- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.761
Ona gore hazırlan arkadas efsunluSağol patron
Canım benim gece nişanım geldiBiride benimde nişanım gelmişti ağrım yoktu ama 8 saat sonra doğurdum dediallahım ne ilginç şeyler yaşıcaz acaba bizde
Allahım benide alıyor o korkuyor sanırım. En cokta acil bir durumda cocuklar ne olacak korkusu varDoktor bana 14 gün öncesine gün verdi.
Ben hala 15 gün olsun ıstıyorumiçimde bir korku var .sanirim nst ye göre hareket edicem. Sancılar hafif çıkarsa 21 ine isteyebilirim günü
Ayyyy deme öyle demeeee, güzel güzel fotoğraflarını çekil sonraElbise bulamadım güzel. Geçen senelerde 10. Yıl için aldığım krem dantelli uzun dökümlü bı elbisem var onu giyerim yine. Kızım oluyor kartlarım var bastırmıştım. Bayağı konseptler buldum Instagram'da kaydettim o pozları çektik mi tamamdırTabii bugün bu hareketlerle supriz yapmazsa
10 gun veriyorum burası kopucakKızlar size olumlu bilinç altı göndermeleri yapiyorum işte len38.hafta gelsinler bebeler
İşte o sekilde gitmek istemiyorum ben deAllahım benide alıyor o korkuyor sanırım. En cokta acil bir durumda cocuklar ne olacak korkusu var
Bu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyimCanım benim gece nişanım geldi
Ertesi gün hastaneye gittim. 16.30 da sezeryana alındım
Pembemsi kandı galibaBu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyim
Asko gelirse bilirsin zatiBu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyim
O şekilde ne gelirse gidelimmm hastaneye ozamanPembemsi kandı galiba
Şuan hatırlayamadım net
Ayyy ben bu rahatlıklaaa gitmem hastaneye fln, oyuzden biliyimAsko gelirse bilirsin zatiHer haltıda bilme
Acabası yok bilirsin. Ben ikisinde de nisanim geldi akşam doğurdum yani kesin anlıyorsun doğurarakBu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyim
Suanda yasamadıklarını 2-3 haftaya yasarsan gidersinO şekilde ne gelirse gidelimmm hastaneye ozaman
Ayyy ben bu rahatlıklaaa gitmem hastaneye fln, oyuzden biliyimhahahahaha
Yeni baslıyosa kanki zorAyyyyy doğum yapıcağım hastaneyede tanıdığım hamşire olarak başlıcakmış pazartrsi ne sevindimakraba indirmi yaparlarmı acaba
Benim kuzenim var bi hastanede her akrabası geldiğinde sadece 15tl muayene ücreti ödetiyoburdada olurmu acaba
Acabası yok bilirsin. Ben ikisinde de nisanim geldi akşam doğurdum yani kesin anlıyorsun doğurarak
Suanda yasamadıklarını 2-3 haftaya yasarsan gidersinSu yada nisan gelirse anlamaman mumkun degil zaten. Su bildigin idrarını yapıyormus gibi dusun ama tutamıyorsun oyle bisey. Nisanda o suyun icinde pembemsi bi kan gibi bisey.
Dimi bende öyle düşündüm dicekler kıza dün 1 bugun 2 bi dur bakalım diyeYeni baslıyosa kanki zorYeni ya sesini cıkaramaz
İnsallah nasıl geciyorsa gonlunden oyle olsunAyyyy inşallahhhh bunları görmeden sezeryan günüm gelip doğururum
Yani oyle dusunuyorum ama bi dene sen sansınıDimi bende öyle düşündüm dicekler kıza dün 1 bugun 2 bi dur bakalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?