- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.701
Yok yahu insan gibi yiyordum. Sadece ücretini ödemedim ve kamp sandalyesinde yiyordum işte.O marka cikolatanin yasaklanan reklamı diye düşme de sosyal medyalara
37 yi gecsindeHaziran annelerine baktım meraktan birini bebeğin hareketleri az diye acil sezeryana almışlar. Korkmadım değil en korktuğum durum hatta
Hahahahah bide yaşasanız bigün onunlaZaten senin kp hayattan sogumalik ,konusu gecince sinir oluym bak
Konu sahibi galiba.Haziran annelerine baktım meraktan birini bebeğin hareketleri az diye acil sezeryana almışlar. Korkmadım değil en korktuğum durum hatta
Anammm iyice merak ettim ben bi bakam gelemKonu sahibi galiba.
Korkuyorum ağlıyorum falan yazmış. Korku yoktu içinde değişik oldum
Aa o benim de hobimYok yahu insan gibi yiyordum. Sadece ücretini ödemedim ve kamp sandalyesinde yiyordum işte.
Eşim paketleri bana ver
Çıkarken öderiz dedi
Bende biliyorum geçmiş mesajlara baktim
İlk defa yaptım ben . Huyum değil-dirAa o benim de hobimparasını vermeden yiyip, kasadan boş paket geçirmek
Bendee öyle yürü gidelimmAnammm iyice merak ettim ben bi bakam gelem
Bende normalde korkmuyorum ama böyle okuyunca açığa çıkıyor. Haftaici yıkayayim ben şu bebek eşyalarınıKonu sahibi galiba.
Korkuyorum ağlıyorum falan yazmış. Korku yoktu içimde değişik oldum
Kiz tövbe de , birgun gidecek elbet bu adam inaniyorum , hatta abahane olarak yaninda ragat emziremedigini rahat edemedigni soyle esine artik koca adami evine gonderin valla zor olcak yoksa senin icinHahahahah bide yaşasanız bigün onunlaben benim herife diyrm erkenden kanser olurum ben. Kv hiç bişeyi yoktu kadın Bi anda gtti diyrm demekki ne çekmiş kadın içten içe napalm kaderrrr diyemem ben kendim ettim
Geldim geldim baya iyi haftası saglıkla dogsunBende biliyorum geçmiş mesajlara baktimpazartesi 39+0 olacakmış.
Kiz tövbe de , birgun gidecek elbet bu adam inaniyorum , hatta abahane olarak yaninda ragat emziremedigini rahat edemedigni soyle esine artik koca adami evine gonderin valla zor olcak yoksa senin icin
Bebek doğunca çok zor olur gerçekten. Bence uzun zamanda olmuş artık herkes evinde kalmalıCıkmam ki odadan anlasın kendni oda gerçi çekingendir ama neblmm nolcak valla Allah sonumu hayretsin
Ahhhh yaaaa oyuzden 4 sene beklemek istiyorum biraz onada zaman ayırıyımDur bide dogumdan sonra 40 cikma var onuda ekle
1 haziranda doğurcaktı sabah korktu hastaneye gitmek istedi hareketleri azalımca gel demiş gitmişti sabah
39 haftalık hamileydi ama bence geç bile sezeryan tarihi verildi onaaaaa 1 hazirandıKonu sahibi galiba.
Korkuyorum ağlıyorum falan yazmış. Korku yoktu içimde değişik oldum
Aynenn canımm ama ne diyim ki kendileri düşünmesi lazım görümceciklerim bari düşünüp uyarsalar ama nerdeee aradıkları bile yok, son zamanlarımı stresli geçirmek istemyrm düşünmemeye çalışyrm ama bu sıralar yine sinirlerim tepeme cıkıyo cokk biran önce kucagımıza alsaydıkta lohusa döneminde napcam bakalmBebek doğunca çok zor olur gerçekten. Bence uzun zamanda olmuş artık herkes evinde kalmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?