- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.001
Düzgün anlamıyorlar ki canım ben neler veriyorsunuz diyorum pek söylediği şey yok terlik var mı diyince terlik havlu veriyoruz dediler lohusa şerbetini arkadaş söylemişti bu tarz bir şey veriyor musunuz dedim evet dedi mamayı sordum onu anlattı başka ne veriliyor dedim bebek bezi dedi.. Danışmadaki kişi odalar dolu demişti ben bi katta ebelerle görüşeyim diye çıktım şansa Bi oda dolmadan görebildim yaniHiç bana bu şekilde güzelce anlatmadılarAceleleri vardı bendede dolucaktı oda, yalandan anlattılar Terlik havlu sormamışım bile bak
Bide yiyip hamur gibi olmak var bide en iyisi yapma bende yapmiycam geriYa hamur yoğurmam lazım heryerim ağrıyor
Yaa her açıdan sıkıntı o yüzden bugünlük vazgeçtimBide yiyip hamur gibi olmak var bide en iyisi yapma bende yapmiycam geri
Aaa neden , kesin siganla yag kavuryordun o koku beni benden alir halaYaa her açıdan sıkıntı o yüzden bugünlük vazgeçtim
Birde kötü oldum ya yemek yaparken bayılacak gibi oldum midem bulandı
Kalkıp tansiyon aletini bile alamadım hala da çok iyi hissetmiyorum
Vallaaa zorla anlattırıcsklar illa, deli ediyolar yaDüzgün anlamıyorlar ki canım ben neler veriyorsunuz diyorum pek söylediği şey yok terlik var mı diyince terlik havlu veriyoruz dediler lohusa şerbetini arkadaş söylemişti bu tarz bir şey veriyor musunuz dedim evet dedi mamayı sordum onu anlattı başka ne veriliyor dedim bebek bezi dedi.. Danışmadaki kişi odalar dolu demişti ben bi katta ebelerle görüşeyim diye çıktım şansa Bi oda dolmadan görebildim yani
valla doktorum da öyle dedi.az daha dayan bu kadar uğraştın bu süreci güzelce bitirelim:)Aynen haziran annelerindede bol bol yazıyo kahve için diye, bende atıcammm kahveee, genel anestezide gerek varmı kahveue bilmiyorum ama yinede alıcam,
Başın ağrımadıysa tamam, genelde ameliyat hanede başınızın altına bişi koydurun yoksa başınız çok ağrıyo dediler3 günde bişi kalmıyosa sabredilir artık napalım senim işin bizden de daha yorucu 2 tane olunca ece ve defneye bakınca sen geliyosun aklma
Ayyyy iyi bari en azından değerler iyi şurda ne kaldı zaten az saha sabredicez artık
Dimi bide hamilelikde insanın canı neler neler çekiyor yaaavalla doktorum da öyle dedi.az daha dayan bu kadar uğraştın bu süreci güzelce bitirelim:)
akşamları tatlı yiyememk çok zor ama ya , napim dayanıcam biraz daha
Aynen onları kavuruyordum ama koku mu etkiledi acaba çok mu ayakta kaldım ay çok kötü oldumAaa neden , kesin siganla yag kavuryordun o koku beni benden alir hala
Haziran annelerinde 2 kisi epiduralli normal dogum yapmis, dusunenler aklinda ne varsa sorabilriler kizlar taze taze sicak sicaak bilgi size
Ben İstanbul ve ankara arasında yaşıyorum malumAnkara mı sıcaksen Diyarbakır Urfa tarafına hiç gelme o zaman kız şuan su içinde kalıyoruz ..yazın 50 derece napacaksak koltuklara oturamıyoruz yerde çarşafın üstünde yatıyoruz
Bide ben sakin ve rahat bir anneyim ama lohusaligin canına kurbanNefes kontrolü aynen
Ben yatağın üzerinde katladımBen kışlıkları anca toparlayıp yazlıkları dizdim.
Ama kışlıkları baza altına yerleştiremedim. Eğilip ileri falan uzanamıyorum ya. Eşim gelince ona yaptırcam diye öyle bıraktım
Hep böyle yarım yamalak mı olacak bu işler sinir oluyorum halime. Daha çok iş var evde
Bir sen bir ben tek tek ara bul biri hayrına yazsa ya kesi dikiş nasılmış rahat olmuş muKızlar confy premium diye bez markası var. Kullananlar baya memnun.
Şu anda trendyolda indirimli. Alsam mı?
Ben takılmıyorum oraya ya uğraştırmayın beni. Dikişleri var mıymış? Ne kadarmış öğreniverin bir zahmet?
Tövbe bismillahBide ben sakin ve rahat bir anneyim ama lohusaligin canına kurbanbir kere 2.oğlanda sürekli uykusuz kalmıştım sabaha karşı eşim geldi kıravatlarim nerde bide ütülü gömlek var mı dedi. Sonra ben cevap vermedim bir 10 dk sonra kalktım camdan baktim yürüyor arabaya doğru aldim kravat ve gömlek al sana ütülü gömlek diye camdan attım arkasindan buraya kadar tamam ama asıl bomba aslında bana hiç birsey söylememiş zaten isede değil ekmek almaya gidiyormuş ben rüyada istedi sanmışım. Lohusalik böyle bir kafa iste
Bu adam benden 3.cocuga razı oldu ya cennetlik aslındaTövbe bismillah
Valla bi de tam yatmadan önce gözümün önünden neler neler geçiyor da bi çikolata bile yiyemiyorumDimi bide hamilelikde insanın canı neler neler çekiyor yaaa
ne okudum ben yaaaBide ben sakin ve rahat bir anneyim ama lohusaligin canına kurbanbir kere 2.oğlanda sürekli uykusuz kalmıştım sabaha karşı eşim geldi kıravatlarim nerde bide ütülü gömlek var mı dedi. Sonra ben cevap vermedim bir 10 dk sonra kalktım camdan baktim yürüyor arabaya doğru aldim kravat ve gömlek al sana ütülü gömlek diye camdan attım arkasindan buraya kadar tamam ama asıl bomba aslında bana hiç birsey söylememiş zaten isede değil ekmek almaya gidiyormuş ben rüyada istedi sanmışım. Lohusalik böyle bir kafa iste
Aynen allahdan az kaldı vallaaaaaValla bi de tam yatmadan önce gözümün önünden neler neler geçiyor da bi çikolata bile yiyemiyorum
ama az kaldı herşey yavrular için
O yüzden doğum hikaye lohusalik şahanene okudum ben yaaa
tam komedi film sahnesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?