- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.601
Doktor bacak kemiği uzun dedi ama .Atıyorum hafta olarak 34 deyse bacak kemiği olarak daha uzunmuş. Aynı ben gibi doğacak bu kızKız Banada sanki boyu kısagibi geldi demekkiminyon tipli olacak
Maşallah bana normal geldi herşeyi bebeğinBugün doktordan geldik .34+3 de miniğim 2300 gram olmuş boyu da 45 cm olmuşboyu uzun ama kilosu birazcık az gibi geldi bana .Doktor normal dedi tabiki .Doğum pozisyonu bile almış kendileri Aslında normal doguma o kadar müsait bir bebek ki .keşke cesaretim olsaydı azıcık. Ama olsun sağlıklı olsun da önemli değil.
Ne biliyim düz hesap 2500 olsaydı bariMaşallah bana normal geldi herşeyi bebeğin
Garmastan a yara olmadan gerek yok o zaman. Ya lansinoh da çok pahalı 10 ml serçe parmak kadar şey 90 ₺ ,neden pahalı bu göğüs ucu kremleri kiLansinoh yara olmadan önce . G.pomat Lara olduktan sonra çok faydalı
Onuda sordum canım lansiloh yetersiz geldiği zaman garmastan veriyoruz sen de sor bakalım ne dicekler çünkü bende hala kararsızımSagolasin canım ona göre dr a yazdiracaktim.
Garmastan mi lansinoh mu karar veremedim ya
Garmastanda 120 yazıyordu miniminicik bişi gümüş kalkan alsak daha iyi sankiGarmastan a yara olmadan gerek yok o zaman. Ya lansinoh da çok pahalı 10 ml serçe parmak kadar şey 90 ₺ ,neden pahalı bu göğüs ucu kremleri ki
Mesajı üste yazdım alıntıyı yine unutmuşumHoşgeldinnnolsun geç sayılmaz herzaman burdayızzz ne yazmak istersennnn
Garmastan a yara olmadan gerek yok o zaman. Ya lansinoh da çok pahalı 10 ml serçe parmak kadar şey 90 ₺ ,neden pahalı bu göğüs ucu kremleri ki
Sürpriz gebelik demek senindeÇok teşekkür ederimBirkaç haftadır takip ediyorum da yetişemiyorum pek oğlumun birinci yaş doğum günü var bir yandan onun hazırlığı bi yandan doğumdan önce temizlik bitsin telaşı
Maşallah bebişeBugün doktordan geldik .34+3 de miniğim 2300 gram olmuş boyu da 45 cm olmuşboyu uzun ama kilosu birazcık az gibi geldi bana .Doktor normal dedi tabiki .Doğum pozisyonu bile almış kendileri Aslında normal doguma o kadar müsait bir bebek ki .keşke cesaretim olsaydı azıcık. Ama olsun sağlıklı olsun da önemli değil.
Benim eşim evde değil, eşimin kardeşi perdeleri çıkardı taktı sağ olsun diğer her şeyi ben yaptımBizde de camlar silinecekbugün mutfak temizledik ama hala bitmedi. Esimme duvarları sildirdim. Tabi mutfak duvarlarimiz fayans. Ben de dolap kapaklarını sildim güya 3 kapak sildim şimdi eşim işini bitirrmek üzere kalanını ona yikicam. Belim ağrıdı.
Asko bi sevabına banada gun verSezeryan günü
İlk çocuk bebekken tekrar hamile kalmak mı?Çok teşekkür ederimBirkaç haftadır takip ediyorum da yetişemiyorum pek oğlumun birinci yaş doğum günü var bir yandan onun hazırlığı bi yandan doğumdan önce temizlik bitsin telaşı
Ben 3 yılda 1 doğruyorumBiraz topikte ilk sayfalara baktım.
Neler atlatmışız evhamlılar yine aynı tabi
Mahidevran ne yemiş bizi vay be
İlk çocuk bebekken tekrar hamile kalmak mı?
İsteyerek mi yaptın? Sürpriz mi oldu?
Ben oğlum 5 aylıkken böyle bir risk yaşamıştım. Neyseki o zaman hamile kalmadım. Benim için çok zor olurdu çünkü. 5 yıldan sonra anca ikinciye cesaret ettim
Tahminler yurt dışına kapalıAsko bi sevabına banada gun verGerci ben gun aldım ama üj bej de sen soyle
Tahminler yurt dışına kapalı
Büyük ihtimalle normal doğum yaparsın sen
Bizim camlar da silindi. 12 aylık maaşlı yardımcım sağ olsunBugün ilham geldi tüm camları sildim
Perdeler yıkanıp asılıyor.
Ama şu an kal geldi yerimden kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?