- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.621
Nıye sezeryan ? Önceki doğumla arada çok bisi yok mu ondan mi?Yok sezaryen yapcam. 19 temmuza gun almıstık ama erken gelecek bu bebe ahan yazıyorum buraya.
Mahi Devran a yetisemedim yaaBiraz topikte ilk sayfalara baktım.
Neler atlatmışız evhamlılar yine aynı tabi
Mahidevran ne yemiş bizi vay be
İlk çocuk bebekken tekrar hamile kalmak mı?
İsteyerek mi yaptın? Sürpriz mi oldu?
Ben oğlum 5 aylıkken böyle bir risk yaşamıştım. Neyseki o zaman hamile kalmadım. Benim için çok zor olurdu çünkü. 5 yıldan sonra anca ikinciye cesaret ettim
13 u olmasındaNıye sezeryan ? Önceki doğumla arada çok bisi yok mu ondan mi?
Evet 1 hafta öncesinden gün vermiş
Sezeryan madem temmuz 11 ile 13 arası diyorum
Mahi Devran a yetisemedim yaaBiraz topikte ilk sayfalara baktım.
Neler atlatmışız evhamlılar yine aynı tabi
Mahidevran ne yemiş bizi vay be
İlk çocuk bebekken tekrar hamile kalmak mı?
İsteyerek mi yaptın? Sürpriz mi oldu?
Ben oğlum 5 aylıkken böyle bir risk yaşamıştım. Neyseki o zaman hamile kalmadım. Benim için çok zor olurdu çünkü. 5 yıldan sonra anca ikinciye cesaret ettim
2 hafta öncesi o tarihleri gösteriyor ama13 u olmasındaBenimkinin kızı 13 temmuz dogumlu mk İlk bebe normaldi sonra kızımı sezeryan istedim o iki hafta once oldu hareketlerini hissetmemistim. Kızım simdi 5 olacak.
co bisey kacırmamıssınMahi Devran a yetisemedim yaaefso günlermi
İste en korktugum sey ya basıma gelir benim2 hafta öncesi o tarihleri gösteriyor ama
Niyeyse ben de böyle düşünüyorum kendimde .sanki verilen o tarihe kadar dayanamaz bu bebe .Zaten kendileri doğum kanalına bile inmişYok sezaryen yapcam. 19 temmuza gun almıstık ama erken gelecek bu bebe ahan yazıyorum buraya.
Evet bence doktorlar tarihi sezeryana gore degil normal doğuma yakın tarihlere veriyorlar. Nornal doğum başladığında sezeryana almak içinNiyeyse ben de böyle düşünüyorum kendimde .sanki verilen o tarihe kadar dayanamaz bu bebe .Zaten kendileri doğum kanalına bile inmiş
Ne güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım da varGünaydın kızlarBugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış 32+0 1860 gr 41 cnm 34. Haftada nts girmeye başlıcakmışım. Geçen muayene de ir şekerine dikkat et demişti çok şükür haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi. Normal doğum pozisyonunda şuan
Yok üçüzmüş yok bir bebek diğerini tepiklemis. Yuhh demiştim bu ne böyle.co bisey kacırmamıssın
Ne güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım daGünaydın kızlarBugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış 32+0 1860 gr 41 cnm 34. Haftada nts girmeye başlıcakmışım. Geçen muayene de ir şekerine dikkat et demişti çok şükür haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi. Normal doğum pozisyonunda şuan
Kesinlikle buna katılıyorum. Çünkü benimkinin tarihi normal doğumdan 10 gün önceye denk geliyorEvet bence doktorlar tarihi sezeryana gore degil normal doğuma yakın tarihlere veriyorlar. Nornal doğum başladığında sezeryana almak için
Benim de tersti.hatta yan duruyordu . Karnimi nasil geriyordu .yayvan bir karnim vardi .yaklaşık bir 3 4 gündür rahatlamistim .meğerse dönmüş kendileri. İnşallah senin de döner. Benim 34.haftada dönmüş oluyor .Ne güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım da var
Nasil yediysen artik ,adam sorma ihtiyaci duymuşKızlar
Çocuğu oyun alanına görürdük avm de.
Biraz karnım açtı galiba ve aşırı yoruldum. MiGrosa girdim 5 tane çikolata aldım
Kamp sandalyesi vardı oturdum yedim orda. Görevli geldi yanıma " hoş geldiniz, başka bir şey isterseniz ilerideyim " dedi ve gitti
Yani his sadece ama öyle hissediyorum bakalım bizimki napmıs persembe gidicrm draNiyeyse ben de böyle düşünüyorum kendimde .sanki verilen o tarihe kadar dayanamaz bu bebe .Zaten kendileri doğum kanalına bile inmiş
Oooo üst üste gelmiş bebişler ozman, ooooo şimdi neysede bi kaç haftaya doğumlar başlasın asıl ozman yetişemicezÇok teşekkür ederimBirkaç haftadır takip ediyorum da yetişemiyorum pek oğlumun birinci yaş doğum günü var bir yandan onun hazırlığı bi yandan doğumdan önce temizlik bitsin telaşı
Bana direk 1 temmuzu verdi sezaryen isteyinceKızlar selamun aleykum öncelikle sezeryan olup dogum için gün alan varmı yada doktoru şu haftada gel gün belirleyelim diyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?