- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.641
Yarın kaynanam gelecek temizlik yapmaya eşim bütün camları sildi ben içerde oturuyorum sesi çıkmıyordu meğer anası yapmasın diyeBugün ilham geldi tüm camları sildim
Perdeler yıkanıp asılıyor.
Ama şu an kal geldi yerimden kalkamıyorum
Mahi Devran a yetisemedim yaaefso günlermis
Sen yetisirsin asko ben senden alırım bilgileriOooo üst üste gelmiş bebişler ozman, ooooo şimdi neysede bi kaç haftaya doğumlar başlasın asıl ozman yetişemicez
E yani artık asagı dogru inerler diye dusunuyorum ne kaldı ki surada. Bende 2 haftada bir gidiyorum biraey olsa soylerdi zaten rahat ol baby.Benim bebeğim çok asagidaymis kızlar. Doğum kanalına yakınmış.legen kemigime yakınmış. Rahim agzinda açılma yok,nst de sancı da çıkmadı. Ama şimdi benim aklıma takıldı bu .Yani bir şey olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Ayrıca 2 hafta sonraya randevu verdi .araştırdım ama bir şey bulamadım.
Tabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydımSen yetisirsin asko ben senden alırım bilgileri
Öyle birşey varsa konuş yönetici ile ol canım sen.Tabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydımhahahaah
Sen doğum yapana kadar ben yapar iyileşirim inşallahgerçi çocukdan vakit bulurmuyum acep
Bi ara yapmaya çalıştıkda olmamıştıÖyle birşey varsa konuş yönetici ile ol canım sen.
Aktifsin herkese hakimsin.
Bu arada benimle aynı zamanda pozitif haberi alan tüp bebek arkadaşım doğuma alınmış
Tahminler çürüyoBunu duyan ben ise hâlâ geziyorum
Ben de annem yapmasın diye yaptımYarın kaynanam gelecek temizlik yapmaya eşim bütün camları sildi ben içerde oturuyorum sesi çıkmıyordu meğer anası yapmasın diye
Adam neyse de ya kameralarNasil yediysen artik ,adam sorma ihtiyaci duymuş
Amannnn canim ne olacak kiTabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydımhahahaah
Sen doğum yapana kadar ben yapar iyileşirim inşallahgerçi çocukdan vakit bulurmuyum acep
Aa bu benimki.Yarın kaynanam gelecek temizlik yapmaya eşim bütün camları sildi ben içerde oturuyorum sesi çıkmıyordu meğer anası yapmasın diye
Sana devretsin askom ya soylesene kazen eTabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydımhahahaah
Bende şimdi LC ye gidiyomBi ara yapmaya çalıştıkda olmamıştıartık doğumlarda yaklaştı hepşmizde birbirmizi tanıypruz artık böyle takılırız napalım
Hadi yaaaaaaa doğumamı alınmış, bende kv lere yakınım 10 dk yürüme mesafesi ama çok zor geldim yeminleee dinlene dinleene yarım saatteAma yinede geziyoz
Senin tarihin daha önce hiç dikkatimi çekmediBende şimdi LC ye gidiyom
Yarın arkadaşın cinsiyet partisi var .
Bende orda hamile çekimi yaparım
Gidem ona elbise bakayım.
Bı tane beyaz var da onu doğumdan sonraki gün çekimde giyerim diyorum
Çünkü sonraki gün pat diye güllük gülistanlık olacağım ya
Yonetime söyleyek sana devr edilmesini falan sagalyabilirlermi acabaTabi kim doğum yaptı yapmadı liste yapıcam , keşke şu grubun yöneticisi ben olaydımhahahaah
Bizimde hic gelmedi valla kazene soyleyelim yada direkYonetime söyleyek sana devr edilmesini falan sagalyabilirlermi acaba
Len o degil bu simdimi aklina geldi önce gerekti ama olsun doguma yetissin bari
Bende baski var diye iliski yasak dedi 2 haftadir adama sarilmadan bi hal oluyorumE yani artık asagı dogru inerler diye dusunuyorum ne kaldı ki surada. Bende 2 haftada bir gidiyorum biraey olsa soylerdi zaten rahat ol baby.
Bende sunu anlamıyorum; benim alttan parmagıyla baktı tmm bunda sorun yok rahim uzunluguna acıklıga vs bakıyor tuaf olan dönmüs dedi (daha önceden makat gelisi duruyordu). Daha sonra ultrasonla baktı. Aklıma takılan su; birliktelik sırasında da bebege falan degmiyodur heralde tamam o kesenin icinde de ne biliyim ben dr nasıl anladı parmagıyla dondugunu aklımda deli sorular
EvetBizimde hic gelmedi valla kazene soyleyelim yada direkyoncambenim soylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?