Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz yazdım ya muslin örtü diye. 10 lu hastane çıkışında hem battaniye hem de ağız mendili var iki tane yeter herhalde diye fazla koymadım koymalı miyim daha fazla ?
Heeee ben o hastane çıkışlarının içinde neler var bilmiyom almadım onlardan timam varsa içinde gerek yok

Doğumu hic dert etmeyin normal ya da sezeryan asıl film bebekle gecelerde başlıyor ilk 40 gün yaka iğnesi gibi sıcakta
Doğum korkusu yaşayanları okudukça aklıma aynı şey geliyor doğum Bi şekilde olup bitecek kendilerini korkuttujlarıyla kalacaklar ama o bebişleri susturamama hali ne istediğini bilememe hali, uykusuz geceler..... Korkutmak gibi olmasında doğumdan daha zor

Canım sen aslında doktorunla ayrıntıları konuş yine elbette ama kendini sadece genele şartlama.

Bebişinin dünyaya geldiği anı görmek, ilk ağlayılını duymak hemen emzirebilmek bunlar şahane hisler ve bir daha yaşayamayacağın hisler

Endişelerin olabilir ama hiç bir şey hissetmiyorsun o an merak etme, çevremde onlarca sezeryan olmuş kişi var bu şekilde, hani diyolar ya elini hissettim bilmem ne onların çoğu psikolojik

Sen yine bir görüş doğum şeklini, epidural ve spinal gibi seçeneklerin var bence değerlendir. Ayrıca kahve hangi anestezi yöntemini olursa olsun şart. Ancak normal doğum yapar ve hiç birini almazsan içmezsin

Aynen insan başına ne geliceğini şuan bilmediği için aklımda bir çok soru var ,
Bir yanım duygusal hemen orda onu görmek istiyorum bi yanım acaba hissedermiyim diyorum ameliyatı .
Haziran annelerinin çoğu sezeryan okuyorum orda hepsi çok güzel geçti diyo heveslendirdiler beni okurken valla.
Ben bu yaşıma kadar inan düşmekden bile çekinen korkan dşkkat eden biriyim ,doğumhane ameliyat kesi fln zaman yaklaştıkca korkutuyo dediğin gibi haftayaki muayenede sorucam hepsini en azından kararlaştırayım

Tabikii, en azındna sdoktoruna güven ve onun yönlendirmesiyle hareket et. Arkadaşım çok heyecanlı panik biriydi ona Bi iğne vurmuşlar mesela çok rahat geçirdim dedi cesaret vermesi içinmiş sanırım.

Hiç korkma sağlıkla gelecek

Ayyyyyy aminnnnnn inşalllahhhhhhh minikler sağlıklı gelsinde gerisi muhim değil

Sağlıklı doğusunda kuvoz süreci bi şekilde geciyo ama genellikle bence 34 haftalık gelişim gibi olacak kilo da 32 hafta gibi olabilir ama anatomik olarak 34u tamamlamış gibi hissediyorum
Oyle düşündüm onlar okadar güçlü ki ve vücutları okadar çabuk toparlıyor ki şaşıracaksın insallah

Aha doğru hatırlamış. Nasılsın herşey yolunda mı diye soracaktım. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Hayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah canım

Aklıma ağız mendili geldi yazmamışsın sanırım
Terlerse fln sırtınada koyuluyo onlar, birde bebeğe örtü almadın mı muslin örtüsü yada herhangi bi ince bişi
Göğüs kremini ve pişik önleyici kremi almalısın..çünkü hemşire emzirmeden önce krem sürdürüyor tutsun diye..bana hemen eczaneden alın demişti ..sürmüştür ve o şekilde tutmuştu..ben lansinoh aldım

Pişik kremi ne işe yarıyor peki daha doğar doğmaz

Göğüs kremi ne aldın acaba?
Benim silikon göğüs kalkanı aldım ama çantaya koymayacaktim gerekli mi ki hemen hastanede
Bana sorarsan sürekli kullan ilk zamanlar daha yara bile olmadan. Lansinoh aldim. Gerek olursa şu kızların tavsiye ettiği pomadtan alırım dedim diğerlerinde gerekmedi ama.

Göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, süt sağma makinesi gibi şeyler bana göre hastanede ilk günden lazım olan şeyler değil ama sen bilirsin tabi
Ben de hastanede süt gelmezse pompayı alayım yanima diyordum gerek yok mu diyorsunuz bi açıdan gereksiz geldi bana da. Ama hastaneye uzağım 1 saat uzaklikta. Bi yandan da diyorum Orda da vardir heralde makine. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…