Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
....
Anne yani icin yerin yoksa benim gibi yastık koyup idare edeceksin. Ya da yatak koruma bariyeri alacaksın. Bariyer alıcam :)

....

Anne yani icin yerin yoksa benim gibi yastık koyup idare edeceksin. Ya da yatak koruma bariyeri alacaksın. Bariyer alıcam :)
Heeee bariyer almama gerek yok benim, yatakda pek yatırmayı düşünmüyom,

bu anne yanının içine koyarım, hele gece uyurken ezerim fln diye korkarım çocuğu sırf oyuzden

gündüz zaten ya beşiğinde yada salonda oluruz yine bunun içine yatırırım yada ana kucağı var ona koyarım herhaldeee , ama o bariyerler çok iyi

Ben uzun süre yanımda yatırıyorum emzıdrdıgım icin yani ilk 4-5ay sığar içine o baby nest midir nedir işte

Ben uzun süre yanımda yatırıyorum emzıdrdıgım icin yani ilk 4-5ay sığar içine o baby nest midir nedir işte
Emzirp içine koyarım diye düşündüm işte bide sıcak yaaa yapış yapış olmayalım , bencede sığar herhalde sonra zaten kış geliyo gerek kalmaz ona

Kızlar iyi akşamlar ankarada hastane odası için organizasyon önerebilecek var mı ? Memorial hastanesinde yapacagım inşallah orayla baglantılı bi yerde olabilir

...

Amin . Genelde 13 ile 15 gün öncesi gün veriliyor ya
Ordan yola çıkarak soyledım

Hakkımızda hayırlısı
Bende 7 temmuz alacagım erken mi geç mi olur kafam allak bullak satımı geç döllenme diye degiltirdik 3 doktorda farklı sat verdi hangisine göre dogum yapacağım erken mi olur 11 temmuz 17 temmuz 22 temmuz dogum tarihlerim bebegimşn ölçüleri 17 temmuza uygun ona göre 7 sini seçtim doktorda olur 35 de kesinleştirelim dedi 2. Sezaryanım olacak ilkini 40 hafta bekledim

Bu arada ben seviyorum şuanlık kayınvalidemi yaaaaa
evden çıkmayı sevmez, hep o davet eder, ben davet ettiğimde gelmez boşver siz bize gelin harcama yapmayın der , doğumda alınıcak çiçeğimi bile düşünmüş sağolsun eşimi aramış benim aklıma bile gelmemişti valla
Ara sıra laf sokmaları var ama napalım o kızına kocasınada öyle alışmış

Senin iş baya karışıkmış:) doktorun 35.hafta şancı durumuna gore konuşur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…