Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yoncambenim hissetme durumunun psikolojik olabileceğine bende inanıyorum açıkçası yada dozla mi ilgili bilemiyorum tabi o kadar detayini, daha önce farklı bir ameliyat gercirmisdim 18 yaşındayken belden altımı uyusturmuslardi kendim uyanıktim, doktor dediki dokunduğumu hissedebilirsin ama acı hissetmeyeceksin.ne dokunduğunu hissettim nede acı hissettim.sesleri duydum ve üşüdüm sadece, o şekil doğumda güzel olur arkadaşın dediği gibi herşeye şahit olacaksin o an aglicak sesini duycaksin yanına getircekler falan

Günaydın.. ne saçma bir gece geçirdim ben öyle.
Çok fazla kalça bel ağrım oldu.
Bebek durmadan irkilir gibi hareket ediyordu
Ben uykumdan da ayılıp bi gözümü açıp kalkamadım kendi kendime noluyor doğuruyor muyum falan diyorum ama bir yandan uyumaya devam çok baskı yaptı, kafasını mı aşağı aldı naptı anlamadım çok tuhaf bir geceydi. Galiba magnezyumu ikiye çıkartsam iyi olacak

Zaten en güzel yanı orda hemen görmek Stres , panik yapıp heyecanlanmassan istiyorum bende o şekil

O kalça bel ağrım bendede varya cidden kötü birşey dönemiyosun edemiyorsun kramp girer gibi oluyo Az kaldı sabredicez artıkkkk

Benimde sürekli var magnezyumu kutuyla bile içsem olacak sanki

benim doktor sabah öğle akşam, aç tok ölçmemi istemişti, ama insülin düzenlemek için
Yoncanın maşallahı var zaten bu kadar bakması bile yeter:))

benim de 2 gündür yürürken sağ kalçama ağrı giriyor.
magnezyum bir alıyorum ,doktor şikayete göre 2 yap demişti ,günde 2 alıcam

Ben ne edem peki doğum 3 Eylül ama sezeryan olacağım için ağustos anası oluyorum. Kızım gibi buda 35+1 de gelirse 31 temmuz da doğururum. He bide erken doğum olmasın diye iğne kullanıyorum işe yaramazsa heran haziranda da gelebilir hepinizi okuyorum arada yazıyorum bilgi çalıp kaçıyor gibi olmasın diye

Bak ne güzel kilosu yoluna girmiş. Ben haziran annelerine baktim dün
Haftası 37 olup kilosu düşük bebeler cok.
Biz iyiyiz yani
Aman masallah diyimde nazar deymesin tostiriklere devamkee cokta sismesinler nasi cikarcaz sut bol olsun da cikinca sisirelim

35+1 de kac kg dogdu kuvoze girdi mi erken dogum riski olanlar dertli bende mayista bari gelmesin mayisi gecireyim diye catliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…