- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.061
1 numara almadın yani sen , acaba diyorum içinde en az olanından 1 numara alsam mı yoksa hiç almasam mi bende emin olamadım..Dediginiz sekilde kan gelırse benden bebeğin bezinden kullanıcam o yuzden almadım.
Bezi çantaya koymayacağım poşete koyarım .
34 lü
2 no sleepy bio natürel aldım. 3 -6 kg arası
Minicik bır paket zaten
Erken dogum riskim var ama net bri tarih yok oyleAy pardon salladım demek
Bilemem canim. 2 numaranın üzerinde 3-6 kg yazıyor ve aşırı da büyük degil zaten1 numara almadın yani sen , acaba diyorum içinde en az olanından 1 numara alsam mı yoksa hiç almasam mi bende emin olamadım..
12 tane koydumKizlar hastane çantasına kaç tane Bebek bezi koymak lazım??
Sleppy nin 1 ve 2 numara arasında hiç farkı yok. 2 alınabilir1 numara almadın yani sen , acaba diyorum içinde en az olanından 1 numara alsam mı yoksa hiç almasam mi bende emin olamadım..
Bende 20 tane koydum12 tane koydum
Boşluğuma denk geldi. Kahkaha attım resmen.Bide ben sakin ve rahat bir anneyim ama lohusaligin canına kurbanbir kere 2.oğlanda sürekli uykusuz kalmıştım sabaha karşı eşim geldi kıravatlarim nerde bide ütülü gömlek var mı dedi. Sonra ben cevap vermedim bir 10 dk sonra kalktım camdan baktim yürüyor arabaya doğru aldim kravat ve gömlek al sana ütülü gömlek diye camdan attım arkasindan buraya kadar tamam ama asıl bomba aslında bana hiç birsey söylememiş zaten isede değil ekmek almaya gidiyormuş ben rüyada istedi sanmışım. Lohusalik böyle bir kafa iste
Bakayım yarin da devam edecek miEger dokuntu kabarcik yoksa normal bi kasintidir , ama durduk yere kasinmasida icerde bi sıkıntımı var acaba dedirtti , egee duramiyorsan heryerin kasiniyorsa hemen git tabi.
Perşembe randevum var bakalım o zamana kadar dayanılmaz halde olursa erken giderimYok canım , bende senin gibi çok tedirgindim ama bu haftalarda kaşıntı çok normal bizler için .
Kaşıntılar genellikle 30’dan sonra başlıyor , hafif seyrek şekilde ..
Baktın kaşınma var , ılık suyla ıslat kendini , sonra da nemlendir ..
Kötüyü getirme hemen aklına ..
Ben dayanamayacak hale geldiğim için gittim , psikolojik olarak kafaya takınca da kaşınma olabiliyor .
Sıcak mı donuyorum kız, Ev 2. katta aslında ama güneş görmüyor ondan mı ki ..Ankara cok sıcakdogurana kadar ne olacak bakalım.
Cok iyi fikir ben de bi randevu da çıkıp gezmek isteyeyim sorayım be veriliyor falanBen de bugün hastanenin doğum katına çıktım şansıma boş oda bulabildim hemencecik bir göz attım doğum gelecekmiş derlenip doplanacak fln dediler en azından oda nasıl ne var ne yok hastane ne veriyor ne vermiyor az çok sordum terlik ve havlu veriyorlarmış lohusa şerbeti bir de.. Mamayı hemşire odasında hazırlıyorlarmış ama Mamayı bize aldırıyorlarmış.. Gerektiğinde bebek bezi de veriyolarmış
2 buçuk kilo falan olacak derse doktor 1 numara dan alırım en azından baktım 3 kilo doğacak 2 numara alırım o zamanBilemem canim. 2 numaranın üzerinde 3-6 kg yazıyor ve aşırı da büyük degil zaten
O yüzden 1 no almadım
İki gece kalinsa yeter herhalde12 tane koydum
Hadi ya , sleepy mı baby turco mu yoksa başka bir marka mı karar veremedim ..Sleppy nin 1 ve 2 numara arasında hiç farkı yok. 2 alınabilir
Ben görmüştüm bunu yaaaa üzüldüm yazamadım
Şimdiye kadar bir kişi normal doğurmuş gerisi sezeryan ondan çok bilgi yok orda bende ondan takılıyorum ama daha normal gormedimBir sen bir ben tek tek ara bul biri hayrına yazsa ya kesi dikiş nasılmış rahat olmuş mu
30 Mayıs bnm de aklımda kalmışKızz bende hatrlyrmm 30 mayısta birini sankii melek miydi acabayoksa biz 3 kişi rüya mı gördük
Erkeğin duygusalını harcarlar bu devirde maalesefYetiştirmeye de bağlı şeyler bunlar.
Ben aşırı melankolık insanlara uyuz oluyorum sadece
Yok kız doğru hatirliyorlar, meleqq gibi bir kullanicı olan arkadaşımız geçenlerde yazmisdi 30 Mayıs dogum olcak diye.etiketi yapamadim tam kullanıcı adını yazamadigim için.Geçen Kurk Mantosuz Madonna Doktor kontrolüne gitti onun muhabbeti olmultu ben yanlışlıkla 30 nisa diceğime
30 mayıs dedimmmmm sonrada valiz organizatörlerimi aldığımı söyledim acaba onumu öyle sandınız
Yoncaaa güldürdün beniiiGeçen Kurk Mantosuz Madonna Doktor kontrolüne gitti onun muhabbeti olmultu ben yanlışlıkla 30 nisa diceğime
30 mayıs dedimmmmm sonrada valiz organizatörlerimi aldığımı söyledim acaba onumu öyle sandınız
Bebeğin eşyalarıyla doğumhaneye verilecek çantaya iki bez koyarsın sonrası valizde kalır. Ben hepsini ayrı ayrı yapıyorum oğlumda da öyle yaptım minik hurçlara koyuyorum. Bez olarak Ben hepsinden aldım ama ilk iki ay prima primim care sonra yavaş yavaş geçiş yapmayı düşünüyorum. O yüzden genelde 2 ve 3 numara aldım. Hava çok sıcak güvenmediğim markalarla pişik olursa çok zor olur ilk aylar.Dependi direk paketi ile koydum da bezi de direk mi koymam lazım bilemedim size danışmak istedim henüz bez almadım sleepy baby turco molfix falan arasında kaldım prima gibi pahalı markaları düşünmüyorum ama bakalım. Bir de bebeğin kilosuna göre son haftalar alayım dedim hani belki 1 numara hiç almam direk 2 numara alırım diye galiba 1 numara bazı bebeğe ufak geliyormuş
1 noları iyice küçültmüşler gerçektenBilemem canim. 2 numaranın üzerinde 3-6 kg yazıyor ve aşırı da büyük degil zaten
O yüzden 1 no almadım
Yok kız doğru hatirliyorlar, meleqq gibi bir kullanicı olan arkadaşımız geçenlerde yazmisdi 30 Mayıs dogum olcak diye.etiketi yapamadim tam kullanıcı adını yazamadigim için.
Yoncaaa güldürdün beniiiaynen galiba meleqimdi ama kesin var biri 30mayısta ben öyle hatrlyrmm
Ortolife Baş Parmak Destekli El Bilek Ateli Baş Parmak Sabitleyici Karpal Tünel Sendromu Sol Bedensiz Fiyatı - TrendyolAynı evet. Ateli söylemistin burda bi kere daha aklmda . Alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?