Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hiç bana bu şekilde güzelce anlatmadılar Aceleleri vardı bendede dolucaktı oda, yalandan anlattılar Terlik havlu sormamışım bile bak
Düzgün anlamıyorlar ki canım ben neler veriyorsunuz diyorum pek söylediği şey yok terlik var mı diyince terlik havlu veriyoruz dediler lohusa şerbetini arkadaş söylemişti bu tarz bir şey veriyor musunuz dedim evet dedi mamayı sordum onu anlattı başka ne veriliyor dedim bebek bezi dedi.. Danışmadaki kişi odalar dolu demişti ben bi katta ebelerle görüşeyim diye çıktım şansa Bi oda dolmadan görebildim yani

Mutfakta yemek yapıyordum aşırı midem bulandı bayılacak gibi oldum kendimi koltuga zor attım tansiyonum çok düştü sanırım

Yaa her açıdan sıkıntı o yüzden bugünlük vazgeçtim
Birde kötü oldum ya yemek yaparken bayılacak gibi oldum midem bulandı
Kalkıp tansiyon aletini bile alamadım hala da çok iyi hissetmiyorum
Aaa neden , kesin siganla yag kavuryordun o koku beni benden alir hala

Vallaaa zorla anlattırıcsklar illa, deli ediyolar ya İyi yinede öğrenmişsin valla en azından

valla doktorum da öyle dedi.az daha dayan bu kadar uğraştın bu süreci güzelce bitirelim:)
akşamları tatlı yiyememk çok zor ama ya , napim dayanıcam biraz daha

Kızlar confy premium diye bez markası var. Kullananlar baya memnun.
Şu anda trendyolda indirimli. Alsam mı?

Haziran annelerinde 2 kisi epiduralli normal dogum yapmis, dusunenler aklinda ne varsa sorabilriler kizlar taze taze sicak sicaak bilgi size

Ben takılmıyorum oraya ya uğraştırmayın beni. Dikişleri var mıymış? Ne kadarmış öğreniverin bir zahmet?

Nefes kontrolü aynen
Bide ben sakin ve rahat bir anneyim ama lohusaligin canına kurban bir kere 2.oğlanda sürekli uykusuz kalmıştım sabaha karşı eşim geldi kıravatlarim nerde bide ütülü gömlek var mı dedi. Sonra ben cevap vermedim bir 10 dk sonra kalktım camdan baktim yürüyor arabaya doğru aldim kravat ve gömlek al sana ütülü gömlek diye camdan attım arkasindan buraya kadar tamam ama asıl bomba aslında bana hiç birsey söylememiş zaten isede değil ekmek almaya gidiyormuş ben rüyada istedi sanmışım. Lohusalik böyle bir kafa iste

Ben yatağın üzerinde katladım
Hurclara koydum ve eşim gelınce bazaya koydurdum.
O işi yarım diye düşünme
Seni ilgilendiren kısımlarını hallet
Yerleşme eşine kalsın :)

Bir sen bir ben tek tek ara bul biri hayrına yazsa ya kesi dikiş nasılmış rahat olmuş mu

Tövbe bismillah

ne okudum ben yaaa
tam komedi film sahnesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…