- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.501
Yaaaaa çok tatlıGece gece canım sıkıldı
Çok boş kaldım ya
Etiketleri de yarın tasarlar bastırırım ilk hediyeliğimiz hazır olur
Eki Görüntüle 3074207
Aynı şeyleri yaşıyoruz canımKızlar benim göğüslerim baya bi dolgunlaşmıştı. İki gündür gitti o dolgunluk. Ufaldılar gibi. Sütüm olmayacak diye korkuyorum. Olur mu bu tarihlerde böyle şeyler?
Benim bebeğimin de kilosu, boyu,kemik ölçüleri önde haftasına göre ama bir problem yok suyum sınırda 1 cm fazla, karın çevresi normal 2_3 hafta önde 28+4. haftada iken 31.haftada gözüküyor şekerim biraz yüksek çıkmıştı ondan kaynaklı galiba endokrine ve diyetisyene birlikte gidiyorum seninde şekerinin yukseliyor olması bir ihtimal ve bunu ihmal etmeSelamlar Hanımlar ..
Bugün ilk defa NST’ye bağlandım .
Önce uyuyordu , kalktım bi paket biskrem yedim.
Velhasıl bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakattttttt
Bebeğimin kgsu 2.500 kg üzerindeymiş
Ben şok …
31+2 ‘deyim . Hocaya göre 32+5
Özenle dikkat ediyorum şekerim sınırda çıktığı halde bi de …
Ekstra 2 gece önce acile gitmiştim bacaklarımdan dolayı , orda ki dandik cihazda bile 1.600 kg çıktı .
Yani ben şimdi bu devletin neyine güveneyim ya .
Üstelik bebeğim de ters dönmüş
Hepten keyfim , tadım kaçtı ..
Ben asla cinsiyet ayrımı belirten oda yapmayacağım dedimBebek odasının duvarlarını böyle yapan varmı ben bayıldım yeni eve geçtiğimde yapıcam sanırım gri renklisini
Oooo senin tam kız odasıBen asla cinsiyet ayrımı belirten oda yapmayacağım dedim
Şuan duvarlar Pembe gri
Halı pembe, fonlar perde
Kıyafetler de de pembe bayağı var
Bı duvara kalp sticker yapacağım. Üstüne de isimligi asacağım kalpli bölüme
Benim hamile yastığım var .Taa 3.ayda almıştım. Iyiki almışım .genelde uyuyorum ben .tabiki dönmek zor oluyor bazen ama yine de çok rahatSagıma soluma düz hiç bir şekilde yatamıyorum agrıyor bir haftadır uyku yok sinir küpü oldum siz nasılsınız napcam ben daha nerdeyse 6 7hafya var
Dogumdan çok kısa süre önce sürmelisin çünkü göğüs ucuyla oynamak rahim kasilmalarini tetikliyormuskızlar bu göğüs yaralarına karşı doğumdan önce kremlemeye başlamak gerekiyor mu
Aynen bende aynı ağrılar yüzünden uyuyamadım inşallah biraz dinlenince geçer. Ikea gittik büyük kızıma karyola almak için öyle bı sistem yapmışlar ki gezmek istemesen de mecbur okları takip ede ede tüm mağazayi dolasiyosunBiraz fazla ayakta kaldim belim ve kasiklarim asiri agriyor
Bana da aktar lütfen cevabı. Benim de pazartesi kontrolüm var ama devlette öyle uzun uzun soru soramıyorum canımAynı şeyleri yaşıyoruz canım
Sütyen büyük geldi bugün farkettim.
Ama kahverengi alan büyümüş.
Pazartesi dr a soracaklarim arasında .
Yani oğlumda sivri ve karnim dikineydi hatta foto bulursam eklerim karnim benden önce gidiyordu34 haftaya göre küçük gibi duruyor bence. :) Kız olduğu için mi öyle dedin? Benim de kız ama spor salonunda erkek mi karnın dik demişlerdi.
Evet yaaaa tam kız odası oldu. İstemsizce oldu ama şeker olduOooo senin tam kız odasıben hiç okadar uğraşmadım yemek odamı bebek odası yaptım halı perde hala aynı hiç özelliği yok odanın yani sadece gri ağırlıklı oda 2.kız olur diye mavi almadım
O stickerları seviyorum ama tekrar boyamak istediğğnde çıkartmakla uğraşılcak fln hiç uğraşmamyaparsam bu çıtaları yaparım belki
Tabii canım not alıyorum zaten sorunları onu da sorarım. Benim kocamandı göğüslerim. İlk zamanda sert şiş ağrılı idi. Şimdi hiçbir şey yokBana da aktar lütfen cevabı. Benim de pazartesi kontrolüm var ama devlette öyle uzun uzun soru soramıyorum canım
Aman iyi vursunlar kocişlere ozlerler sonraHahaahahhhah ooooo aynen geceleri feciiiiibukadar hissediceğini oda tahmin etmiyodu
Ayyyyykendimi düşünüemiyorum
Ben bayramdan sonra dogururum gıbı dusunuyorum sızce nasılCanım 9.ayı boşver
Güne bak sen
Çünkü senin de kalmış şurada 20-21 günün doğuma
Müneccim pohu yemiş gibi gün verıyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?