- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.741
Aynen :) nişanım geldiOnu bilemiyorum bak yasamadıgım bir o var
Bakalım bunda neler bekliyor bizi merakla bekliyorum. İlk sen dogurcan heraldeAynen :) nişanım geldi
Sırtım belim hafif ağrımaya başladı. Banyo yaotım sabah gittim doğuma işteama o bele vuran şancı hic gitmedi. Suyum gelmedi
Masallah canım gozun aydınSelam güzel anneler
Memlekete gitmiştim çok okuyamadım yazılanları iyisinizdir inşallahbugün çalışamaz raporumu aldım sonunda miniğim sakladı yüzünü ama boyu uzun olacak dedi doktorum bacakları uzunmuş .45cm olmuşuz bile 2kiloyu geçmişiz Boyuna göre zayıf görünecek doğduğunda dedi . Aynı ben dedim
İlk sen doğurcan deyip durmayın lenBakalım bunda neler bekliyor bizi merakla bekliyorum. İlk sen dogurcan heralde
Ben annamam sen dogurcan ne kaldı sunn surasında 1-2 haftaİlk sen doğurcan deyip durmayın len
Konu sahibi doğuracakmış.
E erken doğan bebek de var.
Benimle aynı zamanlarda olan kişilerde var
Sence ben ne zaman dogururumSenin tarihin daha önce hiç dikkatimi çekmedi
Elbise bulamadım güzel. Geçen senelerde 10. Yıl için aldığım krem dantelli uzun dökümlü bı elbisem var onu giyerim yine. Kızım oluyor kartlarım var bastırmıştım. Bayağı konseptler buldum Instagram'da kaydettim o pozları çektik mi tamamdırBen son ay olduğu için hamilelik kıyafeti almıyorum bidaha nerde giycem diyeeskileri giyiyo göbek kocam çıkıyo ama çekim yap yaa güzel anııı, bende eşimle çekicem fotoğraf hala çekilemedim
2 hafta içindeSence ben ne zaman dogururum
Sağ göğsün altına basan patileri
Sabahları aşağı basan kafası
Hele şuan mafediyo beni güzel gezdim bugün pazara lcye birazı yokuş
Elbise bulamadım güzel. Geçen senelerde 10. Yıl için aldığım krem dantelli uzun dökümlü bı elbisem var onu giyerim yine. Kızım oluyor kartlarım var bastırmıştım. Bayağı konseptler buldum Instagram'da kaydettim o pozları çektik mi tamamdırTabii bugün bu hareketlerle supriz yapmazsa
KorkmaHaziran annelerinde birinin daha nişanı gelmiş
Ben korkuyorum artık biz de böyle olucaz çok yakında
Nokta atışı doğru tespitOnun sancısı başka aslında. Bayrama denk gelmemek
Ben aslında çıktıktan sonraki kısımdan korkuyorumKorkma
Bir şekilde çıkacaklar :)
Baska kimlere iliski yasak
Tek degilim heralde kiz benle beraber kuruyan vardir illahaki
YorumsuzBeni ben 5 aydır kurudum ben daha fazlayımda, zaten allhın aşkına kalkamıyoz edemiyoz nasıl yapıcazki
Dur bide dogumdan sonra 40 cikma var onuda ekle
Bende çok korkuyorumHaziran annelerinin yöneticisi de bebeğin hareketi yok diye doktora gitmiş. Acil sezaryene almışlarYa böyle pat diye olunca insan bir tuhaf olur
Korkma titreBen aslında çıktıktan sonraki kısımdan korkuyorum
Sen de bi sıkıntı çıkmazsaBen de bayrama denk gelmekten çok korkuyorum . Hem dr olmaz hem deneyimli ekip anestezi uzmanı ekip olmaz falan asistanlara kalırım diye korkuyorum hele bir de sezeryan olursa her dr güzel sezeryan yapamaz sonrası sıkıntı olur diye korkuyorum
Biride benimde nişanım gelmişti ağrım yoktu ama 8 saat sonra doğurdum dedi.....
Biri daha var
Nişanım geldi yazmış.ama ağrısı yokmuş
Agrı olması gerek normalde .yani ağrı dedigim belden hafif hafif vurması gerek. 15- 16 günü var
Tarihine .
İste o bölümden korkBen aslında çıktıktan sonraki kısımdan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?