Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet kilo ile ilgili olabilir ama sivri yassı olayı bende tutmadı. Cinsiyetle ilgisi yok.

Ki benim kızın da kilosu az, burada 2 buçukları gördüğümüz için 2 kilo olmayan benim karnımın da sivri olması işin ayrı bir boyutu.

Benim 2 kızda çok yassıydı bu sivri ve dik her gören diyor emin misin kız olduğuna Detaylıda kız demeseler şüphede kalırdım. Ama çok dışarı doğru sanırım o yüzden öyle duruyor diğerlerine oranla hareketlerini de çok fazla hissediyorum.

Benmkinin birde sipalari var geldiklerinde mutlaka biseyleri kirip dokuyorlar gecen sefer geldikelrinde bi tanesi bebegin odasina girmis kapi susunu dusurup kırmış bakalim bugun neler olacak
Ay allahım böyle çocuğuna sahip cokmayan annelere deli oluyorum bi bak ya nereye gidiyor napıyor

İçimden bir his 40 Lara kalacaksın diyor. Eşim de geçen öyle dedi ya... hayırlısı bakalım. Sizin lohusalık biterken ben başlarım artık.
Biz öyle boylr konuşuyoruz ama
Doğacak günleri belli aslında . İnşallah doğru tahminler yapılmıştır bu sefer supriz istemiyorum.

Hayırlısı olsun hakkımızda
Sağlıcakla gelsinler

Benim karnımda erkek karnı
Tüm tezleri teker teker çürüten insanım ben

Günaydın canlar
Kötü bi ruya ile uyandım.Kordon sarkiyodu şeyimden.esim de çekiyordu sonra kan gelmeye başladı.Dedim ben mayısta doğuruyorum galiba daha çok erken,o korlu ile uyanmışım.Dun kuzenim doğumundan bahsetti o kalmış bilinçaltımda sanırım.Hayirlisiyla bi doğursaydık tek duam bu şu sıralar
Üstüne sabahın 9 u komşunun biri müzik açmış son ses.Anlamiyorum da kimden geldiğini açtım kapıyı bi hışımla kapattım baktım ses yok muzik kapandi,yandakilerdi demek kimüzik sesi gitti hemen.Bu saatte de yapılmaz ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…