- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.481
4 sene beklemeye yaşım müsait değildi zatenİlk çocuğu ancak evliliğin 4.senesinde doğurabilen ben
Bende ayrı kalamıyorum ya yarışmalar için gidiyorlar bazen ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorım ne uyuyabiliyorumBen hele hic yatamam ,pazartesi istanbula gidicek 2 gun yok ☹ sarilamayacam herifime
Aaaaaa çok güzel yorum yaparımmm bende simir oluyom bazen kv ama genelinde iyi şimdi kadın hakkını yemiyim
Ahhhh minnoşşşşş hızlı çıkmışşşş neyseki evlenmişsinz bar üstüne olmuşKız Ya şu ağlak halimle kahkaha attırdın bana
Bizim kız biraz aceleci çıktı teyzesi ana babasının nikahına katıldı
Özgür Deren muayene 1200 tl. Acele muayene gerkeiyorsa ertesi güne randevu veriyorlarCanım Metin Altaydan daha uygun fiyatlı perinatolog bulacağını sanmıyorım Ankarada.
Özgür deren, sertaç esin falan var çok popüler perinatologlar ama muayeneleri bile 2.000 tl civarı ve aylarca sonraya randevu veriyorlar. Onların detaylı ultrasonları kaç paradır kimbilir
He zaten oglan tepikliyor o an bunu burdan alin diye ama yok sarilirim bananeO göbekle sariliyorsan zaten maşallah
Bende 38 aylik cocugum diyen anneler gibi 21 aylik evliyimAyyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzzkızzzz sizzz bebeği halaydamı karar verdinizzz 7 aylık diyince
Valla extra bi minnoş geliyo gözümeeeilgileniyo fln
yaaaaa hahahaahha
Helallll beeeee mikannnn yürüüğüü
Ayy banada verseneCanım 9.ayı boşver
Güne bak sen
Çünkü senin de kalmış şurada 20-21 günün doğuma
Müneccim pohu yemiş gibi gün verıyorum herkese
Yaaa hahahhahhBende 38 aylik cocugum diyen anneler gibi 21 aylik evliyim
MaşallahBizimde 3. Yilimiz bitti 3 yilda 2. Cocuk ne kaa hoj ne kaa muthis
Deme oylee demeeğ ,ben didim sonuc bu bakMaşallahben kısmetse 4 sene beklicem yaaaa diyip hemen kalıyomuşum
Banada aynını söylediler, ince bir hastane çıkışı koycam yine ama muhtemelen giydirmeyiz dediler. Sadece zıbın ve müslin şeklinde olurmuş. Hatta o yüzden her çeşit zıbın koydum çantaya uzun kollu askılı kısa kollu kısa bacaklı. Ama kısa bacaklılar 3-6 bir kaç tane 03 alacağım muhtemelen biz hiç giydirmeyeceğiz o hastane çıkışlarını bende sıcak sevmem ve kalın giydirmem zaten çocuğu.Benimde bugün hem doğuma hazırlık egitimim hem de kontrolüm vardı.
32+4 2160gr 42 cm olmuş kızım . Genel olarak burda gördüğüm herkesin rahim ağzı uzunlugu kısa , benimkide uzun çıktı . Doktor hergun 1 saat tempolu hızlı yürüme ve egzersizler verdi normal doğum için.
Eğitimde ebeye doğum çantasına bebek için nasıl kıyafet koymaliyim diye sordum . Kesinlikle uzun kollu ve bacaklı bir şey istemiyoruz dedi, 4-5 tane kısa kollu zıbın al yeter dedi . Ne şapka ne eldiven ne battaniye alma dedi , ince muslin yeterli olur dedi . İzmir için konuştu tabi .
Evet bencede boşuna takılıyorsun canımAllah allah ben özele gidiyorum doktora sordum benimkide önde gidiyo, zamanla kendi haftasına uyumlu olur dedi. Meyve şeker fln tatlı hamur işi pek yeme dedi dikkat et dedi okdar ,Hatta merveninde bebeği büyükdü, şimdi normal kilosunda haftasıyla
Hahaahahhhah ooooo aynen geceleri feciiiiiKiz yonca merak ediyordun eşim ne zaman hissetcek diye uyurken kocanin beline beline vuryormu tepigi
AyyyyyDeme oylee demeeğ ,ben didim sonuc bu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?