- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.941
Biliyorsun uyku stoklanmıyorUyuyabildiğim kadar uyumaya çalışıyorum gerçi oda olmuyo habire uyanıyorum amabazen kprkmuyo değilim hayatım 35 gün sonra tamamen değişicek diyip duruyorum
MaleseffffffBiliyorsun uyku stoklanmıyor
En kötü durumda 4 saat ama idealı 6 saat arayla yapıyorlar hastanede ağrı kesiciyiAynen herkes öyle diyo, peki hastanede ağeın başladığında ağrı kesici vurdurabiliyomuusun sen yaptırdın mı, ben hastaneyi kullanıcam eve gidene kadar oyuzden, ağrı kesici vurdurucam hep ağrımaya başladığında,
Ben de tam aksini söylüyorum sanaMaleseffffff
Annemde öyle diyo uyu uyu diye, bende senin dediğini diyorum
Senin hafta da ileri ya her geçen gün daha çok büyüdükleri için daha çok sertleşiyor hareketlerÖyle valla
Sert gerçekten hareketleri. Heleki yanlardaysa daha çok acıyor
Sağlıklı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım evde zaman geçmiyor gezebilenler çok şanslı hemen geçerMaşallah bebişe gidenleri görünce heyecanlanıyorum 6 hazıran bizimde kontrol çok merak ediyorum
Bana da öyle geliyor hele haziranın 2.yarısı doğum haberi alırız sık sık diye düşünüyorum ben de sağlıkla gelsinler kuzucuklarArtık ara ara öyle yoklanıcaz demekki bizimde buralar 15 hazirandan sonra patır ptır dökülmeye başllar zaten grup yöneticisi ilk doğumu 6 haziran ilk o doğurcak gibi
Allahdan iyi yazmışlar korkulcak bişi yok demişler, keşke sezeryandan sonra 3 gün kalsak hastanede habire ağrı kesici vurdururdum 3. Günden sonra kolaymış herkes öyle diyo
Hiç kimsede bebeğinin bi elini ayağını atmıyo ya
İyi yapsınlar, kimden duymuştım ben yaaa burdamı yazmışlardı ne, ağeı kesici hakkınızı tamamladınız dmeişlerEn kötü durumda 4 saat ama idealı 6 saat arayla yapıyorlar hastanede ağrı kesiciyi
Uyuyamıyorum zatennn yaa wc gidiyorum, yaaa kasılıyorum , yaaaa oram ağrıyoBen de tam aksini söylüyorum sana
Çok alışma uykuyazorlanırsın sonra
Bazı drlar boşuna korkutuyorlar ya o yüzden bikaç Dr a gitmek lazım şüpheli durumlardaHer biri başka söylüyor beni de çok korkutuyorlar
Ayyy çok heyecanlıBana da öyle geliyor hele haziranın 2.yarısı doğum haberi alırız sık sık diye düşünüyorum ben de sağlıkla gelsinler kuzucuklar
Benimde çok hoşuma gidiyor yaBilmiyorum hiç ama çok severim hıckirmasini
Yani kendi adıma alçak yerde rahat ettim ben vücut yapısıyla alakası var mıdır bilemiyorum.Alçakda kalkıp oturman ağrıtmaz mı , Güveniyorum dediğineeeeeBizim 1 geceymiş bugun doğum yarın çıkartıyolarmış
Sanırım çok yatması gaz çıkarıp çıkartmamana bağlı
Yaaaaaa inşallah
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacakUyuyabildiğim kadar uyumaya çalışıyorum gerçi oda olmuyo habire uyanıyorum amabazen kprkmuyo değilim hayatım 35 gün sonra tamamen değişicek diyip duruyorum
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Doğru olabilirrrrrr ,Yani kendi adıma alçak yerde rahat ettim ben vücut yapısıyla alakası var mıdır bilemiyorum.
Dr. ilaçları yazıyor hastanenin eczanesi ilaçları karşılıyor geliyor vsİyi yapsınlar, kimden duymuştım ben yaaa burdamı yazmışlardı ne, ağeı kesici hakkınızı tamamladınız dmeişler
Yemek vidrolari izliyorum surekli canim isteisnde yapayım diye çıtır manti yapma istegi var simdi aklimdaben dün hem çok iş yaptığım için heryerim ağrıdığı için hemde koca tabak karpuz yiyip şiştiğim için uyuyamadım
Allah'ım o nasıl bi şişkinlik
insan gibi yesem ya sanki önümden kaçırıyorlar
eşime dedim bir daha böyle yersem tabağı önümden al izin verme
Ben dün akşam 1 de ya da gece olabilirben dün hem çok iş yaptığım için heryerim ağrıdığı için hemde koca tabak karpuz yiyip şiştiğim için uyuyamadım
Allah'ım o nasıl bi şişkinlik
insan gibi yesem ya sanki önümden kaçırıyorlar
eşime dedim bir daha böyle yersem tabağı önümden al izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?