Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surrender bunu bdv ye almazlar. Bi kaynana sorununa iyi yorum yapsa linç yer
Aaaaaa çok güzel yorum yaparımmm bende simir oluyom bazen kv ama genelinde iyi şimdi kadın hakkını yemiyim
Kız Ya şu ağlak halimle kahkaha attırdın bana
Bizim kız biraz aceleci çıktı teyzesi ana babasının nikahına katıldı
Ahhhh minnoşşşşş hızlı çıkmışşşş neyseki evlenmişsinz bar üstüne olmuş

Özgür Deren muayene 1200 tl. Acele muayene gerkeiyorsa ertesi güne randevu veriyorlar

Ayyyy yeni evliler nasıl minnoşuzzz kızzzz sizzz bebeği halaydamı karar verdinizzz7 aylık diyince

Valla extra bi minnoş geliyo gözümeeeilgileniyo fln

yaaaaa hahahaahha

Helallll beeeee mikannnn yürüüğüü
Bende 38 aylik cocugum diyen anneler gibi 21 aylik evliyim

Banada aynını söylediler, ince bir hastane çıkışı koycam yine ama muhtemelen giydirmeyiz dediler. Sadece zıbın ve müslin şeklinde olurmuş. Hatta o yüzden her çeşit zıbın koydum çantaya uzun kollu askılı kısa kollu kısa bacaklı. Ama kısa bacaklılar 3-6 bir kaç tane 03 alacağım muhtemelen biz hiç giydirmeyeceğiz o hastane çıkışlarını bende sıcak sevmem ve kalın giydirmem zaten çocuğu.
Evet bencede boşuna takılıyorsun canım cgdm5525 bu hafta kiloya gittiyse haftaya almayabilir, yanlış ölçüm olabilir son haftalar çok çok az alabilir. Hiç takılma kiloya iri bebek beklerken AA ne kadar zayıf hissine bile kapılabilirsin

Kızlar benim göğüslerim baya bi dolgunlaşmıştı. İki gündür gitti o dolgunluk. Ufaldılar gibi. Sütüm olmayacak diye korkuyorum. Olur mu bu tarihlerde böyle şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…