- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.581
Evet bağlıyor insanı.Kızlar selam
Şu videodan çıkamıyorum 50. izleyişim falan
Sizler de izlediniz mi?
Helal olsun vallahiBugün ilham geldi tüm camları sildim
Perdeler yıkanıp asılıyor.
Ama şu an kal geldi yerimden kalkamıyorum
HoşgeldinnnKızlar ne güzel siz hamileliğinizin başından beri birlikteymişsiniz keşke ben de o zamandan beri grubu bilseydim katılsaydım yaşadığım yerde tek başımayım kimsem yok sayılır siz ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz burada.
Günlerdir gerideki mesajları okuyup yazmaya çalışıyorum bi türlü bitiremedim. Bu gün artık okumadan direk yazdım. Çocuğu uyuyunca anca alabiliyorum telefonu elime.
Size göre geçSen baya geç tarih düşünüyorsunhayırlısı olsun .bazıları gerçekten duruyor
Bende aynı ya 2 kız hamileliği geçirdim şimdikiyle alakası yok ama yine kızBenim karnımda erkek karnı
Tüm tezleri teker teker çürüten insanım ben
Bende öyle düşünüyorum bunu çok fazla hissediyorum çok sivri ve dışarıdan her hareketi görünüyor diğerleri böyle değildi hiç.O plesantanon yerleşim yeriyle ve bebeğin duruş büyümeşekliyle alakalıymış..benim kızda hep yan dururdu yassıydı.buseger yine kız fakat plesantam önde dik büyüyorr
Kızlar selam
Şu videodan çıkamıyorum 50. izleyişim falan
Sizler de izlediniz mi?
Benimde 2 ay önce 3.12 cikmisti doktorum yorum bile yapmadi,ne ilaç dedi nedr yüksek dedi uzerindrn 2 ay gecti haftaya tekrar bi tahlil vercem amaBu ay 3
Hemen kısa bir özet geçeyim; 32+4'üm bugün, doğum yapacağım gün 33+1 olacak...
2 hafta önce kontrole gittiğimde bebekte gelişim geriliğinin arttığını(öncesinde vardı ama 2 hafta bile değildi bu sefer gittiğimde 3 haftaydı) ve suyumun az olduğunu söyledi doktorum hemen ciger gelistirici iğne yaptılar. 2 ser dozdan 24 saat arayla 2 kere... 1 hafta sonraya muayene günü verdi. 1 hafta sonra gittiğimde bebek 80 gram almıştı 1620 gramdı. Doppler ultrasona gir bir de dedi radyolojiye yönlendirdi. Orada kilosu 1350 dediler ve 4 hafta geriden geliyor çıktı ölçümler... Doktor ölçümler ve kilo değişebilir kötü değil ama hiç suyun kalmamış enfeksiyon kapabilir haftaya bugün sezeryanı yapalım dedi. Şuan her gün nst'ye giriyorum ameliyata kadar gireceğim. Kuvöz konusunda şuanlık bilgim yok( Doğunca ne kadar kalacak vs.. Ama gelişim geriliğinden dolayı 30+ yani 31 haftalık bebek dünyaya getirmiş olacağım. 31 haftalığa göre mi yoksa 34 haftalığa göre mi gelişecek durum bilmiyorum (
Benimde bunun diğerleriyle alakası yokBende aynı ya 2 kız hamileliği geçirdim şimdikiyle alakası yok ama yine kız
Ayyy boşver şu an çarpıntım tuttu, çok yüklendim. Dinlen valla bu haftalarda akıl işi değilmiş yapmakHelal olsun vallahidoktor bana uzanma vs dedi, eşim de duydu iş miş yapamıyorum. Ayaklarını tuzlu suya koy derim çok iyi geliyor
Hayır karşılamıyor yeni sordum eczacıya doktor yazıyor ama devlet karşılamıyor dediArkadaşlar Garmastan Pomat i devlet karşılıyor mu dr a yazdırmak?
Sagolasin canım ona göre dr a yazdiracaktim.Hayır karşılamıyor yeni sordum eczacıya doktor yazıyor ama devlet karşılamıyor dedi
Bizde de camlar silinecekBugün ilham geldi tüm camları sildim
Perdeler yıkanıp asılıyor.
Ama şu an kal geldi yerimden kalkamıyorum
Kız Banada sanki boyu kısagibi geldi demekkiminyon tipli olacakBugün doktordan geldik .34+3 de miniğim 2300 gram olmuş boyu da 45 cm olmuşboyu uzun ama kilosu birazcık az gibi geldi bana .Doktor normal dedi tabiki .Doğum pozisyonu bile almış kendileri Aslında normal doguma o kadar müsait bir bebek ki .keşke cesaretim olsaydı azıcık. Ama olsun sağlıklı olsun da önemli değil.
Lansinoh yara olmadan önce . G.pomat Lara olduktan sonra çok faydalıSagolasin canım ona göre dr a yazdiracaktim.
Garmastan mi lansinoh mu karar veremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?