Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam canim, kötü rüyalar anlatılmaz
Yorumlayan kişiler cok önemlidir cunku. Olumsuz yorum yapıldığında garip ama etkiye tepki misali çeker olumsuzu aklında olsun.

Bu arada işin içine kan girince rüya bozulur derler

1 haftadır hiç bir şekilde uyuyamıyorum ben delircem artık gündüzleri de sersem oluyorum oyüzden
Sagıma soluma düz hiç bir şekilde yatamıyorum agrıyor bir haftadır uyku yok sinir küpü oldum siz nasılsınız napcam ben daha nerdeyse 6 7hafya var
2 3 gündür sürekli düşük tansiyon yaşıyorum ayaktayken bi anda mide bulantısı bayılma hissi dr.a sorcam yine olursa
Ama senin ilaçlardan da olabilir canım dikkat et dr.una sor bence
Bende 38 aylik cocugum diyen anneler gibi 21 aylik evliyim
1.5 yıldan fazla 2 yıldan az
Maşallah ben kısmetse 4 sene beklicem yaaaa diyip hemen kalıyomuşum
Ah canım ben neler neler dedim de öyle olmadı sen kısmet de geç bence
2.evliliğim benim asla evlenmem bir daha çocuk mu aslaaaaa dedim durdum 9 yıl
1 sene içinde nişan nikah ve çocuk yaptım
Beni tanıyan herkes şok

Geceleri cok uyanmaya başladım ben de. Sağa dönüyorum olmuyor
Sola dönüyorum olmuyor

Evet nasıl ayarladimsa 38 haftada olursa 1 temmuz gibi olur ilk haftayı atlatırız bayrama kadar. Çocukların doktoru var oda yenidogan doktoru aynı zamanda diğer işlemleri halleder. Ya da bayram bitiminde doğsun. 9 temmuz gibi doğarsa tam curcuna

O plesantanon yerleşim yeriyle ve bebeğin duruş büyümeşekliyle alakalıymış..benim kızda hep yan dururdu yassıydı.buseger yine kız fakat plesantam önde dik büyüyorr

Katılıyorum şeklin cinsiyetle alakası yok. Çocuğun duruşu filan da belirliyor. Dün eşim tutturdu senin karnın erkek karnı diye erkek karnı ne diye kızdım. Bir de bana diyor ki sen kız diye bu kadar hazırlandın bir Hamza çıkarsa ne yapacaksın. Benim oğlumda karnım daha yaygindi böyle değildi. Bu safsatalari geçelim.x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…