Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar iyi akşamlar ankarada hastane odası için organizasyon önerebilecek var mı ? Memorial hastanesinde yapacagım inşallah orayla baglantılı bi yerde olabilir
Normal düşünüyorsan bana sorarsan hiç uğraşma çok az kalınıyor hastanede. Ben gece doğurup sabah 12 de çıktım ikisinde de. Memorialda yaptım doğum. Hastane yatışta anlaşmalı oldukları yerler var görüşebilirsiniz.

Benim Kayınvalıdem ile hicbir problemim yok
Bazen acayip uyuz oluyorum hareketine, bana yapılmamış olsa bıle.

Ne seviyorum ne sevmiyorum
Nötr üm

Hatta ben Kayınvalıdeme anne de demiyorum. İlk zamanlar x teyze diyordum.
Bana anne de " demedi. Alıştım x teyzeye
Sonra cocuk olduktan sonra " bana niye anne demiyorsun " dedi

Artık x teyze de denemeye başladım. Hitapsızım

Bişi söyleyeceğim zaman yanına gidiyorum
Seslenmeme fırsat kalmıyor

11 aylık evlisin ya ondan o
Bı de hamilesin ondan

Çok üzüldüm sizin için. Ama gerçekten çok riskli bir durum. Dikkat etmek gerekiyor.

O kadar erken doğmalarına rağmen kardeşlerim hep 3000 gram üzeri doğdular. Şekerden dolayı çok şişiyorlardı.

Yani şuan normal düşünüyorum ama bazen bir sıkıntı çıkıp sezeryanada dönebiliyor . Birde ilk dogumum biraz hevesliyim :)

Bende 7 aylık evliyim
Bizde öyleyiz kıyamam bende hiç
Ayyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzz kızzzz sizzz bebeği halaydamı karar verdinizzz7 aylık diyince
11 aylık evlisin ya ondan o
Bı de hamilesin ondan
Valla extra bi minnoş geliyo gözümeeeilgileniyo fln
10 yıllık evli olsan duramazsin
yaaaaa hahahaahha
seviyorum uleeennnn
Helallll beeeee mikannnn yürüüğüü

Ayyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzz kızzzz sizzz bebeği halaydamı karar verdinizzz7 aylık diyince

yaaaaa hahahaahha

Surrender bunu bdv ye almazlar. Bi kaynana sorununa iyi yorum yapsa linç yer

yaaaaa hahahaahha

Kız Ya şu ağlak halimle kahkaha attırdın bana
Bizim kız biraz aceleci çıktı teyzesi ana babasının nikahına katıldı

Bende hiç anne demem. Hitap etmiyorum elimden geldigince. X hanım teyze diyorum bende. Sevmem diyemem ama seviyorum asla diyemem zaten senede bir hafta görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…