Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
anladım genel olarak iyi ama maşallah
ben insülin kullanıp anca bu değerleri görüyorum kullanmasam ne olacak acaba
pazartesi endokrin doktoruma gittim,sabah öğle akşam aclık tokluk bakıyorum 3 günlük.
bu akşam da bakıp göndereceğim yarın bakalım ne diyecek

Belli belli

Ama genel olarak iyi bence ya ,bide doktoruna gosterirsin bisey olmaz

Benim sezeryanda hep bacağımdan iğne yaptılar yani baldırıma. Çünkü kalçamın üstüne yatamam diye..aklınızda olsun..kalçasına yaptırmayanlar ağrı kesiciye bacağınaisteyebilir daha rahat ayaktaiken bile yapabiliyorlar

Ay neyse ki
Zaten ağrım sızım yok çok şükür. Pazartesi de randevum var gidince bir soracağım.
Zaten bu kadar renksiz, şeffaf olup nişansa, pes

Valla benim orada sürekli bir sirkülasyon var.
Hiç bu kadar aktif değildi. Nereden geliyor bu derenin suyu anlamış değilim

İlk haftalarda devlet hastanesindeki doktora şikayet olarak bildirdim. Normal karşıladı kokusuz ve kaşıntısız olunca. Anca mantar için ilaç yazdı. Emin olup kullanamadım.

Nişan böyle olursa hayatta anlayamam. Anca ilki gibi ağrıyla başlarsa anlarım

Nasıl nasıl peki değerlerin şuan normalmi çıkıyor
Belli belli

Ama genel olarak iyi bence ya ,bide doktoruna gosterirsin bisey olmaz
Ahhhh iyi ozman gidene kadar devam ediyim rahatladım

Olur kalçada ağrı yaparsa deidğini yaptırıyım, senin sezeryanda baş ağrısı fln olmuşmuydu

O zaman bende sorun var asitli meyveler yemesem iyi olacak

Kalk yap kiz daha ne istiyon elinin altinda hersey varmis

Olur kalçada ağrı yaparsa deidğini yaptırıyım, senin sezeryanda baş ağrısı fln olmuşmuydu
Baş ağrısı olmadı kahve içtim ikisi bi arada bol bol için dediler..valize bol bol atmak lazım..benim sırt ağrım olmuştu..sırt üstü hiç yatamadım..hep koltukta oturdum..sonrada ayaklarım şişmişti..sonra 3 gün sonra indi

Ooo maşallah siz varya şahane hamilelersiniz..hamur açabilecek kadar..ben demekki en kötü durumdayım..wcye zor gidiyorum yürüyemeyorum artık baskıdan
Bizimki lafta kalcak sanki ama yapmadim bişey
Sen ikiz anasisin yat otur oturdugu yerde sana yapan gerek anne kv falan yaosinlar

Ben kışlıkları anca toparlayıp yazlıkları dizdim.
Ama kışlıkları baza altına yerleştiremedim. Eğilip ileri falan uzanamıyorum ya. Eşim gelince ona yaptırcam diye öyle bıraktım

Hep böyle yarım yamalak mı olacak bu işler sinir oluyorum halime. Daha çok iş var evde

Nasıl nasıl peki değerlerin şuan normalmi çıkıyor

Ahhhh iyi ozman gidene kadar devam ediyim rahatladım
Evet gayet iyi değerler.Gebeliğin başından beri kullanıyorum zaten.
bi ara hafif yüksek çıkınca doktor dozu yükseltti.Bu şekilde devam eder ,bi de yediklerime dikkat ediyorum tabiki

Aynen haziran annelerindede bol bol yazıyo kahve için diye, bende atıcammm kahveee, genel anestezide gerek varmı kahveue bilmiyorum ama yinede alıcam,
Başın ağrımadıysa tamam, genelde ameliyat hanede başınızın altına bişi koydurun yoksa başınız çok ağrıyo dediler 3 günde bişi kalmıyosa sabredilir artık napalım senim işin bizden de daha yorucu 2 tane olunca ece ve defneye bakınca sen geliyosun aklma
Evet gayet iyi değerler.Gebeliğin başından beri kullanıyorum zaten.
bi ara hafif yüksek çıkınca doktor dozu yükseltti.Bu şekilde devam eder ,bi de yediklerime dikkat ediyorum tabiki
Ayyyy iyi bari en azından değerler iyi şurda ne kaldı zaten az saha sabredicez artık

Kızlar ,
1 ay sonunda beklediğim nakış işleme şimdi elime ulaştı.
Öyle kaliteli , öyle güzel işçilik yapmış ki kadın anlatamam yani ..
Yastık ve battaniye için 440₺ ödedim ama değdi ..
İsmini siliyorum , çoook sevdiğim elti hanımda buralarda olabilir

Eklentiler

• B79B4116-A419-4032-9D2C-5DF478C26046.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…