- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.781
Konuyu takipteyim. Ben unutmuşumBu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyim
Kac haftalıktı?Kızlar
Benim kız 17 gün öncesinden gelmiş bu arada. Tarihe baktim şimdi
Ben 38 bılıyorumKac haftalıktı?
İyi benimkide oyleydiBen 38 bılıyorum
Burası 10 derece uzerimde battaniye dısarıda yagmur,cam üstten acıkBugun hava çok sıcaktı yaaaaaaaa, bizzzzzz nasıl yapıcaz çocuklaaa bu sıcaklarda yeminle çocuk isilik geçirmese iyii, yapış yapış kucakda emcek fln, o terli sen terli abbowwwwwww
Ayyyy sizin oraya sıcaklar nezman geliyoBurası 10 derece uzerimde battaniye dısarıda yagmur,cam üstten acık
Korkuyom ben bu kızdan zatenOna gore hazırlan arkadas efsunlu
Bizden çocuk çıkacak biliyon de miÇok heyecanlı olcak
Ya ben bugün duydum. Soğuk içecek buzlu şeyler dondurma vs yasak mı doğumdan sonraBugun hava çok sıcaktı yaaaaaaaa, bizzzzzz nasıl yapıcaz çocuklaaa bu sıcaklarda yeminle çocuk isilik geçirmese iyii, yapış yapış kucakda emcek fln, o terli sen terli abbowwwwwww
Sicaklar cok surmuyor ya 2-3 ay falan o kadar oda aksamlari yinede hirka falan giymeden cikilmaz.Ayyyy sizin oraya sıcaklar nezman geliyoburası şimde böyleyse temmuz ağustosu düşünemiyorum
Cok pahalı ya cidden bu ne böyle Ben de 10 luk mu alsam dedim o da serçe parmağı kadar 90 ₺Sen 40 ml olan lansinohu 160 aldım. Cidden pahalı..
Anoooo hadi hayırlısı bakalım bi de tutuyormus. Ya bayramdan sonra ya bayramdan önce olsun istiyorum hayırlısı ile , diğer türlüsü ihtimali bile korkutuyor beni ve aksi gibi tam bayram dönemi denk geliyor benim doğumun büyük ihtimaliSen de bi sıkıntı çıkmazsa
Erken gelmezse
temmuz 5-6 arası olabilir.
Bayram 9 unda
38.hafta
Evet biliyorum amaaaa şaşırıyorum şuan o göbeğin içinde bebek olmasıBizden çocuk çıkacak biliyon de mi
Ya ben bugün duydum. Soğuk içecek buzlu şeyler dondurma vs yasak mı doğumdan sonrao sıcakta nspcaz
Seninle aşağı yukarı aynı tarihte olanların tek korkusu buCok pahalı ya cidden bu ne böyle Ben de 10 luk mu alsam dedim o da serçe parmağı kadar 90 ₺
Anoooo hadi hayırlısı bakalım bi de tutuyormus. Ya bayramdan sonra ya bayramdan önce olsun istiyorum hayırlısı ile , diğer türlüsü ihtimali bile korkutuyor beni ve aksi gibi tam bayram dönemi denk geliyor benim doğumun büyük ihtimali
Akşamları bile hırkaysa güzel yaaaaaaaaa akşam şuan bile nem var deli gibiSicaklar cok surmuyor ya 2-3 ay falan o kadar oda aksamlari yinede hirka falan giymeden cikilmaz.
Hemen jetimi gonderiyom orayaAkşamları bile hırkaysa güzel yaaaaaaaaa akşam şuan bile nem var deli gibiBizide al oraya
Bize gore yaklaşım bu.Evet biliyorum amaaaa şaşırıyorum şuan o göbeğin içinde bebek olmasımucize
Yaaaaaa yasakmıymış bak bilmiyodum ben soğuk su buz yemeden duramam bile abbow bu beni çok etkiler
Haksız aslaaaaa değillBize gore yaklaşım bu.
Ama vücudumuz onu hastalık olarak algılıyor
O yüzden bu haldeyız.
Vücudumuz haksız degıl
Hemen jetimi gonderiyom oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?