Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ona gore hazırlan arkadas efsunlu
Korkuyom ben bu kızdan zaten
Başka konuya gidince fare gibi gidiyom
Çok heyecanlı olcak
Bizden çocuk çıkacak biliyon de mi

Bugun hava çok sıcaktı yaaaaaaaa, bizzzzzz nasıl yapıcaz çocuklaaa bu sıcaklarda yeminle çocuk isilik geçirmese iyii, yapış yapış kucakda emcek fln, o terli sen terli abbowwwwwww
Ya ben bugün duydum. Soğuk içecek buzlu şeyler dondurma vs yasak mı doğumdan sonra o sıcakta nspcaz

Sen 40 ml olan lansinohu 160 aldım. Cidden pahalı..
Cok pahalı ya cidden bu ne böyle Ben de 10 luk mu alsam dedim o da serçe parmağı kadar 90 ₺
Sen de bi sıkıntı çıkmazsa
Erken gelmezse
temmuz 5-6 arası olabilir.
Bayram 9 unda

38.hafta
Anoooo hadi hayırlısı bakalım bi de tutuyormus. Ya bayramdan sonra ya bayramdan önce olsun istiyorum hayırlısı ile , diğer türlüsü ihtimali bile korkutuyor beni ve aksi gibi tam bayram dönemi denk geliyor benim doğumun büyük ihtimali

Bizden çocuk çıkacak biliyon de mi

Ya ben bugün duydum. Soğuk içecek buzlu şeyler dondurma vs yasak mı doğumdan sonra o sıcakta nspcaz
Evet biliyorum amaaaa şaşırıyorum şuan o göbeğin içinde bebek olması mucize

Yaaaaaa yasakmıymış bak bilmiyodum ben soğuk su buz yemeden duramam bile abbow bu beni çok etkiler

Seninle aşağı yukarı aynı tarihte olanların tek korkusu bu
Bayramda doğurmak
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)

Evet biliyorum amaaaa şaşırıyorum şuan o göbeğin içinde bebek olması mucize

Yaaaaaa yasakmıymış bak bilmiyodum ben soğuk su buz yemeden duramam bile abbow bu beni çok etkiler
Bize gore yaklaşım bu.
Ama vücudumuz onu hastalık olarak algılıyor
O yüzden bu haldeyız.

Vücudumuz haksız degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…