Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Değerin hamilelik olduğu için fazla canim. Doktorunun ilaç vermemesi garip.
İki ve üçüncü trimester için üst sınır 3-3.5 kabul görüyor.
Bir de her doktor aynı olmuyor. Hamilelik öncesi TSH daha yüksekti ve hamile kalabilmek için dusurmem gerekiyordu. Gittiğim doktor istememe rağmen, (kadın dogumcunun tavsiyesine rağmen) normal buldu ve kabul etmedi, ilaç yazmadı.

Genel olarak doktorların %75 i normal kabul etmiyor anladığım kadarıyla .

Doktoruna güven tabi ki

Genel olarak doktorların %75 i normal kabul etmiyor anladığım kadarıyla .

Doktoruna güven tabi ki
Geçen ay crp bir miktar yüksek çıkmıştı. Üç doktora danıştım. Biri antibiyotik başlamak istedi, diğeri takip edelim dedi, sonuncusu da "hapşırsan bile o değer artar, boşver" diyerek sallamadı. :)

Burda da biri balkon yaptırıyor ekstra allahım 9 da tak tak abi bi 12 yi bekle

Günaydın kızlar Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış 32+0 1860 gr 41 cnm 34. Haftada nts girmeye başlıcakmışım. Geçen muayene de ir şekerine dikkat et demişti çok şükür haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi. Normal doğum pozisyonunda şuan

Maşalllah

Nst de güzel geçsin, kontrol de Dr bile şaşırsin önceden gördüğü kistin bir anda kaybolmasına

Kızlar ne güzel siz hamileliğinizin başından beri birlikteymişsiniz keşke ben de o zamandan beri grubu bilseydim katılsaydım yaşadığım yerde tek başımayım kimsem yok sayılır siz ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz burada.
Günlerdir gerideki mesajları okuyup yazmaya çalışıyorum bi türlü bitiremedim. Bu gün artık okumadan direk yazdım. Çocuğu uyuyunca anca alabiliyorum telefonu elime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…