- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.681
Valla dışardan gören artık yanlış anlayacak beniHay güzel ablam bi tarih de bana verir misin????
Sen 40 ml olan lansinohu 160 aldım. Cidden pahalı..Garmastan a yara olmadan gerek yok o zaman. Ya lansinoh da çok pahalı 10 ml serçe parmak kadar şey 90 ₺ ,neden pahalı bu göğüs ucu kremleri ki
Dun aksam cok ayakta kalinca olmustu nefesimi kesti bir iki kez gun icinde de bi kac yokladi ama az once gecmedi baya sürdü dayanamadim hatta ne olabilir ki acilma falan olsa boylr agri yaparmiDünden beri varsa bence gitmelisin. Yani Bana da oluyor öyle ama gün içinde geçiyor
Gelecekteki oğlumYarın kaynanam gelecek temizlik yapmaya eşim bütün camları sildi ben içerde oturuyorum sesi çıkmıyordu meğer anası yapmasın diye
Ben daha hiç yanaşmadım ..ilk zamanlar ikiz diye lekelenme vardı diye yasaktı taaa o gündür kendime yasak koydum..önce çocuklar önemli..şimdide doğumum yakın rahim ağzından dolayı yasak .korkma yalnız değilsin..umurumda bile değilBaska kimlere iliski yasak
Tek degilim heralde kiz benle beraber kuruyan vardir illahaki
Aynen Dr unuz bilmeniz gereken önemli bir şey olsaydı eminim net bir şekilde söylerdi. Gönlünuzu ferah tutun ama kendinizi yoracak, üzecek şeylerden de kaçınınBenim bebeğim çok asagidaymis kızlar. Doğum kanalına yakınmış.legen kemigime yakınmış. Rahim agzinda açılma yok,nst de sancı da çıkmadı. Ama şimdi benim aklıma takıldı bu .Yani bir şey olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Ayrıca 2 hafta sonraya randevu verdi .araştırdım ama bir şey bulamadım.
Ben de aslında ilk gunlerden beri uzaktan okudum hepBen biraz yetişmiştim kendisine. İyi gidiyordu ya hemen söndürmeselerdi keşke balonunu
188 sayfadan sonra katılmışım topiğe. Keseyi falan görmeyi beklemiştim tabi..
Şimdi koca göbekle gün sayıyoruz
İnşallah canım sağlıkla gelsinlerde, bende rahimde baskı hissediyorum ara ara normal dedi doktorNe güzel benim bebek ters 1500 inşallah ongün sonra bim randevu daha var düzeliriz kasık agrılarım da var
Aynen benimde kısalinca yasak dedi , dogumdan sonra artik tabi lohuslaikta tiksinme oluyor kizimda oyle olmustuBen daha hiç yanaşmadım ..ilk zamanlar ikiz diye lekelenme vardı diye yasaktı taaa o gündür kendime yasak koydum..önce çocuklar önemli..şimdide doğumum yakın rahim ağzından dolayı yasak .korkma yalnız değilsin..umurumda bile değil
Evet bunu ben de düşündüm ama insan yine de endişe ediyor işteAynen Dr unuz bilmeniz gereken önemli bir şey olsaydı eminim net bir şekilde söylerdi. Gönlünuzu ferah tutun ama kendinizi yoracak, üzecek şeylerden de kaçının
Yani olabilir de .Yine de rahatlamak için bence gitDun aksam cok ayakta kalinca olmustu nefesimi kesti bir iki kez gun icinde de bi kac yokladi ama az once gecmedi baya sürdü dayanamadim hatta ne olabilir ki acilma falan olsa boylr agri yaparmi
Bir sen bir ben hamileyken hamile kalınsa kesin kalırdım. Yasak falan yok aynen devamHe parmakladıBana yasak falan demedi dewamke
Benim kizimda oyle olmustu sezaryen e iki hafta vardı. Bir sabah hic bisey hissetmiyordum dr hastaneye yonlendirdi oylece dogduHaziran annelerinin yöneticisi de bebeğin hareketi yok diye doktora gitmiş. Acil sezaryene almışlarYa böyle pat diye olunca insan bir tuhaf olur
Yanlız değilsin canoo bizde kuruyanlardanBaska kimlere iliski yasak
Tek degilim heralde kiz benle beraber kuruyan vardir illahaki
O marka cikolatanin yasaklanan reklamı diye düşme de sosyal medyalaraAdam neyse de ya kameralar
Bir sen bir ben hamileyken hamile kalınsa kesin kalırdım. Yasak falan yok aynen de
Ooo hemde kac kereBir sen bir ben hamileyken hamile kalınsa kesin kalırdım. Yasak falan yok aynen devam
Zaten senin kp hayattan sogumalik ,konusu gecince sinir oluym bakYanlız değilsin canoo bizde kuruyanlardanben deil de adam kesin kurudu garibim ama yapcak bişey yok bizede kanamam olmştu ozaman ilişki önermiyorum demşti o gün bugündür tık yok, gerçi biz alışıktık cok sık olmuyordu kp saolsun o yüzden rahatız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?