Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dünden beri varsa bence gitmelisin. Yani Bana da oluyor öyle ama gün içinde geçiyor
Dun aksam cok ayakta kalinca olmustu nefesimi kesti bir iki kez gun icinde de bi kac yokladi ama az once gecmedi baya sürdü dayanamadim hatta ne olabilir ki acilma falan olsa boylr agri yaparmi

Baska kimlere iliski yasak

Tek degilim heralde kiz benle beraber kuruyan vardir illahaki
Ben daha hiç yanaşmadım ..ilk zamanlar ikiz diye lekelenme vardı diye yasaktı taaa o gündür kendime yasak koydum..önce çocuklar önemli..şimdide doğumum yakın rahim ağzından dolayı yasak .korkma yalnız değilsin..umurumda bile değil

Aynen Dr unuz bilmeniz gereken önemli bir şey olsaydı eminim net bir şekilde söylerdi. Gönlünuzu ferah tutun ama kendinizi yoracak, üzecek şeylerden de kaçının

Ben de aslında ilk gunlerden beri uzaktan okudum hep ama içimde bir korku vardı, buraya yansitmamak için ikili tarama ve nifty test sonuçlarını bekledim

Aynen benimde kısalinca yasak dedi , dogumdan sonra artik tabi lohuslaikta tiksinme oluyor kizimda oyle olmustu

Aynen Dr unuz bilmeniz gereken önemli bir şey olsaydı eminim net bir şekilde söylerdi. Gönlünuzu ferah tutun ama kendinizi yoracak, üzecek şeylerden de kaçının
Evet bunu ben de düşündüm ama insan yine de endişe ediyor işte

Dun aksam cok ayakta kalinca olmustu nefesimi kesti bir iki kez gun icinde de bi kac yokladi ama az once gecmedi baya sürdü dayanamadim hatta ne olabilir ki acilma falan olsa boylr agri yaparmi
Yani olabilir de .Yine de rahatlamak için bence git

Haziran annelerinin yöneticisi de bebeğin hareketi yok diye doktora gitmiş. Acil sezaryene almışlar Ya böyle pat diye olunca insan bir tuhaf olur
Benim kizimda oyle olmustu sezaryen e iki hafta vardı. Bir sabah hic bisey hissetmiyordum dr hastaneye yonlendirdi oylece dogdu O yuzden her an herseyi bekliyorum. 35 ten sonra cantaları hazırlayın Dedi ve hic bisey hazırlamadı

Baska kimlere iliski yasak

Tek degilim heralde kiz benle beraber kuruyan vardir illahaki
Yanlız değilsin canoo bizde kuruyanlardan ben deil de adam kesin kurudu garibim ama yapcak bişey yok bizede kanamam olmştu ozaman ilişki önermiyorum demşti o gün bugündür tık yok, gerçi biz alışıktık cok sık olmuyordu kp saolsun o yüzden rahatız galiba

Zaten senin kp hayattan sogumalik ,konusu gecince sinir oluym bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…