Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani kendi adıma alçak yerde rahat ettim ben vücut yapısıyla alakası var mıdır bilemiyorum.

Ben de en az 2 ay salondaki koltukta konakladım bebekle

Yatak yüksek kalıyordu bebek kucağımda inip çıkmak zor oluyordu. Kaldı ki sezaryenlı da değildim
Yine öyle olur bence..

Ben yatağın üzerinde katladım
Hurclara koydum ve eşim gelınce bazaya koydurdum.
O işi yarım diye düşünme
Seni ilgilendiren kısımlarını hallet
Yerleşme eşine kalsın :)

Valla bir bazaya baktım bir de kendime. Bıraktım öylece. Gelince ellerinden öper

Yetiştirmeye de bağlı şeyler bunlar.
Ben aşırı melankolık insanlara uyuz oluyorum sadece

Kız ben daha bu sabah adamı sabah rüyamda işe hazırlanırken kapıda konuşarak uğurladım. Gözümü bir açtım yataktayım adam kendi çıkıp gitmiş meğer. Balkondan baktım üstünde rüyadakinden farklı tshirt var

Sadece lohusalığa özgü değil bence. Bambaşka boyuttayız şu anda bile

Uyuyor diye nasıl hırslandıysan adama artık

Ben ikizler gibi sürekli değişken, her işi yarım bırakan, hevesi çabuk geçen, şıpsevdi ve çok konuşan kişileri sevmem. Bir de uhrevi şeylere çok kaptırırılar kendilerini. Tanıdığım hepsi öyleydi
Yükselen fark yaratabilir tabi

Boğa burcu olarak ikisiyle de iyi anlaşırım. Ama yengeci ikizlere tercih ederim
Oğlum da yengeç burcu. Duygusal, sevimli, sevdirir kendini. Benim bir problemim yok yani

Sanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yok
Hahahhaahahahha bi tek işte bende grup yöneticisini biliyom 6 haziran bakalım 30 mayıs gelsin çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…