- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.721
İyi hazirlikliymis o zaman. Ben baya var sandım korkuyorum falan yazınca.Ahhhh yaaaa oyuzden 4 sene beklemek istiyorum biraz onada zaman ayırıyım
1 haziranda doğurcaktı sabah korktu hastaneye gitmek istedi hareketleri azalımca gel demiş gitmişti sabahyani 39 haftalıkdı zamanı gelmişti
Ben normal doğum istediğini düşündüm 39.haftaları görünce39 haftalık hamileydi ama bence geç bile sezeryan tarihi verildi onaaaaa 1 hazirandı
Bence sen evinde takıl yemek yapacak halin yok kalkıp lohusayken. Herkes evinde kalsın. Böylece alışır oda yeni düzene.Aynenn canımm ama ne diyim ki kendileri düşünmesi lazım görümceciklerim bari düşünüp uyarsalar ama nerdeee aradıkları bile yok, son zamanlarımı stresli geçirmek istemyrm düşünmemeye çalışyrm ama bu sıralar yine sinirlerim tepeme cıkıyo cokk biran önce kucagımıza alsaydıkta lohusa döneminde napcam bakalmstresten sütüm gelmicekk diye korkuyrmm
Ben onları okuyodum doğumdan korkuyodu benim gibi genel olarakİyi hazirlikliymis o zaman. Ben baya var sandım korkuyorum falan yazınca.
Belki akıl eder diyrmm bakalm yaşayıp görücezzBence sen evinde takıl yemek yapacak halin yok kalkıp lohusayken. Herkes evinde kalsın. Böylece alışır oda yeni düzene.
Yok yok sezeryan istiyodu hepp, banada değişik gelmişti hatta baya geç tarih verildi diyeBen normal doğum istediğini düşündüm 39.haftaları görünce
Yok yok sezeryan istiyodu hepp, banada değişik gelmişti hatta baya geç tarih verildi diye
Ay tam bunu yazacaktım.Konu sahibi galiba.
Korkuyorum ağlıyorum falan yazmış. Korku yoktu içimde değişik oldum
Ağrısı sızısı dinince unutur :)Ay tam bunu yazacaktım.
Kızın korkusunu iliklerime kadar hissettim
Bir de, günü gelince öyle ya da böyle çıkacak o bebek, diyorlar sürekli banaBu cümle de bir tuhaf geliyor.
Of çok acıdım, üzüldüm kıza ya inşallah çok travmatik olmaz onun için
Unutuyor insan merak etme. Unutmasa 3.doğurur muyuzAy tam bunu yazacaktım.
Kızın korkusunu iliklerime kadar hissettim
Bir de, günü gelince öyle ya da böyle çıkacak o bebek, diyorlar sürekli banaBu cümle de bir tuhaf geliyor.
Of çok acıdım, üzüldüm kıza ya inşallah çok travmatik olmaz onun için
İnşallah öyledirUnutuyor insan merak etme. Unutmasa 3.doğurur muyuz
Bak verdiğin tarihler tutuyo12 gün öncesinden kendi gelmiş oldu bebek .
Biri daha varBak verdiğin tarihler tutuyo
O şuanda geçerli. Bebek hareketlerini takip etmek gerekiyor. Günde 10 hareket azda olsa. Hareket bebeğin iyi olduğunu gösteren kriter çünkü.İnşallah öyledirHerkes öyle diyor.
Ama o kızın yazdıklarını görüne gerçekten ilk defa korktum.
Ben normal düşündüğüm için sezaryen benim için zaten “acil” olur onda olduğu gibi.
Bir de hareketlerini hissetmezsen gel demiş doktoru, öyle bir ihtimal mi oluyor bebiş büyüdükçe?
Bize de mi böyle diyecekler?
Oluyo bende kızımda oyle yasadım. O gun hic hissetmemistim,aksam dogdu. 2 hafta oncesındenİnşallah öyledirHerkes öyle diyor.
Ama o kızın yazdıklarını görüne gerçekten ilk defa korktum.
Ben normal düşündüğüm için sezaryen benim için zaten “acil” olur onda olduğu gibi.
Bir de hareketlerini hissetmezsen gel demiş doktoru, öyle bir ihtimal mi oluyor bebiş büyüdükçe?
Bize de mi böyle diyecekler?
Benim oglumda suyum gelmisti be agrım ne de baska biseyim vardı.....
Biri daha var
Nişanım geldi yazmış.ama ağrısı yokmuş
Agrı olması gerek normalde .yani ağrı dedigim belden hafif hafif vurması gerek. 15- 16 günü var
Tarihine .
Suni sancı verirler olmaz mıO şuanda geçerli. Bebek hareketlerini takip etmek gerekiyor. Günde 10 hareket azda olsa. Hareket bebeğin iyi olduğunu gösteren kriter çünkü.
Bende ondan kötü hissettim normal doğum planlıyorum acil olursa sezeryan olur hiç hazır olamam herhalde.
O arkadaşın sadece nişanı gelmişBenim oglumda suyum gelmisti be agrım ne de baska biseyim vardı
Onun sancısı başka aslında. Bayrama denk gelmemekSuni sancı verirler olmaz mı
Onu bilemiyorum bak yasamadıgım bir o varO arkadaşın sadece nişanı gelmiş
Ağrı sızı veya su degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?