yazmış
Gözüme takılıyor yani

Maşallah maşallah kocaman olmuş minnoş

İçince benim kafa bi milyon
Ne güzel işte içmeden sarhoş

Aynen öyle olacak. Bence bunu düşün bebek bir şekilde çıkıyor ama sonrası anlatılmaz yaşanir
Uyuyabildiğim kadar uyumaya çalışıyorum gerçi oda olmuyo habire uyanıyorum ama bazen kprkmuyo değilim hayatım 35 gün sonra tamamen değişicek diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…