- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.041
Ayy evet kızzz instgramda hep ikizleri takip ediyorumAynen haziran annelerindede bol bol yazıyo kahve için diye, bende atıcammm kahveee, genel anestezide gerek varmı kahveue bilmiyorum ama yinede alıcam,
Başın ağrımadıysa tamam, genelde ameliyat hanede başınızın altına bişi koydurun yoksa başınız çok ağrıyo dediler3 günde bişi kalmıyosa sabredilir artık napalım senim işin bizden de daha yorucu 2 tane olunca ece ve defneye bakınca sen geliyosun aklma
Ayyyy iyi bari en azından değerler iyi şurda ne kaldı zaten az saha sabredicez artık
Seninkilerde öyle cimcime olurAyy evet kızzz instgramda hep ikizleri takip ediyorumbide sezeryan esnasında başını çevirmeye çekmişsin sabit durmak önemliymiş belkide benim ondan ağrım olmadı
Yok bende hatırlıyorum ama kimdi onu hatırlayamıyorumSanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yok
Nasilsin şimdi , gectimjAynen onları kavuruyordum ama koku mu etkiledi acaba çok mu ayakta kaldım ay çok kötü oldum
Bende simdi bi makine kiyafet yikadim serdim yarin ütü ile ugrascam ,yazlik kislik hallettik sukur birtek utu yapip çantamı hazirlarsam tamamBen kışlıkları anca toparlayıp yazlıkları dizdim.
Ama kışlıkları baza altına yerleştiremedim. Eğilip ileri falan uzanamıyorum ya. Eşim gelince ona yaptırcam diye öyle bıraktım
Hep böyle yarım yamalak mı olacak bu işler sinir oluyorum halime. Daha çok iş var evde
Sanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yok
Benim çok uykum var.....ve başladı hıckırık bebede
34 lük paket varKizlar hastane çantasına kaç tane Bebek bezi koymak lazım??
Kızz bende hatrlyrmm 30 mayısta birini sankii melek miydi acabaCaglunal 6 haziranda sezeryana alinacak diye biliyorum canim bence 30 mayis diye aklinda kalmis ,durumu dedigin gibi riskliydi en.son
Dependi direk paketi ile koydum da bezi de direk mi koymam lazım bilemedim size danışmak istedim henüz bez almadım sleepy baby turco molfix falan arasında kaldım prima gibi pahalı markaları düşünmüyorum ama bakalım. Bir de bebeğin kilosuna göre son haftalar alayım dedim hani belki 1 numara hiç almam direk 2 numara alırım diye galiba 1 numara bazı bebeğe ufak geliyormuş34 lük paket var
Direkt paketi götüreceğim.
İyi gibiydim dinlendim markete gidip geldim pilav yaparken yine oldum pek iyi değilim yaNasilsin şimdi , gectimj
Kızz bende hatrlyrmm 30 mayısta birini sankii melek miydi acabayoksa biz 3 kişi rüya mı gördük
Dediginiz sekilde kan gelırse benden bebeğin bezinden kullanıcam o yuzden almadım.Dependi direk paketi ile koydum da bezi de direk mi koymam lazım bilemedim size danışmak istedim henüz bez almadım sleepy baby turco molfix falan arasında kaldım prima gibi pahalı markaları düşünmüyorum ama bakalım. Bir de bebeğin kilosuna göre son haftalar alayım dedim hani belki 1 numara hiç almam direk 2 numara alırım diye galiba 1 numara bazı bebeğe ufak geliyormuş
Ay pardon salladım demekYok kiz Allah korusunhazirani goreyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?