- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.661
Ben göğüs ucu için henüz bi sey almadım açıkçası. Serçe parmak kadar kremler 90 ila 150 ₺ arası çok pahalı yaCanım 13 sene oldu hatirlamiyorum. Ama 3 farklı marka alıp denemiştim.ozman hep tavsiye edilen markalardi.en son bir eczaneden el yapımı bir ilaç aldım o iyilestirmisti. Benimki belki yapisalda olabilir ama siz şimdiden ne aldıysanız kullanın.hazirlamak gerekiyor.
Oyy oyyy deneyip göreceğiz inşallah hiç yara olmaz benim göğüs ucum şimdiden acıyor nedense halbuki goguslerim büyümedi ama ben de ne krem alacam karar veremedimBen lansinoh göğüs ucu kremi aldım
Mesela kendi sütünü göğüs ucuna sürdüğünde kurumasını beklediğinde oda geçiriyomuş göğüs kalkanı bu durumda işi yarıyo herhalde. Dün gece göğüs ucu yaraları için acılan konulara baktım nir sürü şey yazmışlar hepsini denicez.
En önemliside göğüsün ucunu vermicen bebeğe, göğüsdeki kahverengi olan bütün heryeri bebeğin ağzının içinde olması gerekiyo yoksa oda yarayapıyomuş
Bizim ev pek gunes almıyor hatta hic almıyor bi yatak odası alıyor Ev genel olarak çok soğukÇok ilginç ya. Şimdi netten baktım 25-28 arası diyo Ankara'ya
Yarın 16 sonra yine sıcaklaşıyormuş
Hani bazı evler daha serin olur ama pike falan bilemedim..
Zaten dışarı çıkınca kemiklerim ısınıyorSenin evin soğuk bence dışarı çıksan sıcaktır kesin
Bu çocuk daha gecen gün doğmadı mi ya ne ara böyle büyüRihannanın bebesine bakın hintlilere benziyor
Neyse günaha girmek istemiyorum
Dudakları da pamukçuk olmuş
Göğüs ucu için bende birinden birini alcam ama henüz karar veremedim ,Valla kızlar..göğüs kremi olarak lansinoh ve g.pomat çok iyi ben tecrübemle tekrar aldım ilk ğebeliğimde işime çokyaramıştı..pişik önleyici olarak da Bepanthol aldım..haa eğer pişik olursa o zaman sudocrem alınır..
pişik için de sudocrem aldım ama ayrıca bi de bepantol mi hametan mi alsam ona da emin değilim
Tövbe tövbe, ilk defa duyanlar Allah yazsinBu arada ben seviyorum şuanlık kayınvalidemi yaaaaa
evden çıkmayı sevmez, hep o davet eder, ben davet ettiğimde gelmez boşver siz bize gelin harcama yapmayın der , doğumda alınıcak çiçeğimi bile düşünmüş sağolsun eşimi aramışbenim aklıma bile gelmemişti valla
Ara sıra laf sokmaları var ama napalımo kızına kocasınada öyle alışmış
Hay güzel ablam bi tarih de bana verir misin????Genelde 13 ile 15 gün arası veriliyor ya sezeryan tarihi.
Benden tarih istiyorlarbende söylüyorum
Yanı problem
Erken doğum riski vs yoksa genelde bu aralıklarda tarih veriyorlar.
Hmm anladim canim ya neden çok pahalı bu küçücük kremler anlamadım, karar da veremedimOnuda sordum canım lansiloh yetersiz geldiği zaman garmastan veriyoruz sen de sor bakalım ne dicekler çünkü bende hala kararsızım
Ben merhem almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum gümüş kapak almicam şimdilik silikon kalkan aldımGarmastanda 120 yazıyordu miniminicik bişi gümüş kalkan alsak daha iyi sanki
Mustela nin göğüs ucu kremi mi nasıl bakcaz nettenBana ebe mustela önermişti onu sürüp gümüş kapak takıyordum öyle geçmişti yaralar
YaaaaaaKızlar
Çocuğu oyun alanına görürdük avm de.
Biraz karnım açtı galiba ve aşırı yoruldum. MiGrosa girdim 5 tane çikolata aldım
Kamp sandalyesi vardı oturdum yedim orda. Görevli geldi yanıma " hoş geldiniz, başka bir şey isterseniz ilerideyim " dedi ve gitti