- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.161
Ben 4750 gr dogmusum annemin butun cocuklari 4 kg ustu anneannemin 2 cocugu var dayim 5200 annem 5170 gr dogmus korkuyorumSeni bilmem de benden çıkacak olan taş catlasın 3,5 kilo olur
hey maşallahBen 4750 gr dogmusum annemin butun cocuklari 4 kg ustu anneannemin 2 cocugu var dayim 5200 annem 5170 gr dogmus korkuyorumkilo alsa dert almasa dert.
2365 doğdu canım ufak tefek bir arkadaştı35+1 de kac kg dogdu kuvoze girdi mierken dogum riski olanlar dertli bende mayista bari gelmesin mayisi gecireyim diye catliyorum
Valla anneannemde gebelik sekeri cikmismidir cikmamismidir bilmiyorum suanda bir rahatsizligi yok turp gibi babannemde var seker insulin kullaniyor ama o hic 3 kg ustu bebek dogurmamis sican yavrusu gibi olurdu cocuklarim der 6 cocugu var annemdede yok seker gebeliklerinde de cikmamis seker yukleme testini kucuk 2 de yaptirmamishey maşallah
peki annen ya da anneannen şeker hastası mı??
28 i 30-32-34 doldurdum sukur 36 da doldursam baska bisey istemiyorum2365 doğdu canım ufak tefek bir arkadaştı. 15 günde küvezde kaldı. Sağlıkla sıhhatle gelsinler de azcık daha dursunlar mis gibi içerde ortam var bizde ilk hedef 28i doldurmak sonra 32 olur diye diye inşallah bunu tutacam
selam canım, iyiyim. bayramda ev taşımıştık ya kendime gelemedim, yorgunluktan 1 hafta falan uyudum herhalde. hala da tam uyum sağlayamadım, yok duş akıttı, yok silikon unutmuşlar yok yağmurda su aldı... ustalarla uğraşıyoruz. koptum gitti.@hilalcikkATPaz @Funda44
Kizlar dogumlarimiz yaklaştı topige gelsenize, birde nasilsiniz nasil gidiyor hazirmi herşey
En en en fazla 3100 çıkar benden deSeni bilmem de benden çıkacak olan taş catlasın 3,5 kilo olur
İki alın 2 ben magnezyumu değiştirdim o bile fark etti. 2 alıyordum zaten ama fark etmiyordu. Yenisine gectigimden beri rahatım.benim de 2 gündür yürürken sağ kalçama ağrı giriyor.
magnezyum bir alıyorum ,doktor şikayete göre 2 yap demişti ,günde 2 alıcam
37yi dolduran zaten gelişimi tamamlanmış diyorlar canım siz maşallah çok yakınsınız artık28 i 30-32-34 doldurdum sukur 36 da doldursam baska bisey istemiyorum38-40 benmde istemedigim haftalar kuvoze girmesin sagligi iyi olsun yeter saglikla gelsinler insallah
Evet gerçekten çok kalın hastane çıkışları, benim aldıklarım içinde en ince en hoşuma giden ebebek markası hellobaby'nin bambu serisi. İncecik yumuşacık bir kumaşı var bi bak ona lütfen ve inanılmaz uygun fiyatlıselam canım, iyiyim. bayramda ev taşımıştık ya kendime gelemedim, yorgunluktan 1 hafta falan uyudum herhalde. hala da tam uyum sağlayamadım, yok duş akıttı, yok silikon unutmuşlar yok yağmurda su aldı... ustalarla uğraşıyoruz. koptum gitti.
bebişe aldığım kıyafetleri yıkadım geçen hafta, bir de doğum için aldığım gecelikleri. Baktım hastane çıkışı tarzında hiçbir şey yok,gidip yenidoğana uygun tek alt aldım bir kaç tane. üzerine şu önü çarpraz olan kısa zıbınlardan aldım. takım olarak hastane çıkışı da baktım bi tane olsun tam diye ama hem pahalı hem kalın kumaşlı, istediğim gibi bulamadım.
Gebelik şekerinden bahsetmedim canımValla anneannemde gebelik sekeri cikmismidir cikmamismidir bilmiyorum suanda bir rahatsizligi yok turp gibi babannemde var seker insulin kullaniyor ama o hic 3 kg ustu bebek dogurmamis sican yavrusu gibi olurdu cocuklarim der 6 cocugu var annemdede yok seker gebeliklerinde de cikmamis seker yukleme testini kucuk 2 de yaptirmamis
ben de bi enorno bi magnorm kullandım.şimdiye kadar bi sıkıntım yoktu ama iki gündür yürürken sağ kalçam fena zorluyor beni.Bakayım bi de 2 yapıp deneyeyim inşallah geçer ağrımİki alın 2 ben magnezyumu değiştirdim o bile fark etti. 2 alıyordum zaten ama fark etmiyordu. Yenisine gectigimden beri rahatım.
Evet ben de ondan aldım. Yeni 2. Bir model çıkartmışlar,onu da alacağım sanırım. Bambu ürünleri zaten çok seviyorum.Evet gerçekten çok kalın hastane çıkışları, benim aldıklarım içinde en ince en hoşuma giden ebebek markası hellobaby'nin bambu serisi. İncecik yumuşacık bir kumaşı var bi bak ona lütfen ve inanılmaz uygun fiyatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?