Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de aslında ilk gunlerden beri uzaktan okudum hep ama içimde bir korku vardı, buraya yansitmamak için ikili tarama ve nifty test sonuçlarını bekledim

Neleri atlattık çok şükür

Allah sağlıkla kucağımıza almayı, sağlıkla huzurla büyütmeyi de nasip etsin inşallah

Erkek milletinden lohusa kadına anlayış bekleme. Onlar düşünemez böyle şeyleri emin ol. Yönlendirme bekler illaki..

Görümcelerinin de umuru değilmiş. Şimdiden al önlemini düzenini oturt. Yoksa bebekle daha yorucu olur hem psikolojik hem fiziksel.

Ben 2 ay bebekle koltukta konakladım daha alçak oturup kalkmak daha kolay diye. Orada uyuyup kalırdım bebek uyudukça. Yatarak falan emzirirdim. Herşeyim yanımdaki sehpada dururdu. Göğüs kremimi falan hemen oracıkta sürerdim.
O ilk zamanlar evde tepemde sürekli biri olsa çok kötü olurdum. Kimseyi gereğinden fazla umursama

Başı sonu yok, hepimiz kader arkadaşıyız hoşgeldin, yalnız değilsin burada biz varız

Suanda yasamadıklarını 2-3 haftaya yasarsan gidersin Su yada nisan gelirse anlamaman mumkun degil zaten. Su bildigin idrarını yapıyormus gibi dusun ama tutamıyorsun oyle bisey. Nisanda o suyun icinde pembemsi bi kan gibi bisey.

Nişan her zaman suyla beraber gelmiyor kuzum. Benim nişanım doğumdan 8 saat önce direk ağrıyla geldi.
Doktorların riskli dediği renkte bir kanlı akıntıydı

Suyumu doğumda patlattılar. Baya dayanıklı keseymiş ki neredeyse bebeği bozulmamış plasentayla çıkaracaklardı o kadarcık açıklıktan

Valla ben fırt fırt banyoda her seferinde yapıyorum, doğumdan önce, ayna alıp yaparım emin olayım diye heryeri yaptığımdan
Jilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı

2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani

Jilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı

2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani
Benim dediğim gibi can tatlı yaptıramıyorum Jilet daha kolayıma geliyo, hatta bi ara dediğini düşündüm , kasığımın altı biraz ağrıdı, acaba kıl dönmesimi oldu hep almakdan diye düşündüm, bide göremiyorum da orayı ne olduğunu anlamadım sen rahatsın artık misssss keşke yaptırabilseydim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…