Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy evet kızzz instgramda hep ikizleri takip ediyorumbide sezeryan esnasında başını çevirmeye çekmişsin sabit durmak önemliymiş belkide benim ondan ağrım olmadı

Sanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yok
Yok bende hatırlıyorum ama kimdi onu hatırlayamıyorum
Hatta bir kaç gün önce yazdı işlerimi hallettim hersey hazır vs diye

Bende simdi bi makine kiyafet yikadim serdim yarin ütü ile ugrascam ,yazlik kislik hallettik sukur birtek utu yapip çantamı hazirlarsam tamam

Sanki biri öyle bişey yazmıştı. Suyu az ve geriden geliyor diye 30 Mayıs'ta sezaryen olacağım vs. Ben mi uydurdum rüya mı gördüm bilemedim kimsenin haberi yok
Caglunal 6 haziranda sezeryana alinacak diye biliyorum canim bence 30 mayis diye aklinda kalmis ,durumu dedigin gibi riskliydi en.son

34 lük paket var
Direkt paketi götüreceğim.
Dependi direk paketi ile koydum da bezi de direk mi koymam lazım bilemedim size danışmak istedim henüz bez almadım sleepy baby turco molfix falan arasında kaldım prima gibi pahalı markaları düşünmüyorum ama bakalım. Bir de bebeğin kilosuna göre son haftalar alayım dedim hani belki 1 numara hiç almam direk 2 numara alırım diye galiba 1 numara bazı bebeğe ufak geliyormuş

Dediginiz sekilde kan gelırse benden bebeğin bezinden kullanıcam o yuzden almadım.
Bezi çantaya koymayacağım poşete koyarım .
34 lü
2 no sleepy bio natürel aldım. 3 -6 kg arası
Minicik bır paket zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…