Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben göğüs ucu için henüz bi sey almadım açıkçası. Serçe parmak kadar kremler 90 ila 150 ₺ arası çok pahalı ya
Oyy oyyy deneyip göreceğiz inşallah hiç yara olmaz benim göğüs ucum şimdiden acıyor nedense halbuki goguslerim büyümedi ama ben de ne krem alacam karar veremedim
Çok ilginç ya. Şimdi netten baktım 25-28 arası diyo Ankara'ya
Yarın 16 sonra yine sıcaklaşıyormuş

Hani bazı evler daha serin olur ama pike falan bilemedim..
Bizim ev pek gunes almıyor hatta hic almıyor bi yatak odası alıyor Ev genel olarak çok soğuk
Senin evin soğuk bence dışarı çıksan sıcaktır kesin
Zaten dışarı çıkınca kemiklerim ısınıyor
Rihannanın bebesine bakın hintlilere benziyor

Neyse günaha girmek istemiyorum

Dudakları da pamukçuk olmuş
Bu çocuk daha gecen gün doğmadı mi ya ne ara böyle büyü
Göğüs ucu için bende birinden birini alcam ama henüz karar veremedim ,
pişik için de sudocrem aldım ama ayrıca bi de bepantol mi hametan mi alsam ona da emin değilim
Tövbe tövbe, ilk defa duyanlar Allah yazsin
Genelde 13 ile 15 gün arası veriliyor ya sezeryan tarihi.
Benden tarih istiyorlar bende söylüyorum
Yanı problem
Erken doğum riski vs yoksa genelde bu aralıklarda tarih veriyorlar.
Hay güzel ablam bi tarih de bana verir misin????
Onuda sordum canım lansiloh yetersiz geldiği zaman garmastan veriyoruz sen de sor bakalım ne dicekler çünkü bende hala kararsızım
Hmm anladim canim ya neden çok pahalı bu küçücük kremler anlamadım, karar da veremedim
Garmastanda 120 yazıyordu miniminicik bişi gümüş kalkan alsak daha iyi sanki
Ben merhem almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum gümüş kapak almicam şimdilik silikon kalkan aldım
Bana ebe mustela önermişti onu sürüp gümüş kapak takıyordum öyle geçmişti yaralar
Mustela nin göğüs ucu kremi mi nasıl bakcaz netten
Yaaaaaa

Yuhh parmağıyla mi anldi ? Ultrasonla baksaydi ya o zaman da anlardı. Belki de artık bu haftalarda iyice asagi iniyorlar. Zaten benim doktorum risk olmadığı halde 32.haftadan sonra ilişki yasak demişti.bellki de bu yüzdendir???

Amannnn canim ne olacak ki
Şunun şurasında doğumdan sonra yaprak dökümü olacak çoğumuzda

Maksat muhabbet
Aynen bencede artık doğurcaz zaten sonra herkes azalır bencedeeee bende öyle düşünüyorım
Sana devretsin askom ya soylesene kazen e Bebe uyuyunca gece kalkıp emzirince yazarsın sen.
amannn ben hallederim hergün takipdeyim şimdiden
Ben son ay olduğu için hamilelik kıyafeti almıyorum bidaha nerde giycem diye eskileri giyiyo göbek kocam çıkıyo ama çekim yap yaa güzel anııı, bende eşimle çekicem fotoğraf hala çekilemedim
Yonetime söyleyek sana devr edilmesini falan sagalyabilirlermi acaba

Len o degil bu simdimi aklina geldi önce gerekti ama olsun doguma yetissin bari
Aynen önce lazımdı hiç sormak gelemedi aklımıza, ben hallederim yönetime gelmeden etiket yapa yapa
Bizimde hic gelmedi valla kazene soyleyelim yada direk yoncambenim soylesin.

Kizlar cisim vardi biraz tutmak zorunda kaldim bi an sıvı bir akinti geldi cok degil bie iki damla idrarımı kaciedim sandim wc geidim cisimi yaparken acayip bir aci oldu oturana kadar gecmedi aninda bebek de hickirmaya basladi kendimi yataga zor attim dunden beri arada bicak saolaniyoedu ama bu cok siddetli oldu doktora gitmelimiyim

Dünden beri varsa bence gitmelisin. Yani Bana da oluyor öyle ama gün içinde geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…