- 23 Ekim 2018
- 16.205
- 37.467
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.021
Ne kadar minik o kadar iyi diyorum bende sürekliÇıktım doktordan, 1650 gr olmuşmuhtemelen yine normal doğum olur dedi, 3 hafta sonraya çağırdı
Maşallah bebikeÇıktım doktordan, 1650 gr olmuşmuhtemelen yine normal doğum olur dedi, 3 hafta sonraya çağırdı
İnşallahNe kadar minik o kadar iyi diyorum bende süreklişöyle tık diye dikişsiz doğururz insaallah
Şöyle dikişsizinden ve hızlısından inşallahMaşallah bebike
Hadi inşallah ❤
Bu bilgiye çok şaşırdım çünkü doğumlarim kolay oldu ve 3200 3300 doğdularİnşallah
Aslında en kolay doğan kilo 3200müş. Küçük olunca da kendini itmesi zor oluyormuş. 2 buçuğu geçsin yeter bana
Süper bu da öyle olur o zamanBu bilgiye çok şaşırdım çünkü doğumlarim kolay oldu ve 3200 3300 doğdular
Yani kendi adıma alçak yerde rahat ettim ben vücut yapısıyla alakası var mıdır bilemiyorum.
38 artı 4 benim için ideal aslında5 hafta sonra sanırım tam 40.hafta da oluyorsun :)
Maşallah sağlıkla kolay doğumla zamanında gelsin inşÇıktım doktordan, 1650 gr olmuşmuhtemelen yine normal doğum olur dedi, 3 hafta sonraya çağırdı
Ben yatağın üzerinde katladım
Hurclara koydum ve eşim gelınce bazaya koydurdum.
O işi yarım diye düşünme
Seni ilgilendiren kısımlarını hallet
Yerleşme eşine kalsın :)
Bir sen bir ben tek tek ara bul biri hayrına yazsa ya kesi dikiş nasılmış rahat olmuş mu
Valla bir bazaya baktım bir de kendime. Bıraktım öylece. Gelince ellerinden öper
Yetiştirmeye de bağlı şeyler bunlar.Siz şimdi erkek bebek için yengeç Burcu iyi değil mi diyorsunuz kızlar. Markette kadın bundan iki ay önce aman sık dişini ikizler olmasın dedi. Ben de anlamam burçlardan da ikizler bebeleri çok hareketli oluyormuş.
Sanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yokAaaa varmıydı ben onu bilmiyorum hatırlayamadım
Bide ben sakin ve rahat bir anneyim ama lohusaligin canına kurbanbir kere 2.oğlanda sürekli uykusuz kalmıştım sabaha karşı eşim geldi kıravatlarim nerde bide ütülü gömlek var mı dedi. Sonra ben cevap vermedim bir 10 dk sonra kalktım camdan baktim yürüyor arabaya doğru aldim kravat ve gömlek al sana ütülü gömlek diye camdan attım arkasindan buraya kadar tamam ama asıl bomba aslında bana hiç birsey söylememiş zaten isede değil ekmek almaya gidiyormuş ben rüyada istedi sanmışım. Lohusalik böyle bir kafa iste
Siz şimdi erkek bebek için yengeç Burcu iyi değil mi diyorsunuz kızlar. Markette kadın bundan iki ay önce aman sık dişini ikizler olmasın dedi. Ben de anlamam burçlardan da ikizler bebeleri çok hareketli oluyormuş.
HahahhaahahahhaSanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?