- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.801
Aslında güzelmoldı 1 haziranı bekliyim stres olucaktı bi anda oldu bittiSweet ağlayıp gitti
Sevinip dönmus
Vallaaaa merak ettim hemenUlen meraklı yonca haber duyunca hemen uçuyorsun sayfaya
Doktoru acele etmeseymiş hiç. 7 gün öncesinden sezeryan tarihi vermiş. 50 kişiden heralde 10 unda tutar ancak bu kadar uzun tarih.Aslında güzelmoldı 1 haziranı bekliyim stres olucaktı bi anda oldu bitti
Bence dediğin gibi 15 gün öncesi en mantıklısıDoktoru acele etmeseymiş hiç. 7 gün öncesinden sezeryan tarihi vermiş. 50 kişiden heralde 10 unda tutar ancak bu kadar uzun tarih.
Yine doktor yanıldı
Ben doktorun verdiği tarih tutmaz diye korkuyorumBence dediğin gibi 15 gün öncesi en mantıklısı
Bu kadar olaydan sonraaaaa bende 1 temmuz değil de 28 hazirana çekicem galiba tam 38+0 oluyo ogunBen doktorun verdiği tarih tutmaz diye korkuyorumeger haftaya nst ye hırdıgımde sancı hafif var derse 21 hazirana istıcem günü
Doktorlar sezeryan odaklı ama bir yandan da sancı gelınce isistiyorlavakti.nre enteresan çelişki degil miBu kadar olaydan sonraaaaa bende 1 temmuz değil de 28 hazirana çekicem galiba tam 38+0 oluyo ogun
Ben de aslında ilk gunlerden beri uzaktan okudum hepama içimde bir korku vardı, buraya yansitmamak için ikili tarama ve nifty test sonuçlarını bekledim
Doktorlar sezeryan odaklı ama bir yandan da sancı gelınce isistiyorlavakti.nre enteresan çelişki degil mi
Agda candırKızlar jilet işini naptınız ?
Valla ben fırt fırt banyoda her seferinde yapıyorum, doğumdan önce, ayna alıp yaparımKızlar jilet işini naptınız ?
Aynenn canımm ama ne diyim ki kendileri düşünmesi lazım görümceciklerim bari düşünüp uyarsalar ama nerdeee aradıkları bile yok, son zamanlarımı stresli geçirmek istemyrm düşünmemeye çalışyrm ama bu sıralar yine sinirlerim tepeme cıkıyo cokk biran önce kucagımıza alsaydıkta lohusa döneminde napcam bakalmstresten sütüm gelmicekk diye korkuyrmm
Kızlar ne güzel siz hamileliğinizin başından beri birlikteymişsiniz keşke ben de o zamandan beri grubu bilseydim katılsaydım yaşadığım yerde tek başımayım kimsem yok sayılır siz ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz burada.
Günlerdir gerideki mesajları okuyup yazmaya çalışıyorum bi türlü bitiremedim. Bu gün artık okumadan direk yazdım. Çocuğu uyuyunca anca alabiliyorum telefonu elime.
Suanda yasamadıklarını 2-3 haftaya yasarsan gidersinSu yada nisan gelirse anlamaman mumkun degil zaten. Su bildigin idrarını yapıyormus gibi dusun ama tutamıyorsun oyle bisey. Nisanda o suyun icinde pembemsi bi kan gibi bisey.
Jilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptıValla ben fırt fırt banyoda her seferinde yapıyorum, doğumdan önce, ayna alıp yaparımemin olayım diye heryeri yaptığımdan
Benim dediğim gibi can tatlı yaptıramıyorumJilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı
2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?