Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E yani artık asagı dogru inerler diye dusunuyorum ne kaldı ki surada. Bende 2 haftada bir gidiyorum biraey olsa soylerdi zaten rahat ol baby.

Bende sunu anlamıyorum; benim alttan parmagıyla baktı tmm bunda sorun yok rahim uzunluguna acıklıga vs bakıyor tuaf olan dönmüs dedi (daha önceden makat gelisi duruyordu). Daha sonra ultrasonla baktı. Aklıma takılan su; birliktelik sırasında da bebege falan degmiyodur heralde tamam o kesenin icinde de ne biliyim ben dr nasıl anladı parmagıyla dondugunu aklımda deli sorular

Sen yetisirsin asko ben senden alırım bilgileri
Tabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydım hahahaah
Sen doğum yapana kadar ben yapar iyileşirim inşallahgerçi çocukdan vakit bulurmuyum acep

Tabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydım hahahaah
Sen doğum yapana kadar ben yapar iyileşirim inşallahgerçi çocukdan vakit bulurmuyum acep
Öyle birşey varsa konuş yönetici ile ol canım sen.
Aktifsin herkese hakimsin.

Bu arada benimle aynı zamanda pozitif haberi alan tüp bebek arkadaşım doğuma alınmış
Tahminler çürüyo Bunu duyan ben ise hâlâ geziyorum

Bi ara yapmaya çalıştıkda olmamıştı artık doğumlarda yaklaştı hepşmizde birbirmizi tanıypruz artık böyle takılırız napalım

Hadi yaaaaaaa doğumamı alınmış, bende kv lere yakınım 10 dk yürüme mesafesi ama çok zor geldim yeminleee dinlene dinleene yarım saatte Ama yinede geziyoz

Amannnn canim ne olacak ki
Şunun şurasında doğumdan sonra yaprak dökümü olacak çoğumuzda

Maksat muhabbet

Sana devretsin askom ya soylesene kazen e Bebe uyuyunca gece kalkıp emzirince yazarsın sen.

Bende şimdi LC ye gidiyom
Yarın arkadaşın cinsiyet partisi var .
Bende orda hamile çekimi yaparım
Gidem ona elbise bakayım.
Bı tane beyaz var da onu doğumdan sonraki gün çekimde giyerim diyorum
Çünkü sonraki gün pat diye güllük gülistanlık olacağım ya

Senin tarihin daha önce hiç dikkatimi çekmedi

Yonetime söyleyek sana devr edilmesini falan sagalyabilirlermi acaba

Len o degil bu simdimi aklina geldi önce gerekti ama olsun doguma yetissin bari

Bende baski var diye iliski yasak dedi 2 haftadir adama sarilmadan bi hal oluyorum

Şimdi şunu diyecegim demekki değen eden biseyler varki bize yasak dedi bu tokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…