- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.961
Kızım sen de nerden duyuyorsun bu saçma sapan şeyleri yahu .İyi yapsınlar, kimden duymuştım ben yaaa burdamı yazmışlardı ne, ağeı kesici hakkınızı tamamladınız dmeişler
Bende de bütün gün yemek kanalları açıkYemek vidrolari izliyorum surekli canim isteisnde yapayım diye çıtır manti yapma istegi var simdi aklimda
Karpuz mideni yakiyormu benim midemi yakiyor hele fazla yemissem öfff
Benim mıdemi yakmıyor amaYemek vidrolari izliyorum surekli canim isteisnde yapayım diye çıtır manti yapma istegi var simdi aklimda
Karpuz mideni yakiyormu benim midemi yakiyor hele fazla yemissem öfff
Ben dün gerçekten hem karpuz hem kavunben dün hem çok iş yaptığım için heryerim ağrıdığı için hemde koca tabak karpuz yiyip şiştiğim için uyuyamadım
Allah'ım o nasıl bi şişkinlik
insan gibi yesem ya sanki önümden kaçırıyorlar
eşime dedim bir daha böyle yersem tabağı önümden al izin verme
Heeeee o şekilde olduğunu bilmiyodummm tamamdırDr. ilaçları yazıyor hastanenin eczanesi ilaçları karşılıyor geliyor vs
Dr ne yazdıysa oydu bizim hastanede
2 tane yazdıysa ağrı kesici kafasına göre yapamadığı için hemşire öyle demiş olabilir
Valla burda biri yazdıda bilmiyorum kimin yazdığınıKızım sen de nerden duyuyorsun bu saçma sapan şeyleri yahu .
Ulen odalar dolar yer kalmaz dedin tribe girdim doktora sordum " güldü"
Onlar dozunu biliyorlar merak etme
Hafif sızlamaların disinda ağrı hıssetmeyeceksın
Ya bu eşler niye böyleBen dün akşam 1 de ya da gece olabiliryarım kilocuk tuzlu tuzlu erik yedim
Sabah eşim doktora diyorki hocam gece tuzlu erik yeri protein kaçağı ondan olmuş olabilir mi ,
Aaaa varmıydı ben onu bilmiyorum hatırlayamadım30 Mayıs'ta sezaryen olacak biri vardı kimdi o ya?
Ağlayacaktım ya okadar diyeyim karpuz aşırı şişiriyorBen dün gerçekten hem karpuz hem kavun
Hem diğer meyvelerden baya yedim
Gece dediğin gibi rahatsız etti.
Abartmamak lazım
Sen de şeker mi çıkmıştı neden takip yapıyorsun bana dahiliyeci açlık 95 tokluk 145 sınır dedi sende bir tokluk yüksek çıkmış arada çıkabiliyor sorun değilŞeker takibi yapıyorum yaaaa bilen biri el atabilirmi nasıl çıkan değerler normal mi
Sürekli aynayla nefes kontrolu yapan ben ya da sallardım uyuyan çocuğu nefes alıyor mu diyeBir de şey var
Doğduktan sonra İnsanın aklına saçma sapan bebeği kaybetme korkusu . Lohusalık oluyor galiba o
159 ciktiginda ne yedinŞeker takibi yapıyorum yaaaa bilen biri el atabilirmi nasıl çıkan değerler normal mi
20 mayısta sabah tokluğu hafif yüksek onun dışında gayet iyi ama akşam açlık bakmıyo musun?Şeker takibi yapıyorum yaaaa bilen biri el atabilirmi nasıl çıkan değerler normal mi
Yaaaa bebek baya büyük çıktı ya geçen gittiğimde, bende şeker yükleme zamanında hepiniz yaptırdınız ben yaptırmadım, oyuzden doktor şeker takibi yapalım 2 hafta dedi bana gelene kadar yap getir dedi , belki oyuzden bebek büyük çıkmış olabilir gibisinden, ama sanırım bi sorunum yok şekerle ilgili demekki çocuğun büyüklüğü genetikSen de şeker mi çıkmıştı neden takip yapıyorsun bana dahiliyeci açlık 95 tokluk 145 sınır dedi sende bir tokluk yüksek çıkmış arada çıkabiliyor sorun değil
Vall ne yediğimi hatırlamıyorum ama ogun annemlerde kalmıştım baya etkilemiş159 ciktiginda ne yedinorda bi denge bozulmuş
Büyük ihitmalle 18.de ben yapamadım oyuzden az çıktı, şimdi nasıl yapıldığını yitam anlamıyla öğrendim.. ogun acemiliğime denk geldi20 mayısta sabah tokluğu hafif yüksek onun dışında gayet iyi ama akşam açlık bakmıyo musun?
bi de 18 mayısta akşam tokluk 80 baya düşük gibi geldi ama o bi sorun değildir heralde
Hiç bana bu şekilde güzelce anlatmadılarBen de bugün hastanenin doğum katına çıktım şansıma boş oda bulabildim hemencecik bir göz attım doğum gelecekmiş derlenip doplanacak fln dediler en azından oda nasıl ne var ne yok hastane ne veriyor ne vermiyor az çok sordum terlik ve havlu veriyorlarmış lohusa şerbeti bir de.. Mamayı hemşire odasında hazırlıyorlarmış ama Mamayı bize aldırıyorlarmış.. Gerektiğinde bebek bezi de veriyolarmış
Ankara mı sıcakAnkara cok sıcakdogurana kadar ne olacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?