Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dediginiz sekilde kan gelırse benden bebeğin bezinden kullanıcam o yuzden almadım.
Bezi çantaya koymayacağım poşete koyarım .
34 lü
2 no sleepy bio natürel aldım. 3 -6 kg arası
Minicik bır paket zaten
1 numara almadın yani sen , acaba diyorum içinde en az olanından 1 numara alsam mı yoksa hiç almasam mi bende emin olamadım..

Boşluğuma denk geldi. Kahkaha attım resmen.

Eger dokuntu kabarcik yoksa normal bi kasintidir , ama durduk yere kasinmasida icerde bi sıkıntımı var acaba dedirtti , egee duramiyorsan heryerin kasiniyorsa hemen git tabi.
Bakayım yarin da devam edecek mi
Perşembe randevum var bakalım o zamana kadar dayanılmaz halde olursa erken giderim
Ankara cok sıcakdogurana kadar ne olacak bakalım.
Sıcak mı donuyorum kız, Ev 2. katta aslında ama güneş görmüyor ondan mı ki ..
Cok iyi fikir ben de bi randevu da çıkıp gezmek isteyeyim sorayım be veriliyor falan
Bilemem canim. 2 numaranın üzerinde 3-6 kg yazıyor ve aşırı da büyük degil zaten
O yüzden 1 no almadım
2 buçuk kilo falan olacak derse doktor 1 numara dan alırım en azından baktım 3 kilo doğacak 2 numara alırım o zaman
İki gece kalinsa yeter herhalde
Sleppy nin 1 ve 2 numara arasında hiç farkı yok. 2 alınabilir
Hadi ya , sleepy mı baby turco mu yoksa başka bir marka mı karar veremedim ..

Kizlar siz hangi markaları aldınız???

Bir sen bir ben tek tek ara bul biri hayrına yazsa ya kesi dikiş nasılmış rahat olmuş mu
Şimdiye kadar bir kişi normal doğurmuş gerisi sezeryan ondan çok bilgi yok orda bende ondan takılıyorum ama daha normal gormedim
Kızz bende hatrlyrmm 30 mayısta birini sankii melek miydi acaba yoksa biz 3 kişi rüya mı gördük
30 Mayıs bnm de aklımda kalmış

Geçen Kurk Mantosuz Madonna Doktor kontrolüne gitti onun muhabbeti olmultu ben yanlışlıkla 30 nisa diceğime
30 mayıs dedimmmmm sonrada valiz organizatörlerimi aldığımı söyledim acaba onumu öyle sandınız

Yok kız doğru hatirliyorlar, meleqq gibi bir kullanicı olan arkadaşımız geçenlerde yazmisdi 30 Mayıs dogum olcak diye.etiketi yapamadim tam kullanıcı adını yazamadigim için.

Yoncaaa güldürdün beniiiaynen galiba meleqimdi ama kesin var biri 30mayısta ben öyle hatrlyrmm

Bebeğin eşyalarıyla doğumhaneye verilecek çantaya iki bez koyarsın sonrası valizde kalır. Ben hepsini ayrı ayrı yapıyorum oğlumda da öyle yaptım minik hurçlara koyuyorum. Bez olarak Ben hepsinden aldım ama ilk iki ay prima primim care sonra yavaş yavaş geçiş yapmayı düşünüyorum. O yüzden genelde 2 ve 3 numara aldım. Hava çok sıcak güvenmediğim markalarla pişik olursa çok zor olur ilk aylar.

Yok kız doğru hatirliyorlar, meleqq gibi bir kullanicı olan arkadaşımız geçenlerde yazmisdi 30 Mayıs dogum olcak diye.etiketi yapamadim tam kullanıcı adını yazamadigim için.

Yoncaaa güldürdün beniiiaynen galiba meleqimdi ama kesin var biri 30mayısta ben öyle hatrlyrmm

Vay beeee helalll sizeee ben aslaaaa hatırlamıyorummm dedim belki ordan aklınızda kalmıştır diye düşündüm maşallah mayısda olucak heee gülümsebebek açılşı yaptı devamı gelicek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…