- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.541
Selam canim, kötü rüyalar anlatılmazGünaydın canlar
Kötü bi ruya ile uyandım.Kordon sarkiyodu şeyimden.esim de çekiyordu sonra kan gelmeye başladı.Dedim ben mayısta doğuruyorum galiba daha çok erken,o korlu ile uyanmışım.Dun kuzenim doğumundan bahsetti o kalmış bilinçaltımda sanırım.Hayirlisiyla bi doğursaydık tek duam bu şu sıralar
Üstüne sabahın 9 u komşunun biri müzik açmış son ses.Anlamiyorum da kimden geldiğini açtım kapıyı bi hışımla kapattım baktım ses yok muzik kapandi,yandakilerdi demek kimüzik sesi gitti hemen.Bu saatte de yapılmaz ki ...
Sagıma soluma düz hiç bir şekilde yatamıyorum agrıyor bir haftadır uyku yok sinir küpü oldum siz nasılsınız napcam ben daha nerdeyse 6 7hafya var
2 3 gündür sürekli düşük tansiyon yaşıyorum ayaktayken bi anda mide bulantısı bayılma hissi dr.a sorcam yine olursaKızlar sıcaklar geldi diye mi bilmem su içmeye tuvalete falan kalktım yattığım yerde bile başım dönüyorniye böyle oldu kullandığım ilaç progestan fitil var bir de adalat cron mu öyle bişey kasılmaları önlesin diye verdi. Bu akşam içmeyi unuttum sadece.
1.5 yıldan fazla 2 yıldan azBende 38 aylik cocugum diyen anneler gibi 21 aylik evliyim
Ah canım ben neler neler dedim de öyle olmadı sen kısmet de geç benceMaşallahben kısmetse 4 sene beklicem yaaaa diyip hemen kalıyomuşum
Geceleri cok uyanmaya başladım ben de. Sağa dönüyorum olmuyor1 haftadır hiç bir şekilde uyuyamıyorum ben delircem artık gündüzleri de sersem oluyorum oyüzden
2 3 gündür sürekli düşük tansiyon yaşıyorum ayaktayken bi anda mide bulantısı bayılma hissi dr.a sorcam yine olursa
Ama senin ilaçlardan da olabilir canım dikkat et dr.una sor bence
1.5 yıldan fazla 2 yıldan az
Ah canım ben neler neler dedim de öyle olmadı sen kısmet de geç bence
2.evliliğim benim asla evlenmem bir daha çocuk mu aslaaaaa dedim durdum 9 yıl
1 sene içinde nişan nikah ve çocuk yaptım
Beni tanıyan herkes şok
2-3 arası bir değerse tsh, saç dökebilir gebelikte ilgili sorun yoktur da saç dökülmenin sebebi olabilir belkiSağlık ocağı düzenli ölçüyor, 3 ten yukarı çıkmadı. Kan değerlerinde de çok düşüklüklüklükler yok. Bilemedim.
3 den yukarı çıkmayan tsh mi? Tsh ise yüksek suan .minumum düzeyde olmalı cunkuSağlık ocağı düzenli ölçüyor, 3 ten yukarı çıkmadı. Kan değerlerinde de çok düşüklüklüklükler yok. Bilemedim.
9 temmuz bayramGünaydın.tek duam ya 38de hemen doğurayim ya da 40 i geçsin çünkü arası bayram sadece doğum değil ama işitme testi ilk kontroller vs heo nöbetçi doktora kalacak kendi doktorumuzu istiyorum. Tatilde uzun kesin olmazlar.
Zaten yazmışlar ama gebelikte ne kadar düşük o kadar iyi. Hasimato olunca ben sıkı takipteyim. En güzeli 1.5 civarlarında olması.Sağlık ocağı düzenli ölçüyor, 3 ten yukarı çıkmadı. Kan değerlerinde de çok düşüklüklüklükler yok. Bilemedim.
Evet nasıl ayarladimsa9 temmuz bayram
Hayırlısı olsun .Evet nasıl ayarladimsa38 haftada olursa 1 temmuz gibi olur ilk haftayı atlatırız bayrama kadar. Çocukların doktoru var oda yenidogan doktoru aynı zamanda diğer işlemleri halleder. Ya da bayram bitiminde doğsun. 9 temmuz gibi doğarsa tam curcuna
Doktor müdahale kabul etse sorun olmayacakta asla kabul etmez illa sancı açılma vs olacakHayırlısı olsun .
O plesantanon yerleşim yeriyle ve bebeğin duruş büyümeşekliyle alakalıymış..benim kızda hep yan dururdu yassıydı.buseger yine kız fakat plesantam önde dik büyüyorrBenim 2 kızda çok yassıydı bu sivri ve dik her gören diyor emin misin kız olduğunaDetaylıda kız demeseler şüphede kalırdım. Ama çok dışarı doğru sanırım o yüzden öyle duruyor diğerlerine oranla hareketlerini de çok fazla hissediyorum.
Belllı de olmaz canim bakarsın 38. Hafta gelir benim kız gibi:)Doktor müdahale kabul etse sorun olmayacakta asla kabul etmez illa sancı açılma vs olacak
İlk gebeligimde TSH ilaci kullandım. daha yüksekti, düşük seviyede tuttuk. Bu gebelikte gittigim doktorlar gerek görmedi.3 den yukarı çıkmayan tsh mi? Tsh ise yüksek suan .minumum düzeyde olmalı cunku
Tsh suan kaç biliyor musun?İlk gebeligimde TSH ilaci kullandım. daha yüksekti, düşük seviyede tuttuk. Bu gebelikte gittigim doktorlar gerek görmedi.
Bu ay 3Tsh suan kaç biliyor musun?
Değerin hamilelik olduğu için fazla canim. Doktorunun ilaç vermemesi garip.Bu ay 3
Sağlık ocağı düzenli ölçüyor, 3Inşallah bozulmuştur canim.Dedim ya dün kuzenim tam da kordondan falan bahsetti ordan girdi rüyama heraldrSelam canim, kötü rüyalar anlatılmaz
Yorumlayan kişiler cok önemlidir cunku. Olumsuz yorum yapıldığında garip ama etkiye tepki misali çeker olumsuzu aklında olsun.
Bu arada işin içine kan girince rüya bozulur derler
Katılıyorum şeklin cinsiyetle alakası yok. Çocuğun duruşu filan da belirliyor. Dün eşim tutturdu senin karnın erkek karnı diyeYani oğlumda sivri ve karnim dikineydi hatta foto bulursam eklerim karnim benden önce gidiyordubunda yassi genislemesine bir karnim var kiz oldugu icin diye dusundum ama bence hamilelikten hamilelige kilo alimina kadar fark ediyor cinsiyetle pek bi alakasi yoktur ya zannetmiyorum oglumda 20 kg ustu almstm bunda 8 kg aldm belkide ondandir bilemiyorum foto buldm ekldm burda tkac aylik bilmiyorm ama son ayim degildi ilk hamileligm bu foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?