- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.461
Normal düşünüyorsan bana sorarsan hiç uğraşma çok az kalınıyor hastanede. Ben gece doğurup sabah 12 de çıktım ikisinde de. Memorialda yaptım doğum. Hastane yatışta anlaşmalı oldukları yerler var görüşebilirsiniz.Kızlar iyi akşamlar ankarada hastane odası için organizasyon önerebilecek var mı ? Memorial hastanesinde yapacagım inşallah orayla baglantılı bi yerde olabilir
Bende 7 aylık evliyimBi zamandan sonra öyle oluyor herhaldeşuan canım cicim gerçi 11 aylık evliyim 8 aylık hamileyim oda anlamadı bu karı kocalıkdan bişi bende uzakdan bakışıyoruz minnoşla
Ben 7 yıldır evliyim ama şehir dışına gitti 2 gece uyuyamam şimdiBende 7 aylık evliyim
Bizde öyleyiz kıyamam bende hiç
Püü sanaBen 7 yıldır evliyim ama şehir dışına gitti 2 gece uyuyamam şimdi
11 aylık evlisin ya ondan oBu arada ben seviyorum şuanlık kayınvalidemi yaaaaa
evden çıkmayı sevmez, hep o davet eder, ben davet ettiğimde gelmez boşver siz bize gelin harcama yapmayın der , doğumda alınıcak çiçeğimi bile düşünmüş sağolsun eşimi aramışbenim aklıma bile gelmemişti valla
Ara sıra laf sokmaları var ama napalımo kızına kocasınada öyle alışmış
10 yıllık evli olsan duramazsin11 aylık evlisin ya ondan o
Bı de hamilesin ondan
Çok üzüldüm sizin için. Ama gerçekten çok riskli bir durum. Dikkat etmek gerekiyor.Ya çok üzüldüm ölü doğum çok zor oluyor ben de bundan önceki gebeliğim ölü doğumla sonuçlandı, şimdi de gebelik şekeri olunca Dr erken alabiliriz dedi. Mesajın dikkatimi çektiği için sorayım dedim teşekkür ederim
Püü sana
Uzun evliliklerin yüz karası seni
Ne o öyle yeni evli gibi?
Yani şuan normal düşünüyorum ama bazen bir sıkıntı çıkıp sezeryanada dönebiliyor . Birde ilk dogumum biraz hevesliyim :)Normal düşünüyorsan bana sorarsan hiç uğraşma çok az kalınıyor hastanede. Ben gece doğurup sabah 12 de çıktım ikisinde de. Memorialda yaptım doğum. Hastane yatışta anlaşmalı oldukları yerler var görüşebilirsiniz.
Ayyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzzBende 7 aylık evliyim
Bizde öyleyiz kıyamam bende hiç
Valla extra bi minnoş geliyo gözümeee11 aylık evlisin ya ondan o
Bı de hamilesin ondan
10 yıllık evli olsan duramazsin
Helallll beeeee mikannnn yürüüğüüseviyorum uleeennnn
Ayyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzzkızzzz sizzz bebeği halaydamı karar verdinizzz 7 aylık diyince
Valla extra bi minnoş geliyo gözümeeeilgileniyo fln
yaaaaa hahahaahha
Helallll beeeee mikannnn yürüüğüü
Kız Ya şu ağlak halimle kahkaha attırdın banaAyyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzzkızzzz sizzz bebeği halaydamı karar verdinizzz 7 aylık diyince
Valla extra bi minnoş geliyo gözümeeeilgileniyo fln
yaaaaa hahahaahha
Helallll beeeee mikannnn yürüüğüü
Ben hele hic yatamam ,pazartesi istanbula gidicek 2 gun yok ☹ sarilamayacam herifimePüü sana
İlk çocuğu ancak evliliğin 4.senesinde doğurabilen benKız Ya şu ağlak halimle kahkaha attırdın bana
Bizim kız biraz aceleci çıktı teyzesi ana babasının nikahına katıldı
Bende düşkünüm eşimePüü sana
Bende hiç anne demem. Hitap etmiyorum elimden geldigince. X hanım teyze diyorum bende. Sevmem diyemem ama seviyorum asla diyemem zaten senede bir hafta görüyorumBenim Kayınvalıdem ile hicbir problemim yok
Bazen acayip uyuz oluyorum hareketine, bana yapılmamış olsa bıle.
Ne seviyorum ne sevmiyorum
Nötr üm
Hatta ben Kayınvalıdeme anne de demiyorum. İlk zamanlar x teyze diyordum.
Bana anne de " demedi. Alıştım x teyzeye
Sonra cocuk olduktan sonra " bana niye anne demiyorsun " dedi
Artık x teyze de denemeye başladım. Hitapsızım
Bişi söyleyeceğim zaman yanına gidiyorum
Seslenmeme fırsat kalmıyor
O göbekle sariliyorsan zaten maşallahBen hele hic yatamam ,pazartesi istanbula gidicek 2 gun yok ☹ sarilamayacam herifime
Bir ortak yönümüz dahaBen hele hic yatamam ,pazartesi istanbula gidicek 2 gun yok ☹ sarilamayacam herifime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?