- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.561
İki ve üçüncü trimester için üst sınır 3-3.5 kabul görüyor.Değerin hamilelik olduğu için fazla canim. Doktorunun ilaç vermemesi garip.
Genel olarak doktorların %75 i normal kabul etmiyor anladığım kadarıyla .İki ve üçüncü trimester için üst sınır 3-3.5 kabul görüyor.
Bir de her doktor aynı olmuyor. Hamilelik öncesi TSH daha yüksekti ve hamile kalabilmek için dusurmem gerekiyordu. Gittiğim doktor istememe rağmen, (kadın dogumcunun tavsiyesine rağmen) normal buldu ve kabul etmedi, ilaç yazmadı.
Evet. Bekleseler sanırım bir 6 kilo olurlarmış.Erken olmasına rağmen kilolu doğmuşlar gerçekten
Geçen ay crp bir miktar yüksek çıkmıştı. Üç doktora danıştım. Biri antibiyotik başlamak istedi, diğeri takip edelim dedi, sonuncusu da "hapşırsan bile o değer artar, boşver" diyerek sallamadı. :)Genel olarak doktorların %75 i normal kabul etmiyor anladığım kadarıyla .
Doktoruna güven tabi ki
Burda da biri balkon yaptırıyor ekstra allahım 9 da tak tak abi bi 12 yi bekleGünaydın canlar
Kötü bi ruya ile uyandım.Kordon sarkiyodu şeyimden.esim de çekiyordu sonra kan gelmeye başladı.Dedim ben mayısta doğuruyorum galiba daha çok erken,o korlu ile uyanmışım.Dun kuzenim doğumundan bahsetti o kalmış bilinçaltımda sanırım.Hayirlisiyla bi doğursaydık tek duam bu şu sıralar
Üstüne sabahın 9 u komşunun biri müzik açmış son ses.Anlamiyorum da kimden geldiğini açtım kapıyı bi hışımla kapattım baktım ses yok muzik kapandi,yandakilerdi demek kimüzik sesi gitti hemen.Bu saatte de yapılmaz ki ...
Günaydın bu ne enerjiGünaydddınnnnnn herkeseeeee
MaşalllahGünaydın kızlarBugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış 32+0 1860 gr 41 cnm 34. Haftada nts girmeye başlıcakmışım. Geçen muayene de ir şekerine dikkat et demişti çok şükür haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi. Normal doğum pozisyonunda şuan
Ben şu nstyi çok merak ediyorum34+5 bugün, çarşamba günü de kontrolüm var, kontrol günü 35+2 olacağız. Artık bağlarlar beni de nstye di mi ne olacaksa merak ediyorum yani
Ama aslolan o 1,5 cmlik kist ne olduonu aşırı merak ediyorum, bir an önce gelsin çarşamba
Valla kimsenin saygısı kalmamış,hadi onunki ustaya bağlı da müzik açmak çok keyfi benceBurda da biri balkon yaptırıyor ekstra allahım 9 da tak tak abi bi 12 yi bekle
Amin inşallahİnşallah sağlıcakla çıkacak hastaneden
Allah razı olsunŞükürler olsun
Nst de güzel geçsin, kontrol deDr bile şaşırsin önceden gördüğü kistin bir anda kaybolmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?