Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyyy bu arada sağ tarafımda 3 tane fln çatlağımı gördümmmmm yağda kullanıyorum demekki cidden yağ bi işe yaramıyo, şimdilik fazla belli değilde , doğumdan göbek yumuşayınca kırmızı gbi belli oluroffff yaaaa

Kızlar benim göğüslerim baya bi dolgunlaşmıştı. İki gündür gitti o dolgunluk. Ufaldılar gibi. Sütüm olmayacak diye korkuyorum. Olur mu bu tarihlerde böyle şeyler?
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım
Sütyen büyük geldi bugün farkettim.
Ama kahverengi alan büyümüş.
Pazartesi dr a soracaklarim arasında .

Benim bebeğimin de kilosu, boyu,kemik ölçüleri önde haftasına göre ama bir problem yok suyum sınırda 1 cm fazla, karın çevresi normal 2_3 hafta önde 28+4. haftada iken 31.haftada gözüküyor şekerim biraz yüksek çıkmıştı ondan kaynaklı galiba endokrine ve diyetisyene birlikte gidiyorum seninde şekerinin yukseliyor olması bir ihtimal ve bunu ihmal etme

Bebek odasının duvarlarını böyle yapan varmı ben bayıldım yeni eve geçtiğimde yapıcam sanırım gri renklisini

Ben asla cinsiyet ayrımı belirten oda yapmayacağım dedim
Şuan duvarlar Pembe gri
Halı pembe, fonlar perde
Kıyafetler de de pembe bayağı var
Bı duvara kalp sticker yapacağım. Üstüne de isimligi asacağım kalpli bölüme

Oooo senin tam kız odası ben hiç okadar uğraşmadım yemek odamı bebek odası yaptım halı perde hala aynı hiç özelliği yok odanın yani sadece gri ağırlıklı oda 2.kız olur diye mavi almadım
O stickerları seviyorum ama tekrar boyamak istediğğnde çıkartmakla uğraşılcak fln hiç uğraşmam yaparsam bu çıtaları yaparım belki

Sagıma soluma düz hiç bir şekilde yatamıyorum agrıyor bir haftadır uyku yok sinir küpü oldum siz nasılsınız napcam ben daha nerdeyse 6 7hafya var
Benim hamile yastığım var .Taa 3.ayda almıştım. Iyiki almışım .genelde uyuyorum ben .tabiki dönmek zor oluyor bazen ama yine de çok rahat

Biraz fazla ayakta kaldim belim ve kasiklarim asiri agriyor
Aynen bende aynı ağrılar yüzünden uyuyamadım inşallah biraz dinlenince geçer. Ikea gittik büyük kızıma karyola almak için öyle bı sistem yapmışlar ki gezmek istemesen de mecbur okları takip ede ede tüm mağazayi dolasiyosun

Son düzenleme:
34 haftaya göre küçük gibi duruyor bence. :) Kız olduğu için mi öyle dedin? Benim de kız ama spor salonunda erkek mi karnın dik demişlerdi.
Yani oğlumda sivri ve karnim dikineydi hatta foto bulursam eklerim karnim benden önce gidiyordu bunda yassi genislemesine bir karnim var kiz oldugu icin diye dusundum ama bence hamilelikten hamilelige kilo alimina kadar fark ediyor cinsiyetle pek bi alakasi yoktur ya zannetmiyorum oglumda 20 kg ustu almstm bunda 8 kg aldm belkide ondandir bilemiyorum foto buldm ekldm burda tkac aylik bilmiyorm ama son ayim degildi ilk hamileligm bu foto

Eklentiler

• IMG_20220528_032046.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar sıcaklar geldi diye mi bilmem su içmeye tuvalete falan kalktım yattığım yerde bile başım dönüyor niye böyle oldu kullandığım ilaç progestan fitil var bir de adalat cron mu öyle bişey kasılmaları önlesin diye verdi. Bu akşam içmeyi unuttum sadece.

Saçları fazlaca dökülen var mı?
Zaman zaman saç dokulmelerim hep olmuştu ama bir kaç aydır had safhaya ulaştı. İlk gebeligimde hamilelik sonrası dökülme başlamıştı halbuki.

Evet yaaaa tam kız odası oldu. İstemsizce oldu ama şeker oldu Hiç masraf yapmadan olmadı ayrıca güzel oldu Bebek şansıyla geliyor kesin
Bana da aktar lütfen cevabı. Benim de pazartesi kontrolüm var ama devlette öyle uzun uzun soru soramıyorum canım
Tabii canım not alıyorum zaten sorunları onu da sorarım. Benim kocamandı göğüslerim. İlk zamanda sert şiş ağrılı idi. Şimdi hiçbir şey yok

Bu arada ben bu saatte niye uyandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…