- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.141
Canım sen aslında doktorunla ayrıntıları konuş yine elbette ama kendini sadece genele şartlama.
Bebişinin dünyaya geldiği anı görmek, ilk ağlayılını duymak hemen emzirebilmek bunlar şahane hisler ve bir daha yaşayamayacağın hisler
Endişelerin olabilir ama hiç bir şey hissetmiyorsun o an merak etme, çevremde onlarca sezeryan olmuş kişi var bu şekilde, hani diyolar ya elini hissettim bilmem ne onların çoğu psikolojik
Sen yine bir görüş doğum şeklini, epidural ve spinal gibi seçeneklerin var bence değerlendir. Ayrıca kahve hangi anestezi yöntemini olursa olsun şart. Ancak normal doğum yapar ve hiç birini almazsan içmezsin
Zaten en güzel yanı orda hemen görmekyoncambenim hissetme durumunun psikolojik olabileceğine bende inanıyorum açıkçası yada dozla mi ilgili bilemiyorum tabi o kadar detayini, daha önce farklı bir ameliyat gercirmisdim 18 yaşındayken belden altımı uyusturmuslardi kendim uyanıktim, doktor dediki dokunduğumu hissedebilirsin ama acı hissetmeyeceksin.ne dokunduğunu hissettim nede acı hissettim.sesleri duydum ve üşüdüm sadece, o şekil doğumda güzel olur arkadaşın dediği gibi herşeye şahit olacaksin o an aglicak sesini duycaksin yanına getircekler falan
O kalça bel ağrım bendede varya cidden kötü birşey dönemiyosun edemiyorsun kramp girer gibi oluyoGünaydın.. ne saçma bir gece geçirdim ben öyle.
Çok fazla kalça bel ağrım oldu.
Bebek durmadan irkilir gibi hareket ediyordu
Ben uykumdan da ayılıp bi gözümü açıp kalkamadım kendi kendime noluyor doğuruyor muyum falan diyorum ama bir yandan uyumaya devamçok baskı yaptı, kafasını mı aşağı aldı naptı anlamadım çok tuhaf bir geceydi. Galiba magnezyumu ikiye çıkartsam iyi olacak
Benimde sürekli var magnezyumu kutuyla bile içsem olacak sankiGünaydın.. ne saçma bir gece geçirdim ben öyle.
Ben uykumdan da ayılıp bi gözümü açıp kalkamadım kendi kendime noluyor doğuruyor muyum falan diyorum ama bir yandan uyumaya devamçok baskı yaptı, kafasını mı aşağı aldı naptı anlamadım çok tuhaf bir geceydi. Galiba magnezyumu ikiye çıkartsam iyi olacak
Bebem 3 kg olmus diye gelirsen sasirmamGünaydın
Bugün doktora gidiyorum
Yok canim daha neler . Geçen cuma gitmiştim 1 hafta oldu :) 2450 gr di işte.Bebem 3 kg olmus diye gelirsen sasirmam
benim doktor sabah öğle akşam, aç tok ölçmemi istemişti, ama insülin düzenlemek içinBak seeeeennnnnnn
Ben geçen yattığımda yer yoktu. Kadın doğum katı yerine bir alt katta başka bir birime yatırmışlardı beni. Bir yer buluyorlar illa ki merak etme.
Bence gayet iyi bir sıkıntı görünmüyor.
Canım akşam açlık ölçmeye gerek yok. Çünkü ara öğün filan yapılınca tam açlık sonucu vermeyebilir. Ama ben düştüğünü filan hissedersem ekstradan bakıyorum.
Ahahaha hadi bakalim ben carsamba gittim 2250 gr di genede öndeYok canim daha neler . Geçen cuma gitmiştim 1 hafta oldu :) 2450 gr di işte.
Alsa alsa 150g en fazla 200 gram almıştır
Naptın
benim de 2 gündür yürürken sağ kalçama ağrı giriyor.Günaydın.. ne saçma bir gece geçirdim ben öyle.
Sezeryan günü de sor bakalım canım tarih verecek miYok canim daha neler . Geçen cuma gitmiştim 1 hafta oldu :) 2450 gr di işte.
Alsa alsa 150g en fazla 200 gram almıştır
Naptın
Bak ne güzel kilosu yoluna girmiş. Ben haziran annelerine baktim dünAhahaha hadi bakalim ben carsamba gittim 2250 gr di genede önde
güzel haberlerle gel:))Günaydın
Bugün doktora gidiyorum
Ben ne edem pekiArafta kalmak da kötü işte
Ben ilk baş haziran annelerine yazmıştım burası yoktu o zaman. Grup açmak istemedim. Amann dedim nasıl olsa birileri açacak.
Sonra baktim haziran annelerinde herkes benden öNde bayaezik hissettim kendimi burası açılınca buraya geldim işte
Burada da var arada 3 hafta olanlar
Ama çoğunluk aşağı yukarı benle aynı sayılır
Aman masallah diyimde nazar deymesin tostiriklere devamkee cokta sismesinler nasi cikarcazBak ne güzel kilosu yoluna girmiş. Ben haziran annelerine baktim dün
Haftası 37 olup kilosu düşük bebeler cok.
Biz iyiyiz yani
Seni bilmem de benden çıkacak olan taş catlasın 3,5 kilo olurAman masallah diyimde nazar deymesin tostiriklere devamkee cokta sismesinler nasi cikarcazsut bol olsun da cikinca sisirelim
35+1 de kac kg dogdu kuvoze girdi miBen ne edem pekidoğum 3 Eylül ama sezeryan olacağım için ağustos anası oluyorum. Kızım gibi buda 35+1 de gelirse 31 temmuz da doğururum. He bide erken doğum olmasın diye iğne kullanıyorum işe yaramazsa heran haziranda da gelebilir hepinizi okuyorum arada yazıyorum bilgi çalıp kaçıyor gibi olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?