- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.121
Heeee ben o hastane çıkışlarının içinde neler var bilmiyom almadım onlardan timam varsa içinde gerek yokKiz yazdım ya muslin örtü diye. 10 lu hastane çıkışında hem battaniye hem de ağız mendili var iki tane yeter herhalde diye fazla koymadımkoymalı miyim daha fazla ?
Doğum korkusu yaşayanları okudukça aklıma aynı şey geliyorDoğumu hic dert etmeyin normal ya da sezeryan asıl film bebekle gecelerde başlıyor ilk 40 gün yaka iğnesi gibi sıcakta
Canım sen aslında doktorunla ayrıntıları konuş yine elbette ama kendini sadece genele şartlama.Aynen haziran annelerindede bol bol yazıyo kahve için diye, bende atıcammm kahveee, genel anestezide gerek varmı kahveue bilmiyorum ama yinede alıcam,
Başın ağrımadıysa tamam, genelde ameliyat hanede başınızın altına bişi koydurun yoksa başınız çok ağrıyo dediler3 günde bişi kalmıyosa sabredilir artık napalım senim işin bizden de daha yorucu 2 tane olunca ece ve defneye bakınca sen geliyosun aklma
Ayyyy iyi bari en azından değerler iyi şurda ne kaldı zaten az saha sabredicez artık
Aynen insan başına ne geliceğini şuan bilmediği için aklımda bir çok soru var ,Canım sen aslında doktorunla ayrıntıları konuş yine elbette ama kendini sadece genele şartlama.
Bebişinin dünyaya geldiği anı görmek, ilk ağlayılını duymak hemen emzirebilmek bunlar şahane hisler ve bir daha yaşayamayacağın hisler
Endişelerin olabilir ama hiç bir şey hissetmiyorsun o an merak etme, çevremde onlarca sezeryan olmuş kişi var bu şekilde, hani diyolar ya elini hissettim bilmem ne onların çoğu psikolojik
Sen yine bir görüş doğum şeklini, epidural ve spinal gibi seçeneklerin var bence değerlendir. Ayrıca kahve hangi anestezi yöntemini olursa olsun şart. Ancak normal doğum yapar ve hiç birini almazsan içmezsin
Tabikii, en azındna sdoktoruna güven ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Arkadaşım çok heyecanlı panik biriydi ona Bi iğne vurmuşlar mesela çok rahat geçirdim dedi cesaret vermesi içinmiş sanırım.Aynen insan başına ne geliceğini şuan bilmediği için aklımda bir çok soru var ,
Bir yanım duygusal hemen orda onu görmek istiyorumbi yanım acaba hissedermiyim diyorum ameliyatı .
Haziran annelerinin çoğu sezeryan okuyorum orda hepsi çok güzel geçti diyo heveslendirdiler beni okurken valla.
Ben bu yaşıma kadar inan düşmekden bile çekinen korkan dşkkat eden biriyim ,doğumhane ameliyat kesi fln zaman yaklaştıkca korkutuyodediğin gibi haftayaki muayenede sorucam hepsini en azından kararlaştırayım
Ayyyyyy aminnnnnn inşalllahhhhhhhTabikii, en azındna sdoktoruna güven ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Arkadaşım çok heyecanlı panik biriydi ona Bi iğne vurmuşlar mesela çok rahat geçirdim dedi cesaret vermesi içinmiş sanırım.
Hiç korkma sağlıkla gelecek
Sağlıklı doğusunda kuvoz süreci bi şekilde geciyo ama genellikle bence 34 haftalık gelişim gibi olacak kilo da 32 hafta gibi olabilir ama anatomik olarak 34u tamamlamış gibi hissediyorumArkadaşınız kaç haftalık doğum yapmıştı? Bazıları 34 hafta olduğu için cigerleri gelişmiştir gözetim için tutar diyorlar, bazıları gelişim geriliği olduğu için makinaya bağlarlar göremeyebilirsiniz bile diyor( Bakalım ne olacak...
İnşallahTeşekkür ederimmm
AminDoğumdan sonra deneyimlerimi aktarmak için buradayım kızlar, kaçırmayın
Evet eşiği geçtik ama gelişim haftası olarak geçemedik, aklım o konuda çok karışık 1700-1800 gram doğsa çok sevineceğim 1300 çok ufak geliyorİnşallah kucağıma alabilirim, size fotoğraf yollarız
Aha doğru hatırlamış. Nasılsın herşey yolunda mı diye soracaktım. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Selam kızlar evet pazartesi sabahı sezeryanım varDoğum çantası hazırlığına giriştim son sürat çanta, ev hazırlığı yapıyorum. Bebeğin gardrop ve sifonyeri kurulu bile değil... Sezeryandan sonra yapılacak yetişmedi montajı, büyük ihtimal kızım Arya kuvöze alınacak zaten artık sonrasında yapacağım diğer hazırlıkları... Şuan önemli olan kızımın sağlığı Rabbim hayırlı ve sağlıklı doğum nasip eder bana İnşAllah...
Hayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah canımSelam kızlar evet pazartesi sabahı sezeryanım varDoğum çantası hazırlığına giriştim son sürat çanta, ev hazırlığı yapıyorum. Bebeğin gardrop ve sifonyeri kurulu bile değil... Sezeryandan sonra yapılacak yetişmedi montajı, büyük ihtimal kızım Arya kuvöze alınacak zaten artık sonrasında yapacağım diğer hazırlıkları... Şuan önemli olan kızımın sağlığı Rabbim hayırlı ve sağlıklı doğum nasip eder bana İnşAllah...
Göğüs kremini ve pişik önleyici kremi almalısın..çünkü hemşire emzirmeden önce krem sürdürüyor tutsun diye..bana hemen eczaneden alın demişti ..sürmüştür ve o şekilde tutmuştu..ben lansinoh aldımAklıma ağız mendili geldi yazmamışsın sanırım
Terlerse fln sırtınada koyuluyo onlar, birde bebeğe örtü almadın mı muslin örtüsü yada herhangi bi ince bişi
Pişik kremi ne işe yarıyor pekiGöğüs kremini ve pişik önleyici kremi almalısın..çünkü hemşire emzirmeden önce krem sürdürüyor tutsun diye..bana hemen eczaneden alın demişti ..sürmüştür ve o şekilde tutmuştu..ben lansinoh aldım
Bana sorarsan sürekli kullan ilk zamanlar daha yara bile olmadan. Lansinoh aldim. Gerek olursa şu kızların tavsiye ettiği pomadtan alırım dedim diğerlerinde gerekmedi ama.Göğüs kremi ne aldın acaba?
Benim silikon göğüs kalkanı aldım ama çantaya koymayacaktim gerekli mi ki hemen hastanede
Sorma simdi ozel klinik acti bulundugu hastaneden bizim takiplerimizi bitirip gitcek iş yükü azaldı asam yeniden dogmuş gibi bi ayri keyifli yoksa duman attiriyordu ortaliktaAY ne güzel Dr ne güzel Dr
Valla göbegi de var azcuk ortaya toplayinca beni gulme aldı zaten.Daha aciklayici anlatilaamzdi heralde
Ben de hastanede süt gelmezse pompayı alayım yanima diyordum gerek yok mu diyorsunuzGöğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt sağma makinesi gibi şeyler bana göre hastanede ilk günden lazım olan şeyler değil ama sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?