- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #53.981
anladım genel olarak iyi ama maşallahBüyük ihitmalle 18.de ben yapamadım oyuzden az çıktı, şimdi nasıl yapıldığını yitam anlamıyla öğrendim.. ogun acemiliğime denk geldi
Astirid bu şekilde yap dedi o şekilde takip ediyorumOnda kağıt vardı onun gibi yazdım
Belli belliYaaaa bebek baya büyük çıktı ya geçen gittiğimde, bende şeker yükleme zamanında hepiniz yaptırdınız ben yaptırmadım, oyuzden doktor şeker takibi yapalım 2 hafta dedi bana gelene kadar yap getir dedi , belki oyuzden bebek büyük çıkmış olabilir gibisinden, ama sanırım bi sorunum yok şekerle ilgili demekki çocuğun büyüklüğü genetik
Vall ne yediğimi hatırlamıyorum ama ogun annemlerde kalmıştım baya etkilemişama kesin yemişimdğt bişiler
Benim sezeryanda hep bacağımdan iğne yaptılar yani baldırıma. Çünkü kalçamın üstüne yatamam diye..aklınızda olsun..kalçasına yaptırmayanlar ağrı kesiciye bacağınaisteyebilir daha rahat ayaktaiken bile yapabiliyorlarAynen herkes öyle diyo, peki hastanede ağeın başladığında ağrı kesici vurdurabiliyomuusun sen yaptırdın mı, ben hastaneyi kullanıcam eve gidene kadar oyuzden, ağrı kesici vurdurucam hep ağrımaya başladığında,
Ay neyse ki
Zaten ağrım sızım yok çok şükür. Pazartesi de randevum var gidince bir soracağım.
Zaten bu kadar renksiz, şeffaf olup nişansa, pes
Nasıl nasıl peki değerlerin şuan normalmi çıkıyoranladım genel olarak iyi ama maşallah
ben insülin kullanıp anca bu değerleri görüyorum kullanmasam ne olacak acaba
pazartesi endokrin doktoruma gittim,sabah öğle akşam aclık tokluk bakıyorum 3 günlük.
bu akşam da bakıp göndereceğim yarın bakalım ne diyecek
Ahhhh iyi ozman gidene kadar devam ediyim rahatladımBelli belli
Ama genel olarak iyi bence ya ,bide doktoruna gosterirsin bisey olmaz
Olur kalçada ağrı yaparsa deidğini yaptırıyım, senin sezeryanda baş ağrısı fln olmuşmuyduBenim sezeryanda hep bacağımdan iğne yaptılar yani baldırıma. Çünkü kalçamın üstüne yatamam diye..aklınızda olsun..kalçasına yaptırmayanlar ağrı kesiciye bacağınaisteyebilir daha rahat ayaktaiken bile yapabiliyorlar
Nefes kontrolü aynenSürekli aynayla nefes kontrolu yapan ben ya da sallardım uyuyan çocuğu nefes alıyor mu diye
Ne zamandi kontrol 2 miydiNasıl nasıl peki değerlerin şuan normalmi çıkıyor
Ahhhh iyi ozman gidene kadar devam ediyim rahatladım
O zaman bende sorun var asitli meyveler yemesem iyi olacakBende de bütün gün yemek kanalları açık
Benimde aklımda taze makarna yapmak var ya erişte yani
Makinem var hem hamur açıyor hemde kesiyor onunla yapayım diyorum ama kendimi kaldıramıyorum
Hayır canım yanma olmuyor ama aşırı bi şişkinlik yani tarif edemem ağlıycaktım aksam ama dediğim gibi ben baya fazla yedim bence
Iyi az kalmisAynen 2 sinde gidicemmmm
Sennn
Baş ağrısı olmadı kahve içtim ikisi bi arada bol bol için dediler..valize bol bol atmak lazım..benim sırt ağrım olmuştu..sırt üstü hiç yatamadım..hep koltukta oturdum..sonrada ayaklarım şişmişti..sonra 3 gün sonra indiOlur kalçada ağrı yaparsa deidğini yaptırıyım, senin sezeryanda baş ağrısı fln olmuşmuydu
Ooo maşallah siz varya şahane hamilelersiniz..hamur açabilecek kadar..ben demekki en kötü durumdayım..O zaman bende sorun var asitli meyveler yemesem iyi olacak
Kalk yap kiz daha ne istiyon elinin altinda hersey varmis
Bizimki lafta kalcak sanki amaOoo maşallah siz varya şahane hamilelersiniz..hamur açabilecek kadar..ben demekki en kötü durumdayım..wcye zor gidiyorum yürüyemeyorum artık baskıdan
Evet gayet iyi değerler.Gebeliğin başından beri kullanıyorum zaten.Nasıl nasıl peki değerlerin şuan normalmi çıkıyor
Ahhhh iyi ozman gidene kadar devam ediyim rahatladım
Aynen haziran annelerindede bol bol yazıyo kahve için diye, bende atıcammm kahveee, genel anestezide gerek varmı kahveue bilmiyorum ama yinede alıcam,Baş ağrısı olmadı kahve içtim ikisi bi arada bol bol için dediler..valize bol bol atmak lazım..benim sırt ağrım olmuştu..sırt üstü hiç yatamadım..hep koltukta oturdum..sonrada ayaklarım şişmişti..sonra 3 gün sonra indi
Ayyyy iyi bari en azından değerler iyi şurda ne kaldı zaten az saha sabredicez artıkEvet gayet iyi değerler.Gebeliğin başından beri kullanıyorum zaten.
bi ara hafif yüksek çıkınca doktor dozu yükseltti.Bu şekilde devam eder ,bi de yediklerime dikkat ediyorum tabiki
Ya hamur yoğurmam lazım heryerim ağrıyorO zaman bende sorun var asitli meyveler yemesem iyi olacak
Kalk yap kiz daha ne istiyon elinin altinda hersey varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?