Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktor bana 14 gün öncesine gün verdi.
Ben hala 15 gün olsun ıstıyorum içimde bir korku var .sanirim nst ye göre hareket edicem. Sancılar hafif çıkarsa 21 ine isteyebilirim günü

Doktor bana 14 gün öncesine gün verdi.
Ben hala 15 gün olsun ıstıyorum içimde bir korku var .sanirim nst ye göre hareket edicem. Sancılar hafif çıkarsa 21 ine isteyebilirim günü
Allahım benide alıyor o korkuyor sanırım. En cokta acil bir durumda cocuklar ne olacak korkusu var

Ayyyy deme öyle demeeee, güzel güzel fotoğraflarını çekil sonra

Ayyyyy doğum yapıcağım hastaneyede tanıdığım hamşire olarak başlıcakmış pazartrsi ne sevindim akraba indirmi yaparlarmı acaba
Benim kuzenim var bi hastanede her akrabası geldiğinde sadece 15tl muayene ücreti ödetiyo burdada olurmu acaba

O şekilde ne gelirse gidelimmm hastaneye ozaman

Ayyy ben bu rahatlıklaaa gitmem hastaneye fln, oyuzden biliyimhahahahaha
Suanda yasamadıklarını 2-3 haftaya yasarsan gidersin Su yada nisan gelirse anlamaman mumkun degil zaten. Su bildigin idrarını yapıyormus gibi dusun ama tutamıyorsun oyle bisey. Nisanda o suyun icinde pembemsi bi kan gibi bisey.

Yeni baslıyosa kanki zor Yeni ya sesini cıkaramaz

Acabası yok bilirsin. Ben ikisinde de nisanim geldi akşam doğurdum yani kesin anlıyorsun doğurarak
Suanda yasamadıklarını 2-3 haftaya yasarsan gidersin Su yada nisan gelirse anlamaman mumkun degil zaten. Su bildigin idrarını yapıyormus gibi dusun ama tutamıyorsun oyle bisey. Nisanda o suyun icinde pembemsi bi kan gibi bisey.

Ayyyy inşallahhhh bunları görmeden sezeryan günüm gelip doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…