Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi yapsınlar, kimden duymuştım ben yaaa burdamı yazmışlardı ne, ağeı kesici hakkınızı tamamladınız dmeişler
Kızım sen de nerden duyuyorsun bu saçma sapan şeyleri yahu .
Ulen odalar dolar yer kalmaz dedin tribe girdim doktora sordum " güldü"

Onlar dozunu biliyorlar merak etme
Hafif sızlamaların disinda ağrı hıssetmeyeceksın

Yemek vidrolari izliyorum surekli canim isteisnde yapayım diye çıtır manti yapma istegi var simdi aklimda
Karpuz mideni yakiyormu benim midemi yakiyor hele fazla yemissem öfff
Bende de bütün gün yemek kanalları açık
Benimde aklımda taze makarna yapmak var ya erişte yani
Makinem var hem hamur açıyor hemde kesiyor onunla yapayım diyorum ama kendimi kaldıramıyorum

Hayır canım yanma olmuyor ama aşırı bi şişkinlik yani tarif edemem ağlıycaktım aksam ama dediğim gibi ben baya fazla yedim bence

Ben dün gerçekten hem karpuz hem kavun
Hem diğer meyvelerden baya yedim
Gece dediğin gibi rahatsız etti.

Abartmamak lazım

Heeeee o şekilde olduğunu bilmiyodummm tamamdır
Valla burda biri yazdıda bilmiyorum kimin yazdığınıunuttum

Ama mantıklı bi soru, hastaneye gittim bütün odalar dolu dediler , yaaa benim o anda sancım gelse napıcam
Geçen gittim mesela yine hepsi doluydu 1 tane suit oda boştu, ogjn para yatırmadım diye sanki oda ya almıcakmı mecbur alıcak 1 tane kalmış oda bunları bilmek lazım

Ben dün akşam 1 de ya da gece olabilir yarım kilocuk tuzlu tuzlu erik yedim
Sabah eşim doktora diyorki hocam gece tuzlu erik yeri protein kaçağı ondan olmuş olabilir mi ,
Ya bu eşler niye böyle
Benimki beni videoya çekip gösterdi geçen gittiğimizde
Mutfakta yemek yapıyorum oda içerde konusuyoruz
Dedim ki bu ay çok kg aldım gibi hissediyorum
Tartıya çıktığımda çok fazlayda kg Dr a az söyleyeceğim kızıyor sonra çok aldım diye
O sırada açmıs kamerayı anladım falan dedi ben de tekrar ettim kaydetmiş Dr .a diyor ki inanmayın gelin bakalım tartıya

Ben de bugün hastanenin doğum katına çıktım şansıma boş oda bulabildim hemencecik bir göz attım doğum gelecekmiş derlenip doplanacak fln dediler en azından oda nasıl ne var ne yok hastane ne veriyor ne vermiyor az çok sordum terlik ve havlu veriyorlarmış lohusa şerbeti bir de.. Mamayı hemşire odasında hazırlıyorlarmış ama Mamayı bize aldırıyorlarmış.. Gerektiğinde bebek bezi de veriyolarmış

Sen de şeker mi çıkmıştı neden takip yapıyorsun bana dahiliyeci açlık 95 tokluk 145 sınır dedi sende bir tokluk yüksek çıkmış arada çıkabiliyor sorun değil
Yaaaa bebek baya büyük çıktı ya geçen gittiğimde, bende şeker yükleme zamanında hepiniz yaptırdınız ben yaptırmadım, oyuzden doktor şeker takibi yapalım 2 hafta dedi bana gelene kadar yap getir dedi , belki oyuzden bebek büyük çıkmış olabilir gibisinden, ama sanırım bi sorunum yok şekerle ilgili demekki çocuğun büyüklüğü genetik
159 ciktiginda ne yedin orda bi denge bozulmuş
Vall ne yediğimi hatırlamıyorum ama ogun annemlerde kalmıştım baya etkilemiş ama kesin yemişimdğt bişiler

20 mayısta sabah tokluğu hafif yüksek onun dışında gayet iyi ama akşam açlık bakmıyo musun?
bi de 18 mayısta akşam tokluk 80 baya düşük gibi geldi ama o bi sorun değildir heralde
Büyük ihitmalle 18.de ben yapamadım oyuzden az çıktı, şimdi nasıl yapıldığını yitam anlamıyla öğrendim.. ogun acemiliğime denk geldi
Astirid bu şekilde yap dedi o şekilde takip ediyorum Onda kağıt vardı onun gibi yazdım

Hiç bana bu şekilde güzelce anlatmadılar Aceleleri vardı bendede dolucaktı oda, yalandan anlattılar Terlik havlu sormamışım bile bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…