Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Güzel haberlerle gelin ins

İyi akşamlar kızlar. Meleqmm Sağlıkla al kucağına ama kilo az olsads gelişimi iyi emer ve kilo alirsa çok kalmadan alırsın kızını inşallah. 32 hafta sinir zaten onuda geçmissiniz.

yildizsavascisi ben göğüs kremini doğuma yakın başlıyorum yine öyle yapacağım. Bide göğüs kalkanı kolay iyileşme sağlıyor. Hastane çantasına bana sorarsan koy mutlaka.

Arkadaşınız kaç haftalık doğum yapmıştı? Bazıları 34 hafta olduğu için cigerleri gelişmiştir gözetim için tutar diyorlar, bazıları gelişim geriliği olduğu için makinaya bağlarlar göremeyebilirsiniz bile diyor ( Bakalım ne olacak...
İnşallah Teşekkür ederimmm
Güzel haberlerle gelin ins
Amin Doğumdan sonra deneyimlerimi aktarmak için buradayım kızlar, kaçırmayın
Evet eşiği geçtik ama gelişim haftası olarak geçemedik, aklım o konuda çok karışık 1700-1800 gram doğsa çok sevineceğim 1300 çok ufak geliyor İnşallah kucağıma alabilirim, size fotoğraf yollarız

Göğüs kremi ne aldın acaba?
Benim silikon göğüs kalkanı aldım ama çantaya koymayacaktim gerekli mi ki hemen hastanede

32hafta diye hatırlıyorum yalan olmasın kızı şimdi orta okula gidiyor

Herşeyin hayırlısı canımmmm sağlıklı sıhatlı ikinizde ameliyattan çıkın, artık küvezdede dursa onun sağlığı için

Bugün doktoruma sanci ve kasilma diyorsunuz tam olarak ne oluyor diye sordum. Iki elini göbegine koydu ortada göbegini topladi tam olarak aha böyle toplanıcak sonra da geri bırakcak bu 15 dk aralikla olursa gelcen dedi. Ve işin garibi doktorum erkek ve Yaşamişcasına anlattı yeminle hatta yaşayınca aha bu demek dersin benim dedigim aklna gelir dedi

Aklıma ağız mendili geldi yazmamışsın sanırım
Terlerse fln sırtınada koyuluyo onlar, birde bebeğe örtü almadın mı muslin örtüsü yada herhangi bi ince bişi

AY ne güzel Dr ne güzel Dr

Daha aciklayici anlatilaamzdi heralde

Ben prima almayı düşünmüyorum cok pahalı geldi bana daha hesaplı bez kullanmak istiyorum insallah sorun yaşamam , dediğin çok mantıklı bi paket valize koyayım içinden bi tane de benegin hastane çıkışı poşetinin içine koyayım,
1 noları iyice küçültmüşler gerçekten
Alla alla çoğu böyle diyo eskiden 0 numara prematüre içinmiş şimdi 1 numara prematüre ye uyar olmuş deniyo ne kadar doğru bilmiyorum
1 gece kalırım ins diye düşündüm duruma göre evden biri de alır ama ins gerek kalmaz tabii
E yani duruma göre alınır tabi haklısın
Aman aman zamanında sağlıkla gelsinler hepsi

Daha almadım ama 1paket Baby turco alcam direk 2 numara
Baktım güzel pişik vs yok baby turco ile devam sonrasında indirim oldukca stok yaparım
Baby turco yu ben de almayi düşünüyorum canım ya not aldım o zaman onu alırsam direk 2 numara alayım
Bizde de var al yazma. Bebek sararmasın diye, al yazma koyarlar yanına yildizsavascisi
Sarı Yazma sararmasin , al yazma al basmasın diye derler
Aynen öyle canım al yazma al basması derler hem anneye hem bebeğe, sarı yazma da bebek sarı olmasın diye şimdi bile sarılık tedavisinde sarı ışık uygulanıyor eskilerin varmış bir bildiği koydum öyle ama bakalım
Aklıma ağız mendili geldi yazmamışsın sanırım
Terlerse fln sırtınada koyuluyo onlar, birde bebeğe örtü almadın mı muslin örtüsü yada herhangi bi ince bişi
Kiz yazdım ya muslin örtü diye. 10 lu hastane çıkışında hem battaniye hem de ağız mendili var iki tane yeter herhalde diye fazla koymadım koymalı miyim daha fazla ?

Göğüs kremi ne aldın acaba?
Benim silikon göğüs kalkanı aldım ama çantaya koymayacaktim gerekli mi ki hemen hastanede

Göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt sağma makinesi gibi şeyler bana göre hastanede ilk günden lazım olan şeyler değil ama sen bilirsin tabi

Göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt sağma makinesi gibi şeyler bana göre hastanede ilk günden lazım olan şeyler değil ama sen bilirsin tabi
Süt sagma makinem yok zaten
Göğüs pedini hastaneden çıkarken tişörtümü çıkarsa diye koydum umarım bu evrene enerjim ile sütüm taşacak kadar çok olur
Göğüs kremi ve kalkanı koyup koymama konusunda emin olamadım işte size sorayım dedim yaptığım listede

Anam yapmış sarı yazma

Merhabalar. Benim kasiklarimda sağ tarafta yukarı doğru çıkan regl ağrısına benzer bir ağrı var. Bu yalancı sancılara benzer bir şey olabilir mi sizce? Hiç böyle bir ağrı tecrübe ettiniz mi?
Benim de hep aynı tarafa yattığımda bir regli ağrısına benzeyen ağrım oluyor. Kasıkta. Doktoruna söyle canım

Sağlıkla gelsin canım. İçini ferah tut

Benim kızım 32. haftada doğdu 1600 gr doğdu 1300 gr'a düştü ciğer geliştirici iğne yapıldı tedbir amaçlı solunum cihazına bağlandi sonra normal nefes alıyor diye akşam olmadan çıkarmışlardı 1 hafta içerisinde hastaneden çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı preeklampsi geçirdim tansiyonum uzun süre düşmedi o yüzden hiç tedirgin olmayın Allah'ın izniyle inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…