Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız Banada sanki boyu kısagibi geldi demekkiminyon tipli olacak
Doktor bacak kemiği uzun dedi ama .Atıyorum hafta olarak 34 deyse bacak kemiği olarak daha uzunmuş. Aynı ben gibi doğacak bu kız
Ben 3200 doğmuşum boyum da 52 cm mis

Maşallah bana normal geldi herşeyi bebeğin

Bir de şunu demeden geçemeyeceğim. Kafein kesinlikle bebeğin kilo almasını zayıflatıyor. Geçen 3 haftada 600 gram almıştı ve ben hiç kahve içmedim çikolata yemedim. Bu 3 haftada her gün Türk kahvesi içtim 500 gram almış.

Çok teşekkür ederim Birkaç haftadır takip ediyorum da yetişemiyorum pek oğlumun birinci yaş doğum günü var bir yandan onun hazırlığı bi yandan doğumdan önce temizlik bitsin telaşı

Çok teşekkür ederim Birkaç haftadır takip ediyorum da yetişemiyorum pek oğlumun birinci yaş doğum günü var bir yandan onun hazırlığı bi yandan doğumdan önce temizlik bitsin telaşı
Sürpriz gebelik demek seninde

Benimde kizim 1 ay sonra 2 yi bitircek ve ben dogum yapicam insallah

Maşallah bebişe
Kilosu boyu gayet iyi canim.

Benim eşim evde değil, eşimin kardeşi perdeleri çıkardı taktı sağ olsun diğer her şeyi ben yaptım
Yarın annem geliyor Allah kısmet ederse onun heyecanıyla kaptırmışım kendimi. 4ay oldu görmeyeli

Biraz topikte ilk sayfalara baktım.
Neler atlatmışız evhamlılar yine aynı tabi

Mahidevran ne yemiş bizi vay be

İlk çocuk bebekken tekrar hamile kalmak mı?

İsteyerek mi yaptın? Sürpriz mi oldu?

Ben oğlum 5 aylıkken böyle bir risk yaşamıştım. Neyseki o zaman hamile kalmadım. Benim için çok zor olurdu çünkü. 5 yıldan sonra anca ikinciye cesaret ettim

Ben 3 yılda 1 doğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…