- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.521
Arttırıyorum 7.seneİlk çocuğu ancak evliliğin 4.senesinde doğurabilen ben
Tsh Bi ölçtürsene tiroid olabilirSaçları fazlaca dökülen var mı?
Zaman zaman saç dokulmelerim hep olmuştu ama bir kaç aydır had safhaya ulaştı. İlk gebeligimde hamilelik sonrası dökülme başlamıştı halbuki.
Sezeryan günü
Biii anammmSezeryan günü
Evet kilo ile ilgili olabilir ama sivri yassı olayı bende tutmadı. Cinsiyetle ilgisi yok.Yani oğlumda sivri ve karnim dikineydi hatta foto bulursam eklerim karnim benden önce gidiyordubunda yassi genislemesine bir karnim var kiz oldugu icin diye dusundum ama bence hamilelikten hamilelige kilo alimina kadar fark ediyor cinsiyetle pek bi alakasi yoktur ya zannetmiyorum oglumda 20 kg ustu almstm bunda 8 kg aldm belkide ondandir bilemiyorum foto buldm ekldm burda tkac aylik bilmiyorm ama son ayim degildi ilk hamileligm bu foto
Normal isteyen için de bir aralık ver, içimiz açılsınSezeryan günü
Genelde 13 ile 15 gün arası veriliyor ya sezeryan tarihi.Biii anammm
Ver hele gunlerinide görsünler gunlerini
Benim 2 kızda çok yassıydı bu sivri ve dik her gören diyor emin misin kız olduğunaYani oğlumda sivri ve karnim dikineydi hatta foto bulursam eklerim karnim benden önce gidiyordubunda yassi genislemesine bir karnim var kiz oldugu icin diye dusundum ama bence hamilelikten hamilelige kilo alimina kadar fark ediyor cinsiyetle pek bi alakasi yoktur ya zannetmiyorum oglumda 20 kg ustu almstm bunda 8 kg aldm belkide ondandir bilemiyorum foto buldm ekldm burda tkac aylik bilmiyorm ama son ayim degildi ilk hamileligm bu foto
Ona bişi dıyemıyorumNormal isteyen için de bir aralık ver, içimiz açılsın
Ben 22.07.2022 de düşünüyorum tabi durursaSezeryan günü
İçimden bir his 40 Lara kalacaksın diyor. Eşim de geçen öyle dedi ya... hayırlısı bakalım. Sizin lohusalık biterken ben başlarım artık.Ona bişi dıyemıyorum
ama onda da 38.hafta gelen var
38 ile 42 arası. Gelmeyen gelmiyor
Ay allahım böyle çocuğuna sahip cokmayan annelere deli oluyorum bi bak ya nereye gidiyor napıyorBenmkinin birde sipalari var geldiklerinde mutlaka biseyleri kirip dokuyorlar gecen sefer geldikelrinde bi tanesi bebegin odasina girmis kapi susunu dusurup kırmış bakalim bugun neler olacak
Erken olmasına rağmen kilolu doğmuşlar gerçektenÇok üzüldüm sizin için. Ama gerçekten çok riskli bir durum. Dikkat etmek gerekiyor.
O kadar erken doğmalarına rağmen kardeşlerim hep 3000 gram üzeri doğdular. Şekerden dolayı çok şişiyorlardı.
Biz öyle boylr konuşuyoruz amaİçimden bir his 40 Lara kalacaksın diyor. Eşim de geçen öyle dedi ya... hayırlısı bakalım. Sizin lohusalık biterken ben başlarım artık.
Sen baya geç tarih düşünüyorsunBen 22.07.2022 de düşünüyorum tabi durursa
Benim karnımda erkek karnıBenim 2 kızda çok yassıydı bu sivri ve dik her gören diyor emin misin kız olduğunaDetaylıda kız demeseler şüphede kalırdım. Ama çok dışarı doğru sanırım o yüzden öyle duruyor diğerlerine oranla hareketlerini de çok fazla hissediyorum.
Sağlık ocağı düzenli ölçüyor, 3 ten yukarı çıkmadı. Kan değerlerinde de çok düşüklüklüklükler yok. Bilemedim.Tsh Bi ölçtürsene tiroid olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?