Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mahi Devran a yetisemedim yaa efso günlermis

Nıye sezeryan ? Önceki doğumla arada çok bisi yok mu ondan mi?

Evet 1 hafta öncesinden gün vermiş
Sezeryan madem temmuz 11 ile 13 arası diyorum
13 u olmasında Benimkinin kızı 13 temmuz dogumlu mk İlk bebe normaldi sonra kızımı sezeryan istedim o iki hafta once oldu hareketlerini hissetmemistim. Kızım simdi 5 olacak.

Mahi Devran a yetisemedim yaa efso günlermi

Ne güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım da var

co bisey kacırmamıssın
Yok üçüzmüş yok bir bebek diğerini tepiklemis. Yuhh demiştim bu ne böyle.
Ne günlerdi. O zamanlar mide bulantilari ,2 li taramalar 4 lu taramalar popüler konulardı .zaman ne çabuk geçti.
Belki de bir bakicaz bizim bebisler üniversiteyi bitirmiş, gelin olmuş, damat olmuş
Bunları düşününce çok duygulanıyorum

Ne güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım da

Evet bence doktorlar tarihi sezeryana gore degil normal doğuma yakın tarihlere veriyorlar. Nornal doğum başladığında sezeryana almak için
Kesinlikle buna katılıyorum. Çünkü benimkinin tarihi normal doğumdan 10 gün önceye denk geliyor

Ne güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım da var
Benim de tersti.hatta yan duruyordu . Karnimi nasil geriyordu .yayvan bir karnim vardi .yaklaşık bir 3 4 gündür rahatlamistim .meğerse dönmüş kendileri. İnşallah senin de döner. Benim 34.haftada dönmüş oluyor .

Nasil yediysen artik ,adam sorma ihtiyaci duymuş

Çok teşekkür ederim Birkaç haftadır takip ediyorum da yetişemiyorum pek oğlumun birinci yaş doğum günü var bir yandan onun hazırlığı bi yandan doğumdan önce temizlik bitsin telaşı
Oooo üst üste gelmiş bebişler ozman, ooooo şimdi neysede bi kaç haftaya doğumlar başlasın asıl ozman yetişemicez

Benim bebeğim çok asagidaymis kızlar. Doğum kanalına yakınmış.legen kemigime yakınmış. Rahim agzinda açılma yok,nst de sancı da çıkmadı. Ama şimdi benim aklıma takıldı bu .Yani bir şey olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Ayrıca 2 hafta sonraya randevu verdi .araştırdım ama bir şey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…